Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahanda aynı ben benimde böyle oluyor 2 gün sadece elmayla durayım teee 2 gün sonra iniyorum

Çene yaparken menümü unuttum
Sabah
Yemedim geç kaldım işe diye koştur koştur bitki çayımıda termosa koydum onu bile unutmuşum
Öğle
İş yerinin karşısındaki kantinde yiyebileceğim hiçbirşey yoktu hep fast food açççç kaldım açççç bütün gün
Akşam çılgınca açdım önce çorba içtim
Sonra azıcık ciğer kavurma
Azıcıkda taze bakla içi salatası yedim
0 yememem gereken ekmeğide tek seferde yedim soluksuz allahım açlıkla imtihan etmesin bizi
2,5 litre su
30 dakika leslieyle yürüyüş

İy İyi sağol tatlım inşallah bir sorun olmazsa 3.hafta donerim:)

Bobreğimdeki taşı kırdırcam ameliyattan korkuyorum taş kırdırmakta zor duşurmek daha zor canım ya 3hafta izin aldım bakalım kuzım sorma ilaçlarla idare ediyodum ama dun vucudum bakla bakla kızardı kaşıntım başladı bobreğim falya verdi o yüzden aksatmıcam sağ bobreğimde taş ...

Canım aksatma bence de, bir an önce tedavine başla

Çok iyi valla bacaksız gezersinn.

Kız öğlen ekmeksiz et döner yeseydin hiçbişey yoksa. Butun gün aç kalmış akşam yüklenmişsin.

Ben geldim kızlar. Sabah kahvaltı yaptık öğşen kalabalık bir grupla pikniğe gidecektik hazırlık yaptım. Piknikten geldim biraz kaçamak yaptım heöen spora daldım. En azından yakayım yediklerimi diye. 10 dk ancak yapabildim oğluşum ağladı. Gönlünü yapayım devam edeceğim spora da jillianda 10 dk feşaket terletti.sizler neler yaptınız?tartıdan bir gün önce tatil olmadı kötü oldu ya

Piknik olmamış cidden.Bari sporunu tamamla da yarına artı gelme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…