- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.261
evet sağlam rakibe seçmişim kendimeSizin bu haftaki sonuçları çok merak ettim yaa
Motivasyon tavan
öyleee bakalım sonuçlar nasıl olacakhadi bakalım benim de reglim yeni bitmişti bakalım neler olacak.. fena bi kapışma oldu bu bacım valla
Ayyy yazarken bile yoruldum.Yerken nasıl yemişim merak ettim.@kollontaimorordek @nilsub
Dünün menüsü
İftar:
2 kepçe yoğurt çorbası
2 kaşık alinazik
2 kaşık kıymalı taze fasulye
domates-soğan
3 dilim karpuz ceviz
2k. kabak tatlısı(şekerini çok çok az koymuştum.)
Su:1 litre
Spor: yok maaleseff
Evet yaa karadenizli olunca inadıyla baş etmek zor tabiievet sağlam rakibe seçmişim kendimekıran kırana bir mücadele
tatlım sen sahur yapmıyormusun artık?Ayyy yazarken bile yoruldum.Yerken nasıl yemişim merak ettim.
Cezalarımı bekliyorum.
Arada yapıyorum canım.Ama genelde yapmam. Çok acıkırsam 2 yumurta haşlarım.Ama bu aralar o bile zor geliyorr.Tembelllikte üst sınıra ulaştım.tatlım sen sahur yapmıyormusun artık?
Şöyle yap madem canım, eger ki tamamen kesemiyorsan olabildigince minik tut ama sporla dengele. Yani kaçamak yaptıgın zaman ekstradan spor yap mutlaka. Ben zaten gordukce ceza yazıyorum sana :)Canım kaptanım bu kaçamakları en çok ben yapıyorum galiba. Normalde yeme alışkanlığımı bilseniz şaşırırsınız.diyetsiz Normal bir günümün menüsünü yazsam bu nasıl bir beslenme dersiniz.%60 oranında azalttım canım menümü diyete başladığımdan beri.Bünyem yüksek kaloriye alışkın olduğu için hızlı verdim ilk etapta.
Biliyorum ki bugün kaçamak yapmazsam diyeti bırakınca hemen kilo alacağım. Çünkü şekerli kalorili şeyleri yiyeceğim. Bünyemin bu şekilde kilo vermesini istiyorum. Baktım sabit kalıyorum kilo veremiyorum günlük yaptığım o kaçamakları mecbur yapamayacağım. . Bu cıssları azaltmak için biraz zamanım var galiba. Ben grubumla motive oluyorum, spor yapmayan ben sizlerle gaza geldim ve spora başladım. Leslie ablamla sizler tanıştırdınız beni jillian kayla squart... Daha neler öğrendim ve uyguluyorum. Velhasıl kelam grubumu seviyorum ve zayıflayacağıma inanıyorum
Gecmis olsun canımEvet canım gece böbrek sancım tuttu o yüzden uyuyamadım...
Gördüm canım senin menünü sonradanRakibecim ben bigün sonrasında paylaşmıştım. Ama sorun olacaksa aynı gün paylaşmaya özen göstereyim.
Yaaa süpersinO zamn bende geç kalmış kilo bildirirmimi yapayımmm.
morordek sevgili rakibem ve tatlı organiğim dün 57.9 çıktım.
Yani -200 Hedefe doğru yavaş yavaş ilerliyorumm.
Yalnız bu menüye ragmen mi eksi gördün@kollontaimorordek @nilsub
Dünün menüsü
İftar:
2 kepçe yoğurt çorbası
2 kaşık alinazik
2 kaşık kıymalı taze fasulye
domates-soğan
3 dilim karpuz ceviz
2k. kabak tatlısı(şekerini çok çok az koymuştum.)
Su:1 litre
Spor: yok maaleseff
Bişey olmaz hayatım. 2 haftada toparlarız.Ben sana gerekli gazı sağlarımmm.Yaaa süpersin
Ben sabah 60.1 geldimNiye öyle oldu onu da anlamadım ama. Dün akşam bulgur yemese miydim ki...
Yok - gördükten sonra yedim yemeğiŞöyle yap madem canım, eger ki tamamen kesemiyorsan olabildigince minik tut ama sporla dengele. Yani kaçamak yaptıgın zaman ekstradan spor yap mutlaka. Ben zaten gordukce ceza yazıyorum sana :)
Gecmis olsun canım
Gördüm canım senin menünü sonradanSabahına yazsan da olur fark etmez benim için :)
Yaaa süpersin
Ben sabah 60.1 geldimNiye öyle oldu onu da anlamadım ama. Dün akşam bulgur yemese miydim ki...
Yalnız bu menüye ragmen mi eksi gördün
Bence 400 zıpla sen
İnşallah canımmm.Bu arada günaydın hanımlar :) Mutlu ve bol eksili bir gün olsun
Evet sagla lütfen rakibemBişey olmaz hayatım. 2 haftada toparlarız.Ben sana gerekli gazı sağlarımmm.
Baktın güzel eksi gördün hemen kaytardın di miYok - gördükten sonra yedim yemeği
Tamm rakibem 200 de geçenden vardı etti 600 Ben azıcık zıplayayımm.
O zamn bugun sporlarımızı yarıştıralım. Sen ne yapacaksın??Evet sagla lütfen rakibem
İnanıyorum yeniden 59'lara düsecegim. Cunku cok sacma günler yasadım gecen haftalarda. Reglim gecikti, o geciktikce ben stres yapıp kendimi tatlılara vurdum. Annemin yanına gittim falan hepsi üst üste geldi. 60.1 bile iyi aslında bunca seye
EbettBaktın güzel eksi gördün hemen kaytardın di mi
Hmmmm bugun pilates ya da yogam olmadıgı icin tamamen kendime baglı. Hava güzel olsa bisiklet sürerdim ama galiba yagmur yagacak. Ne yapsam ki rakibem? Uzun Leslie cok sıkıyor beni biliyorsun, önerin var mı? :)O zamn bugun sporlarımızı yarıştıralım. Sen ne yapacaksın??
Ben leslie ve zumba düşünüyorum.
Zumba çok hareketli ve bana iyi geliyor yaparkende sıkılmıyorum. Ama öncesinde ısınman gerekebilir. İstersen birlikte yapalım.Hmmmm bugun pilates ya da yogam olmadıgı icin tamamen kendime baglı. Hava güzel olsa bisiklet sürerdim ama galiba yagmur yagacak. Ne yapsam ki rakibem? Uzun Leslie cok sıkıyor beni biliyorsun, önerin var mı? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?