Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy yazarken bile yoruldum.Yerken nasıl yemişim merak ettim.
Cezalarımı bekliyorum.

Şöyle yap madem canım, eger ki tamamen kesemiyorsan olabildigince minik tut ama sporla dengele. Yani kaçamak yaptıgın zaman ekstradan spor yap mutlaka. Ben zaten gordukce ceza yazıyorum sana :)
Evet canım gece böbrek sancım tuttu o yüzden uyuyamadım...
Gecmis olsun canım

Rakibecim ben bigün sonrasında paylaşmıştım. Ama sorun olacaksa aynı gün paylaşmaya özen göstereyim.
Gördüm canım senin menünü sonradan Sabahına yazsan da olur fark etmez benim için :)
O zamn bende geç kalmış kilo bildirirmimi yapayımmm.
morordek sevgili rakibem ve tatlı organiğim dün 57.9 çıktım.

Yani -200 Hedefe doğru yavaş yavaş ilerliyorumm.
Yaaa süpersin
Ben sabah 60.1 geldim Niye öyle oldu onu da anlamadım ama. Dün akşam bulgur yemese miydim ki...
Yalnız bu menüye ragmen mi eksi gördün
Bence 400 zıpla sen

Yok - gördükten sonra yedim yemeği
Tamm rakibem 200 de geçenden vardı etti 600 Ben azıcık zıplayayımm.

Bişey olmaz hayatım. 2 haftada toparlarız.Ben sana gerekli gazı sağlarımmm.
Evet sagla lütfen rakibem

İnanıyorum yeniden 59'lara düsecegim. Cunku cok sacma günler yasadım gecen haftalarda. Reglim gecikti, o geciktikce ben stres yapıp kendimi tatlılara vurdum. Annemin yanına gittim falan hepsi üst üste geldi. 60.1 bile iyi aslında bunca seye

O zamn bugun sporlarımızı yarıştıralım. Sen ne yapacaksın??
Ben leslie ve zumba düşünüyorum.

O zamn bugun sporlarımızı yarıştıralım. Sen ne yapacaksın??
Ben leslie ve zumba düşünüyorum.
Hmmmm bugun pilates ya da yogam olmadıgı icin tamamen kendime baglı. Hava güzel olsa bisiklet sürerdim ama galiba yagmur yagacak. Ne yapsam ki rakibem? Uzun Leslie cok sıkıyor beni biliyorsun, önerin var mı? :)

Hmmmm bugun pilates ya da yogam olmadıgı icin tamamen kendime baglı. Hava güzel olsa bisiklet sürerdim ama galiba yagmur yagacak. Ne yapsam ki rakibem? Uzun Leslie cok sıkıyor beni biliyorsun, önerin var mı? :)
Zumba çok hareketli ve bana iyi geliyor yaparkende sıkılmıyorum. Ama öncesinde ısınman gerekebilir. İstersen birlikte yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…