- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.041
ben 2-3 gün sonra regl olucam o yüzden anlamadım henüz faydasını:) ama zaten yeşil çayın faydası çok o yüzden sorun yok soğuk oldumu seve seve içiyorum :)Canim u kurun faydasini goruyor musun
yaa sorma istanbuldayım ben de 6-7yıldır lisandı y.lisandı derken ama yıldım şimdiden..kalan ömrümü de çoçuklarımın geleceğini de burda istemiyorum..diyorum bizimkine gel seni benim memleketime götüreyim çocuklara da annem bakar ooohh mis kandıramadım hala bakalım sonumuz nolacaksağol canım nasıl buralar hep yemyeşil böyle balıkesirdeyim ben :)
ben 2-3 gün sonra regl olucam o yüzden anlamadım henüz faydasını:) ama zaten yeşil çayın faydası çok o yüzden sorun yok soğuk oldumu seve seve içiyorum :)
bende ist geldim çok şükür çok güzel bir yer çocuklar dışarı çıktımı korkmuyorum en azından burdanın girişinde kahveler marketler var yabancı araba durdumu hemen erkekler kime geldin niye geldin kimsin diye sorarlar nerde ist kimsenin kimseden haberi yok alt katında kim oturuyor katilmi sapıkmı çok zor buyuk şehirde yaşamak enişteye söyle hiç düşünmesin al git hemen:)yaa sorma istanbuldayım ben de 6-7yıldır lisandı y.lisandı derken ama yıldım şimdiden..kalan ömrümü de çoçuklarımın geleceğini de burda istemiyorum..diyorum bizimkine gel seni benim memleketime götüreyim çocuklara da annem bakar ooohh mis kandıramadım hala bakalım sonumuz nolacak
Eki Görüntüle 1833422 Eki Görüntüle 1833423 Eki Görüntüle 1833424
civcikler çıkmış bugun 6 yumurta vardı altında tavuğun altısınıda çıkarmış maşallah:)
Eki Görüntüle 1833427
Buda benim civcikim:)
yeme kızım hemde çok çok zararlı bırak kilo aldırmayı neler yapıyor vucuda
hayaller ve gerçekler diyosun yani...yemiyoz hayal kuruyoz burda....
bakma öyle minnak durduğuna öğretmenle görüşmeye gittim bugun hiç dinlemiyo beni kendi kendine takılıyo sınıfta benden çok otoritesi var dedi yerin dibine giresim geldimaşşalllah bahar çiçeği bir mıncırılası hali var yani dimi :)))
bakma öyle minnak durduğuna öğretmenle görüşmeye gittim bugun hiç dinlemiyo beni kendi kendine takılıyo sınıfta benden çok otoritesi var dedi yerin dibine giresim geldi
evet benimki 4 şeritli asvalt yapıyoeyvah eyvah :) öyle böyle büyücekler işte onlarda kendine yol açma derdinde :)
ooo süpersin canım bravo vallaa :)kızlar menümkollontai morordek d_mndc
06,00 sabah 1 kayısı 1 bardak limonlu ılık su
08,00kahvaltı 1 yumurta 1 kk peynir 1 domates salatalık 6-7 zeytin 2 dilim tbe şekersiz çay
ara 2 erik 1 kayısı
13,00 1 kepçe ev yoğurdu 1 yk sade yulaf ezmesi 1 muz
ara yarım ekşi yeşil elma
18,00 2 biber dolma 1 kepçe yoğurt
su 2 bitti 1 lt de yeşil çaylı maden suyu kür
spor 4+2 mile 20 sguat +40 dk yürüyüş
yatmadan 5 mile yapmak istiyorum bakalımebrusonmez rekorunu kırıcam:)
tartılmadım canım regl olucam çok şişim ve bu kadar suya rağmen kabızlık sorunu yaşıyorumooo süpersin canım bravo vallaa :)
cumadan bugüne kilonda değişiklik oldu mu ?
çok tatlı ama bu civcik :)evet benimki 4 şeritli asvalt yapıyo
sorma ablası bize çok çektiricek sıpa Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahçok tatlı ama bu civcik :)
4 şetitli değil 8 şeritli bile yapar pozuna bak maşallahhh :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?