Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok güzel menün canım :)

Valla o efsaneyi ben de duymustum, birkac gun denemisligim de vardı ama ise yarayıp yaramadıgından emin degilim yani cok uzun sure devam etmedigimden kesin bir sey diyemeyecegim :)
eski komşum hintli bayanda zayıflamıştı epey çok dikkat ediyorum kalori 1000 alıyorum günlük diyordu gecede tarçınlı süt içiyorum yağlarım hızla yandı demişti gerçi kadın günlük 1000 kalori alıyormuş bide sebze tüketiyormuş ee sporda yapıyordu acayip hemde parkdaki banklara ne biçim zıplayıp iniyordu ben olsam kesin totomu kafamı parçalarım korkmuyorduda o masalara nasılda zıplıyordu eee tarçınmı şimdi bunu zayıflattı yokkkk yokkkk bu kadar şeye rağmen elbetki azıcık katkısı olmuştur tarçın tatlı ihtiyaçını kesiyor en azından benim öyle oldu

Eee bide unutmadan youtubede bi adam çıkmış 10 günde 10 kilo diye başlık atıp macun yaptığını gösteriyor taze zencefil bal bide birşey daha hepsini karıştırıp buzdolabına koyacakmışsın sonra hergün 3-4 çay kaşığı tüketecekmişsin hımmm hımmm dedimde yaparım bi ara eşim duydu mutlaka yap spor salonunda insanlar göbek yağı eritmede kullanıyor bunu gayette başarılar kadınlardaki selülütler içinde faydalı spor hocamız dedi diyor zencefili hiç sevmem hiççççnasıl yapacamkiii ben tarifini alayımda buraya yazayım belki yapan olur çinliler çoookkk yiyor zencefil faydası olmasa yemezler kanımca

Evet rakibem bayram olmadan mezun olucam bende inşallahhh
Sonrada burada birlikte koruruz.

Sağol hemşom bırakmıyorum burayı sadece bu kadar ilgilenemem :)

gunaydin arkadaslar..
dunku menum
sabah 1 yumurta domates salatalik biber peynir zeytin..
arada 1 yesil elma
ogle iskender..ekmeginden 1-2 catal aldim..
ara yok
aksam 4 kasik taze fasulye ayran..1 slm ekmek

morordek tatlım yarın listelerle sen
İlgilenir misin benim içinde sağlık problemlerinden dolayı izne ayrılmak istiyor de bi zahmet canım birde ne dicem ben izne ayrılınca 2-3 hafta sonra dönmek istersem nasıl olacak bilgin varmı canım?
kollontai de annesinin orda olacak bildiğim kadarıyla....

Ahahaah iyiymiş benim babamda öyle hergün sağlam yürüyo .baya iyide yiyo maşallah kilo almadı ama çok yürüdüğünden.ilk emekli olduğunda sürekli yürüyodu şimdi yine daha az ama en az 8 km yürüyordur.ilk emekli olduğunda öyle zayıflamıştıki korkmuştuk hasta diye senin annenin düşündüğü hiç aklımıza gelmemişti bizimkide sabahtan çkkıyodu akşama kadar .acaba annem takip etmişmidirki

dun 10000 adimi tamamladim..biliyomusunuz dun spor yapamadim..sadece okula gittim geldim..carsida az dolandim..ve saat 16.00 civarinda bitirmistim..yani gun icinde aslindane kadar cok dolaniyomusum onu fark etti.

19 mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun kızlar.Sevgili atamız nur içinde yatsın bizim bu günleri görmemize vesile olduğu için.Mustafa Kemal Atatürk bugün ve hergün sevgiyle anılacaktır.

19 mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun kızlar.Sevgili atamız nur içinde yatsın bizim bu günleri görmemize vesile olduğu için.Mustafa Kemal Atatürk bugün ve hergün sevgiyle anılacaktır.

senindeeee

en genç benem :)))

ayy bu gün perşembeymiş ben cuma sanıyordum..... ühühühühüüüü çok şükür bu hafta da bitti diyordum (( hayallerim yıkıldı şu an.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…