- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.381
eski komşum hintli bayanda zayıflamıştı epey çok dikkat ediyorum kalori 1000 alıyorum günlük diyordu gecede tarçınlı süt içiyorum yağlarım hızla yandı demişti gerçi kadın günlük 1000 kalori alıyormuş bide sebze tüketiyormuş ee sporda yapıyordu acayip hemde parkdaki banklara ne biçim zıplayıp iniyordu ben olsam kesin totomu kafamı parçalarım korkmuyorduda o masalara nasılda zıplıyordu eee tarçınmı şimdi bunu zayıflattıCok güzel menün canım :)
Valla o efsaneyi ben de duymustum, birkac gun denemisligim de vardı ama ise yarayıp yaramadıgından emin degilim yani cok uzun sure devam etmedigimden kesin bir sey diyemeyecegim :)
O zamn yarın iyi bir gün olması için elinden geleni yap rakibem. Cumaya 59 lara dönmeni istiyorum.8 katı asansorsuz cıktım. En az 300 de zıplama yapacagım. Bugun spor da yapmadımCok kotu bi gün, moralim de cok iyi degil...
Birlikte devam edeceğiz canım.Yarın yeni bir gün olacak.Ve sen daha umutla başlamalısın.Unutma pes etmek yookk. Direndiğimiz sürece başarıyoruzdur.Masallah rakibem, menun gayet guzel. Sen bana bakma tam gaz devam
Evet rakibem bayram olmadan mezun olucam bende inşallahhhHanımlar nerdesiniz?! Cumaya iki gun kaldı, yarın da tatil zaten lütfen sıkı tutalım. Herkeste bir bahar rehaveti var, menu yazmayanlar mı ararsın, gunluk mesaj sayısını doldurmayanlar mı?! Lütfen hanımlar, oncelikle kendiniz icin kilo vermek istediginizi unutmayın. Bıraktıgınız an verdiklerinizi hemen geri alırsınız. Yaza güzel ve fit mi girmek istiyorsunuz yoksa kilolu mu?! Lütfen silkelenin ve kendinize gelin!
Merhaba canım. Katılmak mı istiyorsun.Yıllardır okuyorum ilk defa yazıyorum herkese çanakkale den sevgiler
Sağol tatlım inşallah rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın :)Geçmiş olsun kaptanim. İnşallah tez zamanda sifa verir rabbim sen de sahalara fazla gecikmeden donersin. Sen olmayınca topik hayalet şehir gibi oluyor :)
Sağol hemşom bırakmıyorum burayı sadece bu kadar ilgilenemem :)nilsub cok gecmıs olsun canım tekrardan.. su içmek cok ıyı gelıyo sen de yapıyosun zaten yuruyuslerını de aksatmadan dvam et cok faydasını görürsün.. biraz canın yanıcak ama sonrası ferahlık olur ınsallah.. dualar senınle ablacım yarın mubarek cuma üstü aklımdasın iyi olursun bir an önce inşallah
Seni takımın ajanı ilan ediyorum:)Günaydın kızlar :) son dakika haberiyle geldim, bizim zeynep 3. Takımda boy gostermeye başlamış :))))
Ahahaah iyiymişYaaa kızlar nefret ediyorum şu kilolardan yaaahuuu eğer aç kalıp yada gün boyu aynı şeyi tüketirsem kilo veriyorum amma karışık birşeyler yersem bırak vermeyi bide üstüne ekleniyor dün yediğim çorbalar bu sabah geldi bi tartımı tırmaladı iyimiacaba ekmeğimi yememeseydim akşam bir daha ekmek yemicem offfff offfffff bune yaaa şunun şurasında 2 yıl önce kilo almak için uğraşıyordum şimdi gr gr vermek için hayat ne garip gerçi artık arabayla gidiyorum heryere onunda etkisi çok büyük 58yaşındaki babam sabah erkenden çıkar hergün ama hergün akşam karanlığına kadar çarşıyı altına üstüne getirir avm leri sevmez gerçi adam emekli işide yok oda iş edinmiş sabah çıkıp akşam gelmeyi hergünde ne bulur çarşıda bilmemkiii bi ara annem kadın buldu zannetmiş 10 gün takip etmiş tüm emekliler toplanmış çay simit muhabbetiymiş
Günaydın herkese :) hangi zeynep yahuu şu bi ara tüm kaptanların yaz yaz deyip kendi kafasına göre takılan zeynepmi?o galiba diskalife olmuştuGünaydın kızlar :) son dakika haberiyle geldim, bizim zeynep 3. Takımda boy gostermeye başlamış :))))
19 mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun kızlar.Sevgili atamız nur içinde yatsın bizim bu günleri görmemize vesile olduğu için.Mustafa Kemal Atatürk bugün ve hergün sevgiyle anılacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?