- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.221
Canım kaptanım bu kaçamakları en çok ben yapıyorum galiba. Normalde yeme alışkanlığımı bilseniz şaşırırsınız.diyetsiz Normal bir günümün menüsünü yazsam bu nasıl bir beslenme dersiniz.%60 oranında azalttım canım menümü diyete başladığımdan beri.Bünyem yüksek kaloriye alışkın olduğu için hızlı verdim ilk etapta.kızlar size bir haberim var, menüler mini birer felaket çoğunun diyetle uzaktan yakından ilgisi yok, anladığım kadarıyla bikaç kişi dışında zayıflamaya niyeti olan da yok, burada sohbet etmezseniz motive olamazsanız fit falan da olmaz kaçamak yapar durursunuz bana göre hava hoş! bu motivasyonla gr gr verdiklerinizi sudan verirsiniz yağdan değil üç günde de geri alırsınız benden söylemesi takımın yarısı menü bile yazmamış!!! ya koca koca insanlarız illa hergün menü yazın dememiz mi lazım günde 5 mesaj atın mı diyim hergün, öğlenden beri 20 mesaj yazılmış! takımın kuralları açık hergün 5 mesaj yazmak zorunlu, her cuma mesajları sayıcaz, mesaj sayısı yeterli olmayana bir kınama vericez. katılımı yeterli olmayan disakalifiye olur, elimden başka da bişey gelmiyo artık, her gün daha motive olur takım diye düşünüyorum ama hergün motivasyonumuz düşüyo!!
Evet canım gece böbrek sancım tuttu o yüzden uyuyamadım...Saat 3.30 ve sen uyanıksın? Hayırdır canım?seni erken yatmalarınla bilirdik biz.
gecmıs olsun canım daha ıyısın ya inşallah??Evet canım gece böbrek sancım tuttu o yüzden uyuyamadım...
Kız görende 50desin sanacak. Yaşın geçmemiş kiiay kız allah korusun takımda ebru var vak vak var sıra onlarda ben sıramı geçirdim malum yaştan dolayı sen varsın koca bul kocaaaa.......
Kuzum tatlı krizine girsem tarçına sarılıyorumda bu bildiğin mide gurultusu ezilmesi modundaydı.Evet bende ekmek yemek istemezdim ama oldu bi kere.Hayır yemesem daha geç saatte başka şeylere saldırırım diyede tırstım açıkcası. Oluyo işte bazen yaaKimsecikler de yokmuşşş halaaa.. Neyse ben de yazayım menümü
@kollontai @morordeknilsub
Sabah
Dukan krepcıklerım
domates salatalık
az peynır 2dl salam
cay
Öğle
1kepce domates corbası
mantar yemeği
2yk yoğurt
1yk y.mercımeklı salata
Ara
4erik
Akşam
3yk tavuk sote
1kase salata
Su:3lt
Spor: 3mile+30dk egzersiz+20squat
ooo hem iddiaya giriyo hem akşam akşam ekmekler fılan tamam cumayı beklemeyelım kazandım benY Yuppiyayye yarın çarşamba valla sevgili rakibem sonrası göz açıp kapayacaz cuma sen ye böyle ekmekleri.. hadi yine sana bi faydam olsun çok krize girince böyle tarçına sarıl.. süt şişiriyosa suyunun içine at işe yarıyo
ooo birileri teşrif etmiş günaydınlar sevgili rakibemGünaydın arkadaşlar.Bugün uzun süredir giyemediğim bir pantolonomu denedim sabah veeee bingo cuk oturdu :) ilk aldığımda bile giyememiştim sıkmıştı.btlbetul bak ben bir pantolona girdim 36 beden değil 40 beden ama bu bile sevindirdi beni yahuuu :) evet uzun süredir uğraşıyorum, yavaş yavaş gidiyor ama böyle sonuçlar görünce herşeye değiyor kızlar.Daha bu pantolonun belimden düştüğü günleri görücem inşallah :) Tam ne zaman kurtulcam kalan kilomdan derken güzel bi motivasyon oldu benim için.Onlardan nasıl kurtulduysam kalandan da kurtulcam dedim :)
Yok canım ya sabaha kadar kıvrandım dolandım evin içinde şimdi iyiyim biraz sağol :)gecmıs olsun canım daha ıyısın ya inşallah??
Ne 50 si bacım 80 nimdeyim:)Kız görende 50desin sanacak. Yaşın geçmemiş kii
Ama tabi istemezsen o ayrı
Eee en güzel yıldırma yöntemi psikolojik baskı senin bilinçaltını kodluyo:)ooo birileri teşrif etmiş günaydınlar sevgili rakibemyoksa bana karşı psikolojik ataklar mı bunlar bacım
kızzz yoksa sen -2 üstü müsünKuzum tatlı krizine girsem tarçına sarılıyorumda bu bildiğin mide gurultusu ezilmesi modundaydı.Evet bende ekmek yemek istemezdim ama oldu bi kere.Hayır yemesem daha geç saatte başka şeylere saldırırım diyede tırstım açıkcası. Oluyo işte bazen yaabide hastalığım bugün bitiyo yine bak tatlı krizsiz filan atlattım şükür :) senden -2 filan bekliyorum bu hafta -2 yle gelmezsen hiç gelme deyim sana
geçmiş olsun tatlımEvet canım gece böbrek sancım tuttu o yüzden uyuyamadım...
Ayyy rekorumu kırdın mı pekiiikızlar menüm @kollontai @morordek @d_mndc
06,00 sabah 1 kayısı 1 bardak limonlu ılık su
08,00kahvaltı 1 yumurta 1 kk peynir 1 domates salatalık 6-7 zeytin 2 dilim tbe şekersiz çay
ara 2 erik 1 kayısı
13,00 1 kepçe ev yoğurdu 1 yk sade yulaf ezmesi 1 muz
ara yarım ekşi yeşil elma
18,00 2 biber dolma 1 kepçe yoğurt
su 2 bitti 1 lt de yeşil çaylı maden suyu kür
spor 4+2 mile 20 sguat +40 dk yürüyüş
yatmadan 5 mile yapmak istiyorum bakalımebrusonmez rekorunu kırıcam:)
Ben 2 gündür düzenli giremiyordum.Ama artık buradayımmm.KIZLAR DİKKAT EDİN ARTIK......
Bugünde itibaren mazeretsiz menü paylaşmayan ihtar ve kınama alacak lütfen kurallara uyalım....
Ayakkabılarda kan yapıyor hatunKızlar ben sabah sporumu yapmaya gidiyorum 4mile yapıcam ayakkabılar kulaklıklar hazır birazdan gelirim:)
Eki Görüntüle 1833117
iyiyim de 2gündür bi mide bulantısı sarıyo hava bi açıyo bi kapatıyo..umarım grip filan olmam babamın hasta olunca dediği gibi ufak bi üşütmedir inşallahYok canım ya sabaha kadar kıvrandım dolandım evin içinde şimdi iyiyim biraz sağol :)
Sen nasılsın?
Yok bugun denicem bakalım 5+5 niyetim bakem:)Ayyy rekorumu kırdın mı pekiii
Ben 2 gündür düzenli giremiyordum.Ama artık buradayımmm.
Ayakkabılarda kan yapıyor hatun
size de günaydınlar efenimGünaydın fıstıklarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?