Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yeme kızım hemde çok çok zararlı bırak kilo aldırmayı neler yapıyor vucuda

Yaaa bana da yolla ama ben de seninle gizli bir kapisma icindeyim. Ama sen bilmiyorsun
Yok sana da atla zipla diyoz yapmiyon gecen gun nilsub küstü herkese ben de küstüm sana..hem ciss,hem spor yok hem ay kilo aliyom diye agla hemi de rakip..spor yapicaksan haftaya da senle kapisirim sporsuz rakip kabul etmiyorum

Sorma abla ya alana kadar kandirikliyolar bizi bence yemeyelim dimi bu numaraları
yeme tatlım.... benim ki sabahları uğraşıp kahvaltımı hazırlıycaksın dışarıda yeriz ne olcak diyodu şimdi sabah benden önce uyanıyo o yetmiyomuş gibi çayın altını açsana diye beni uyandırıyo .. ben kalkıncada bütün yatağa yayılıp 1 saat daha uyuyo bunların alayı böyle ..bugünlerinin kıymetini bil hiç acıma hazırlasın kahvaltı

kızlar menümü yazıyım

kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz süt
1 kk peynir
3 çeri domates
1 dl kepek ekmeği

ara sade Türk kahvesi

öğlen
4 yk patlıcan musakka
3 yk yoğurt

ara 2 kayısı taze

akşam 1 tabak salata

su 2,5 lt
spor 3 mil

kızlar kimsecikler yok bende gidip azıcık şekerleme yapıyım dinleniyim uyanınca uğrarım görüşürüzz

kızlar menüm kollontai morordek d_mndc
06,00 sabah 1 kayısı 1 bardak limonlu ılık su

08,00kahvaltı 1 yumurta 1 kk peynir 1 domates salatalık 6-7 zeytin 2 dilim tbe şekersiz çay
ara 2 erik 1 kayısı

13,00 1 kepçe ev yoğurdu 1 yk sade yulaf ezmesi 1 muz
ara yarım ekşi yeşil elma

18,00 2 biber dolma 1 kepçe yoğurt

su 2 bitti 1 lt de yeşil çaylı maden suyu kür
spor 4+2 mile 20 sguat +40 dk yürüyüş

yatmadan 5 mile yapmak istiyorum bakalım ebrusonmez rekorunu kırıcam:)

Canim u kurun faydasini goruyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…