- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.061
anacığın nasıl oldu dön artık aramıza :)çok tatlı ama bu civcik :)
4 şetitli değil 8 şeritli bile yapar pozuna bak maşallahhh :)))))))))))
olsun canım bende reglim oluyo bu aralar böyle.. yoksa geçen haftaki koşturmama göre 400 değil rahat 2 kilo vermem lazımdı .. hele ol bir de sonra hızlanır nasılsa kilo vermentartılmadım canım regl olucam çok şişim ve bu kadar suya rağmen kabızlık sorunu yaşıyorum
sabahları onun yanındayım akşamları evde artık.. evde düz ayak yürüdüğü sürece sorun yok alt katta takılıyo .. çamaşır makinası falan yukarıda yukarı çıkartmıyorum işte ben gidiyorum toparlıyorum gündüz .. yatılı kadın arıyoruz bakalım bulursak annem de baya rahatlıycak ..şahsen babam yatılıya ne gerek var deyip duruyo ama dr sonraki adım artık felç dedi ondan annemde bende korkuyoruzanacığın nasıl oldu dön artık aramıza :)
ay 5 mile daha yapayım dediydim ama nerde belim ağrıdı mayıştım yatıcam çocukları uyuttum bile:)olsun canım bende reglim oluyo bu aralar böyle.. yoksa geçen haftaki koşturmama göre 400 değil rahat 2 kilo vermem lazımdı .. hele ol bir de sonra hızlanır nasılsa kilo vermen
Allah korusun canım yaa çok üzüldüm Allah beterinden korusun yarabbimsabahları onun yanındayım akşamları evde artık.. evde düz ayak yürüdüğü sürece sorun yok alt katta takılıyo .. çamaşır makinası falan yukarıda yukarı çıkartmıyorum işte ben gidiyorum toparlıyorum gündüz .. yatılı kadın arıyoruz bakalım bulursak annem de baya rahatlıycak ..şahsen babam yatılıya ne gerek var deyip duruyo ama dr sonraki adım artık felç dedi ondan annemde bende korkuyoruz
aminn canım Allah büyük inşallah o konuma gelmeden toparlarız durumuAllah korusun canım yaa çok üzüldüm Allah beterinden korusun yarabbim
bende uyuyodum eşim gelmeseydi sabaha kadar uyurdum valla..ay 5 mile daha yapayım dediydim ama nerde belim ağrıdı mayıştım yatıcam çocukları uyuttum bile:)
çok geçmiş olsun canım umarım sağlığına bir an önce ulaşır yanımıza dönersin hemenMerhaba canlar..
Sizlere bir haberim var. Uyku apnem ve insomniamın tedavisini olmadan kilo veremeyeceğimi anladım artık. Çünkü 7 8de kalkıp metabolizmamı uyandırmam gerekirken öğlen 1 2 oluyo zorla uyanıyorum ve metabolizmam çok yavaşlıyor. Zaten insülin direncim de var.. Öncelikle benim için ilk aşama uyku sorunumu halletmek olacak.. eğer müsade ederseniz sizden 2 aylık izin istiyorum. Kilo alacağımı bile bile ilaç kullanmak zorundayım artık çünkü çok yıprandımdaha sonra tekrar aranıza dönmek istiyorum. Temmuzun sonlarında sanırım.. yine dikkat edeceğim yine zumbaya spora gideceğim ama öncelikle sağlığımı düşünmek zorundayım... bu konuda izin var mı bana
Cok gecmis olsun canım.Merhaba canlar..
Sizlere bir haberim var. Uyku apnem ve insomniamın tedavisini olmadan kilo veremeyeceğimi anladım artık. Çünkü 7 8de kalkıp metabolizmamı uyandırmam gerekirken öğlen 1 2 oluyo zorla uyanıyorum ve metabolizmam çok yavaşlıyor. Zaten insülin direncim de var.. Öncelikle benim için ilk aşama uyku sorunumu halletmek olacak.. eğer müsade ederseniz sizden 2 aylık izin istiyorum. Kilo alacağımı bile bile ilaç kullanmak zorundayım artık çünkü çok yıprandımdaha sonra tekrar aranıza dönmek istiyorum. Temmuzun sonlarında sanırım.. yine dikkat edeceğim yine zumbaya spora gideceğim ama öncelikle sağlığımı düşünmek zorundayım... bu konuda izin var mı bana
evet canım uyku sorununu biliyorum inşallah iyileşirsin bir an önce çok çok geçmiş olsun bu msj kollontaiye özel msj at tatlım yarın dönücektir sana:)Merhaba canlar..
bende bende kaçtım:)olurda dönmezsem bilinki horul horul uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?