- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.401
Seni takımın ajanı ilan ediyorum:)
Günaydın herkese :) hangi zeynep yahuu şu bi ara tüm kaptanların yaz yaz deyip kendi kafasına göre takılan zeynepmi?o galiba diskalife olmuştu
19 mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun kızlar.Sevgili atamız nur içinde yatsın bizim bu günleri görmemize vesile olduğu için.Mustafa Kemal Atatürk bugün ve hergün sevgiyle anılacaktır.
6ay hiçbir takımda yarışamaması lazım nasıl girmişki liste dışıdır listeye almazlar ...Ta kendisi :) diskalifiye olunca başka takima girebiliyor muydu ya
Oda pembe panter....Ozgenin pabucunu dama atalim kaptanim
Ufalda cebime gir:))senindeeee
en genç benem :)))
Tarcın kesinlikle tatlı ihtiyacını kesiyor, gece icilmesinde de cok zarar olmayabilir heralde süt neticede :) Ama dedigin gibi spor ve diyetle desteklenmedigi sürece tek basına ise yaramaz bence.eski komşum hintli bayanda zayıflamıştı epey çok dikkat ediyorum kalori 1000 alıyorum günlük diyordu gecede tarçınlı süt içiyorum yağlarım hızla yandı demişti gerçi kadın günlük 1000 kalori alıyormuş bide sebze tüketiyormuş ee sporda yapıyordu acayip hemde parkdaki banklara ne biçim zıplayıp iniyordu ben olsam kesin totomu kafamı parçalarım korkmuyorduda o masalara nasılda zıplıyordu eee tarçınmı şimdi bunu zayıflattıyokkkk yokkkk bu kadar şeye rağmen elbetki azıcık katkısı olmuştur tarçın tatlı ihtiyaçını kesiyor en azından benim öyle oldu
Rakibeeeeem 59.8 geldim bu sabahO zamn yarın iyi bir gün olması için elinden geleni yap rakibem. Cumaya 59 lara dönmeni istiyorum.
Valla iyi ajansın ya :) aynı isimle yarısamaz aslında 6 ay boyunca. Ben kaptanını uyarayım olmazsaGünaydın kızlar :) son dakika haberiyle geldim, bizim zeynep 3. Takımda boy gostermeye başlamış :))))
Tamam canım ben ilgilenirim, seni de izne ayrılmak istiyor diye yazarım. Karar Defteri'nden baktım şimdi, şöyle yazıyor:morordek tatlım yarın listelerle sen
İlgilenir misin benim içinde sağlık problemlerinden dolayı izne ayrılmak istiyor de bi zahmet canım birde ne dicem ben izne ayrılınca 2-3 hafta sonra dönmek istersem nasıl olacak bilgin varmı canım?
@kollontai de annesinin orda olacak bildiğim kadarıyla....
Gunaydın hanımlar! Genclik ve spor bayramımız kutlu olsun
Tarcın kesinlikle tatlı ihtiyacını kesiyor, gece icilmesinde de cok zarar olmayabilir heralde süt neticede :) Ama dedigin gibi spor ve diyetle desteklenmedigi sürece tek basına ise yaramaz bence.
Rakibeeeeem 59.8 geldim bu sabah
Valla iyi ajansın ya :) aynı isimle yarısamaz aslında 6 ay boyunca. Ben kaptanını uyarayım olmazsa
Tamam canım ben ilgilenirim, seni de izne ayrılmak istiyor diye yazarım. Karar Defteri'nden baktım şimdi, şöyle yazıyor:
2)Üyenin izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Yani izne ayrıldıktan sonra en az 2 hafta dönemiyorsun. 3. haftada gelebilirsin sanırım, sen de zaten 2-3 hafta demissin problem olmaz
6ay hiçbir takımda yarışamaması lazım nasıl girmişki liste dışıdır listeye almazlar ...
Ufalda cebime gir:))
Aaa çok tatlıymış ne güzel işte baban kendini eve kapatmamış. Takdir ettim gerçekten. Öyle evde yatıp eşiyle didişen yaşlıları sevemem.Yaaa kızlar nefret ediyorum şu kilolardan yaaahuuu eğer aç kalıp yada gün boyu aynı şeyi tüketirsem kilo veriyorum amma karışık birşeyler yersem bırak vermeyi bide üstüne ekleniyor dün yediğim çorbalar bu sabah geldi bi tartımı tırmaladı iyimiacaba ekmeğimi yememeseydim akşam bir daha ekmek yemicem offfff offfffff bune yaaa şunun şurasında 2 yıl önce kilo almak için uğraşıyordum şimdi gr gr vermek için hayat ne garip gerçi artık arabayla gidiyorum heryere onunda etkisi çok büyük 58yaşındaki babam sabah erkenden çıkar hergün ama hergün akşam karanlığına kadar çarşıyı altına üstüne getirir avm leri sevmez gerçi adam emekli işide yok oda iş edinmiş sabah çıkıp akşam gelmeyi hergünde ne bulur çarşıda bilmemkiii bi ara annem kadın buldu zannetmiş 10 gün takip etmiş tüm emekliler toplanmış çay simit muhabbetiymiş
Çok iyiymişş.dun 10000 adimi tamamladim..biliyomusunuz dun spor yapamadim..sadece okula gittim geldim..carsida az dolandim..ve saat 16.00 civarinda bitirmistim..yani gun icinde aslindane kadar cok dolaniyomusum onu fark etti.
Çok çok iyi canım.Baksana kaçamağa rağmen harikaRakibeeeeem 59.8 geldim bu sabah
Ya sanırım benim bünye 2 gün geriden geliyorÇok çok iyi canım.Baksana kaçamağa rağmen harika
İlginçmiş kızzYa sanırım benim bünye 2 gün geriden geliyor
Yani bi kaçamak yapsam artıyı ertesi gün görmedim hiç, diyetteyken de öyleydi.
Ama aynı şekilde sıkı tuttum diyelim, eksiyi de ertesi gün görmüyorum, anca birkaç gün sonra
Ahhhhh ebrucum sen onu bide gençliğinde görcekdin in mi cinmi şaşırırdın kız ne hızlı bi adamdı nerddn ne zaman çıkdığı belli olmazdı bikerem köşe başında kocişimle sevgiliyken yakaladı korkudan kuzen demiştimAaa çok tatlıymış ne güzel işte baban kendini eve kapatmamış. Takdir ettim gerçekten. Öyle evde yatıp eşiyle didişen yaşlıları sevemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?