- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.361
Teşekkürler kaptanım akşam biraz fazla oldu diye jillian yaptım ben de. Hayra vesile ıldu bu fazlalık jillianı denemiş oldum ben deSporun da olsa cok iyi olacakmıs canım :) Yarın dengelemeye calıs lütfen, malum persembe
Cok iyi canım
Aslında öyle adı belli bi spor yapmadım ama çok hareketli bigündü zaten dünkü sporun üstüne bugünde gün içinde koşturunca bir yorgunluk oldu :) ama yinede yarın en azından cezası olarak 200 zıp yaparım :)Sporun da olsa cok iyi olacakmıs canım :) Yarın dengelemeye calıs lütfen, malum persembe
Cok iyi canım
Evet iyi olmus aynen devamTeşekkürler kaptanım akşam biraz fazla oldu diye jillian yaptım ben de. Hayra vesile ıldu bu fazlalık jillianı denemiş oldum ben de
Gun hareketli gectiyse az da olsa spordan sayılırAslında öyle adı belli bi spor yapmadım ama çok hareketli bigündü zaten dünkü sporun üstüne bugünde gün içinde koşturunca bir yorgunluk oldu :) ama yinede yarın en azından cezası olarak 200 zıp yaparım :)
Ben zaten mezun oldugumdan beri o rehavetteyim, bu hafta sıkı tutayım dedim onu bile beceremedim
Yaaaa ama!!!
Cezalarını da yapmıyorsun galiba sen! Artı gelmeyeceksin demedim mi ben sana?
Canım ben de ilk zamanlarda zorlanıyordum ve benim de en zorlandıgım kısım şınavdı. Ben zaten kendimi bildim bileli şınav cekemem. Ama kesinlikle zamanla kondisyonun artıyor, bence yapabildigin kadar devam et. 15 dakika bile olsa
8 katı asansorsuz cıktım. En az 300 de zıplama yapacagım. Bugun spor da yapmadımCok kotu bi gün, moralim de cok iyi degil...
Masallah rakibem, menun gayet guzel. Sen bana bakma tam gaz devam
Aaaa noldu organigim yaa bırakma bizi
Kızlar telden giriyorum zor oluyor tek tek msj atmak o yüzden topluca herkese yazıyorum bırakmayı duşunmuyorum sadece betuş gibi bir sure dışardan takip ederim sadece ilgilenemem belki birde bu kadar sık sohbetlere giremem diye dedim başka yardımcı bulalım diye asla bırakmayı duşunmıyorum :) taş kırdırmak sorun değilde düşürmek zor kızlar çok sancılı bir donem annem den biliyorum tahminim 2 3 hafta sürer sonra buraya listeye devam:)
İyi geceler öpüyorum hepinizi...
Haberdar ederim sizi birde pazartesi salı gidicem mecbur boyacı ile anlaşmış bulunduk gorumcemler gelicek temizliğe..
Hayıır yarın o kadar yüklenme kendine. Alışık degilsen kasların şişer falan cumaya daha da artı gelmeYarın kendime 1000 ip atlama hedefi koydum
Hayıır yarın o kadar yüklenme kendine. Alışık degilsen kasların şişer falan cumaya daha da artı gelme
Yarın yediklerine dikkat et, abartmadan zıpla :) Sonra istedigin gibi atlayabilirsin
Yani olmayabilir de ama riske atmaya gerek yok :)Hadi ya. Kaş yapayim derken göz cikarmayim o zaman
Yani olmayabilir de ama riske atmaya gerek yok :)
Ne kadar artıdasın bakayım?
Yarın yediklerine dikkat et ve sporunu ihmal etme. En azından sabit gelmeye calıs canım500 gr
Yarın yediklerine dikkat et ve sporunu ihmal etme. En azından sabit gelmeye calıs canım
Cok güzel menün canım :)İyi akşamlar hanımlar
kollontai morordek nilsub
Sabah
Dukan krepcıklerı
bı parca peynır
3y.zeytın 1dl salam
Öğle
1kase ezogelın
1porsıyon et döner
1bardak ayran
Ara
yarım seftali
3erık
Akşam
1bardak trcınlı süt
2ceviz
Su:3lt üstü
Spor: 3mile lesli+20 squat+gün boyu totomu yere koyamadım ayacıklarım agrıyo
Bugünlük böyle bitti kızlar
Valla o efsaneyi ben de duymustum, birkac gun denemisligim de vardı ama ise yarayıp yaramadıgından emin degilim yani cok uzun sure devam etmedigimden kesin bir sey diyemeyecegim :)Menumu de bırakayim suraciga :)
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta. 1 kk yarim yağlı peynir. 5 zeytin. Iki dilim kepekli ekmek. Şekersiz çay. 1 domates ve salatalık.
Ara: yulaf ve çeyrek muz sutle karistirilip afiyetle icildi :))
Aksam: 4 yk yeşil fasulye. 1 kase cacık. 6 adet cin biberi
Ara: yeşil cay
Su: 2.5 litre
Spor: 40 dk yürüyüş.
Yatmadan once tarçınlı sut icmek yag yaktirir diyorlar ama ben de yag yapar diye korkuyorum :)) siz ne dersiniz icsem mi acaba ?
kollontai morordek nilsub
Cok güzel menün canım :)
Valla o efsaneyi ben de duymustum, birkac gun denemisligim de vardı ama ise yarayıp yaramadıgından emin degilim yani cok uzun sure devam etmedigimden kesin bir sey diyemeyecegim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?