- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.241
Sağol canım seni destekliyorum biliyosun:)geçmiş olsun tatlım
Ekmeklermi :) bence menüme iyi bak sabah 1 dilim ekmek dışında karbonhidratım yoktukızzz yoksa sen -2 üstü müsünhiç de bile bunlar hep taktik dimi.. hem ekmekleri göm hem -2 yemezler bacım ama var bende de bişeyler cumaya az kaldı bakalım bakalım
Ohh ohhh hepsi harika rakibemmm.Aaa hanımlar hayırdır ya pek yazmamıssınız, menüler nerde?!
ebrusonmez rakibem yazıyorum bugunku menümü:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 ceri domates, yarım salatalık, 5 yesil zeytin, 1 dilim kabak, 1 kk beyaz peynir, 1 dilimden az kepekli ekmek, cok az ıspanak
Ogle: Cok az tavuk ızgara, 2 yk bulgur pilavı, 1 kase cacık
Ara: 1 kucuk muz, sade soda
Aksam: 3 tavuk kanat, 1 mercimek köftesi, 2 yk barbunya pilaki, salata, ayran
Su > 2 lt
Spor: 40 dk bisiklet, 40 dk pilates
aahahSağol canım seni destekliyorum biliyosun:)
Sanada geçmiş olsun inşallah ufak bi soğuk algınlığıdır seni tutuyorum biliyosun:)iyiyim de 2gündür bi mide bulantısı sarıyo hava bi açıyo bi kapatıyo..umarım grip filan olmam babamın hasta olunca dediği gibi ufak bi üşütmedir inşallah
senin taş mı böbreklerin de ne fenadır onun da sancısı cok gecmıs olsun valla
Rakibecim ben bigün sonrasında paylaşmıştım. Ama sorun olacaksa aynı gün paylaşmaya özen göstereyim.nilsub kollontai
Bendeki listeye göre dünkü menüsü eksik olanlar:ebrusonmez @deryalimm07 @Ay Isigim
denizmineymis'in son durumuna göre hareket edelim diye onu yazmadım şimdilik.
Beni beni BihteriniSağol canım seni destekliyorum biliyosun:)
Yok olur mu öyle şey rakibem.Geçmişi okumamuştım. Döndüğünü farketmemişim.Memelekettesin sanıyordummm.. Çok üzgünümmmm.Evet canım yazmıssın zaten.
Yeni kural geldi ya, 3 gün üst üste menü bildirmeyene 1 uyarı, 3 uyarıya da 1 kınama, 3 kınama da diskalifiyeye sebep oluyornilsub mesaj attı herkese tek tek.
Benden kaçısın yok bebegim
Ebruşum yaaa beni rakibe saymıyor musun kendi kendine menü paylasmalar falan
Sen paylaş ben zevkle okuyorum:)Rakibecim ben bigün sonrasında paylaşmıştım. Ama sorun olacaksa aynı gün paylaşmaya özen göstereyim.
Çok geçmiş olsun organiğimmm. Şimdi nasılsın.??Evet canım gece böbrek sancım tuttu o yüzden uyuyamadım...
Aaa Çok harika bi haberr..Günaydın arkadaşlar.Bugün uzun süredir giyemediğim bir pantolonomu denedim sabah veeee bingo cuk oturdu :) ilk aldığımda bile giyememiştim sıkmıştı. @btlbetul bak ben bir pantolona girdim 36 beden değil 40 beden ama bu bile sevindirdi beni yahuuu :) evet uzun süredir uğraşıyorum, yavaş yavaş gidiyor ama böyle sonuçlar görünce herşeye değiyor kızlar.Daha bu pantolonun belimden düştüğü günleri görücem inşallah :) Tam ne zaman kurtulcam kalan kilomdan derken güzel bi motivasyon oldu benim için.Onlardan nasıl kurtulduysam kalandan da kurtulcam dedim :)
hadi bakalım benim de reglim yeni bitmişti bakalım neler olacak.. fena bi kapışma oldu bu bacım vallaEkmeklermi :) bence menüme iyi bak sabah 1 dilim ekmek dışında karbonhidratım yoktusporuma dikkat et veeee regl im bitiyor diyorum daha ne deyim
O zamn bende geç kalmış kilo bildirirmimi yapayımmm.Evet kızlar cumaya az kaldı asılın:)
O zamn bende geç kalmış kilo bildirirmimi yapayımmm.Evet kızlar cumaya az kaldı asılın:)
Aaa olmaz sana rekorumu veremem.Yok bugun denicem bakalım 5+5 niyetim bakem:)
Niye kız çokmu kötü menülerim.Sen paylaş ben zevkle okuyorum:)
Ekmeklermi :) bence menüme iyi bak sabah 1 dilim ekmek dışında karbonhidratım yoktusporuma dikkat et veeee regl im bitiyor diyorum daha ne deyim
Sizin bu haftaki sonuçları çok merak ettim yaahadi bakalım benim de reglim yeni bitmişti bakalım neler olacak.. fena bi kapışma oldu bu bacım valla
İnşallah tatlım 38 e bi girersem benden iyisi yok :)Aaa Çok harika bi haberr..
38-36 larada girdiğin günler çok yakında aynen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?