- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.421
Ahanda aynı ben benimde böyle oluyor 2 gün sadece elmayla durayım teee 2 gün sonra iniyorumYa sanırım benim bünye 2 gün geriden geliyor
Yani bi kaçamak yapsam artıyı ertesi gün görmedim hiç, diyetteyken de öyleydi.
Ama aynı şekilde sıkı tuttum diyelim, eksiyi de ertesi gün görmüyorum, anca birkaç gün sonra
Selamlar sevgili 5.takım.. yine pek fazla kişi yok ama olanlara öücükler öpücükler
tabiikii hatta ben dün akşam soyle bı bakındım.. bugun temızlık yapacam yıne bı dolasıcam koylerıYarın takimlara sizacak misin yine :)) yardimciya ihtiyacın olursa ben burdayım
tabiikii hatta ben dün akşam soyle bı bakındım.. bugun temızlık yapacam yıne bı dolasıcam koylerı
İyi sağol tatlım inşallah bir sorun olmazsa 3.hafta donerim:)Gunaydın hanımlar! Genclik ve spor bayramımız kutlu olsun
Tarcın kesinlikle tatlı ihtiyacını kesiyor, gece icilmesinde de cok zarar olmayabilir heralde süt neticede :) Ama dedigin gibi spor ve diyetle desteklenmedigi sürece tek basına ise yaramaz bence.
Rakibeeeeem 59.8 geldim bu sabah
Valla iyi ajansın ya :) aynı isimle yarısamaz aslında 6 ay boyunca. Ben kaptanını uyarayım olmazsa
Tamam canım ben ilgilenirim, seni de izne ayrılmak istiyor diye yazarım. Karar Defteri'nden baktım şimdi, şöyle yazıyor:
2)Üyenin izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Yani izne ayrıldıktan sonra en az 2 hafta dönemiyorsun. 3. haftada gelebilirsin sanırım, sen de zaten 2-3 hafta demissin problem olmaz
İy
İyi sağol tatlım inşallah bir sorun olmazsa 3.hafta donerim:)
Bobreğimdeki taşı kırdırcam ameliyattan korkuyorum taş kırdırmakta zor duşurmek daha zor canım ya 3hafta izin aldım bakalım kuzım sorma ilaçlarla idare ediyodum ama dun vucudum bakla bakla kızardı kaşıntım başladı bobreğim falya verdi o yüzden aksatmıcam sağ bobreğimde taş ...nereye gdin
Canım aksatma bence de, bir an önce tedavine başlaBobreğimdeki taşı kırdırcam ameliyattan korkuyorum taş kırdırmakta zor duşurmek daha zor canım ya 3hafta izin aldım bakalım kuzım sorma ilaçlarla idare ediyodum ama dun vucudum bakla bakla kızardı kaşıntım başladı bobreğim falya verdi o yüzden aksatmıcam sağ bobreğimde taş ...
Evet canım pazartesi gidicem...Canım aksatma bence de, bir an önce tedavine başla
Çok iyi vallaAhhhhh ebrucum sen onu bide gençliğinde görcekdin in mi cinmi şaşırırdın kız ne hızlı bi adamdı nerddn ne zaman çıkdığı belli olmazdı bikerem köşe başında kocişimle sevgiliyken yakaladı korkudan kuzen demiştimbabamda lannn sana burdan bi çakarım bide bu oğlan çakar ortada top olursun doğru eve dedi sonra eşimede senin bacaklarını kırarım bundan sonra bacaksız gezersin demiş yalnız babam gibi olsun isterdim eşim evde hiçbir şeye karışmaz kır dök tek kelime etmez olsun kıralacağı varmış der kavga etsek kardeşler hayata sağlam çeneyle hazırlancaklar der bıkmadan usanmadan yürür kesinlikle dolmuş minibüs kullanmaz
Ayyy mersiii efemm.Selamlar sevgili 5.takım.. yine pek fazla kişi yok ama olanlara öücükler öpücükler
Kız öğlen ekmeksiz et döner yeseydin hiçbişey yoksa. Butun gün aç kalmış akşam yüklenmişsin.Çene yaparken menümü unuttum
Sabah
Yemedim geç kaldım işe diye koştur koştur bitki çayımıda termosa koydum onu bile unutmuşum
Öğle
İş yerinin karşısındaki kantinde yiyebileceğim hiçbirşey yoktu hep fast food açççç kaldım açççç bütün gün
Akşam çılgınca açdım önce çorba içtim
Sonra azıcık ciğer kavurma
Azıcıkda taze bakla içi salatası yedim
0 yememem gereken ekmeğide tek seferde yedim soluksuz allahım açlıkla imtihan etmesin bizi
2,5 litre su
30 dakika leslieyle yürüyüş
Ayy umarım hemencik kurtulursun.Evet canım pazartesi gidicem...
Ay sıkılıyorum bugün çok yaa ni rehavet çöktü üstüme....:)
Piknik olmamış cidden.Bari sporunu tamamla da yarına artı gelmeBen geldim kızlar. Sabah kahvaltı yaptık öğşen kalabalık bir grupla pikniğe gidecektik hazırlık yaptım. Piknikten geldim biraz kaçamak yaptım heöen spora daldım. En azından yakayım yediklerimi diye. 10 dk ancak yapabildim oğluşum ağladı. Gönlünü yapayım devam edeceğim spora da jillianda 10 dk feşaket terletti.sizler neler yaptınız?tartıdan bir gün önce tatil olmadı kötü oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?