- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.441
Askında her hafta sonu pikniğe gidiyoruz ama kaçamak yapmıyordum 5 6 kanat ızgara bol salata yiyordum da bugün kötü bitti diyet için. Jillianı tamamladım aldığım fazla kaloriyi yakmak için. Tartıda en spn eksideydim inşsllah hala öyleyimdirPiknik olmamış cidden.Bari sporunu tamamla da yarına artı gelme
Aynen yaaa fena oldu bugünBugun tatil olunca tabi menüler felaket olmus. Umarım yarın artı gelmez kimse
Ben de listeyi düzenliyordum şimdi yarın için.Aynen yaaa fena oldu bugüngeçen haftaki gibi bi cankurtaranımız çıkar diye ümid ediyorum kaptanım.Bu arada menü bildirmeyen arkadaşlar yarın kilo bildirirler inşallah.Kiloda bildirmezlerse işimiz zor izinli arkadaş çokmuydu bu hafta?
Ben de listeyi düzenliyordum şimdi yarın için.
nilsub izne ayrılacak, kollontai zaten gecen hafta ayrıldı. denizmineymis de izne cıkmak istiyordu ama onun 2 ayı dolmadıgı icin izne ayıramıyoruz. Kendi istegiyle ayrıldı yazmak zorunda kalacagım sanırım ama o zaman da 6 ay boyunca yarısamayacak
Aynen yaaaTakim cok sessizlesti yaa.. ay isigimi mersk ediyorum hic bu kadar yazmamazlik yapmazdi iyidir inşallah
Zeynep sanırım yarısmaya katılmak isteyenler konusuna yazmıs 3. takıma cagırmıslar ama 3. takımda hic mesajını goremedim, sanırım gitmemis arkadas :) sen katıldıgını gordun mu?Zeynep konusunu merak ettim :))) yarisabiliyor muymus
Bu hafta anca ayrılacakları icin ortalamaya katılacaklar.Peki bunlar bizim ortalamamıza yansıyacakmı? Yoksa sağlık sebebiyle olduğu için direk liste dışımı kalacaklar?
Canım kendini tanıtır mısın biraz?Kızlar îyi geceler hepinize bende yarışmak istiyorum sizinle beni de aranıza alırmısınız acaba
Zeynep sanırım yarısmaya katılmak isteyenler konusuna yazmıs 3. takıma cagırmıslar ama 3. takımda hic mesajını goremedim, sanırım gitmemis arkadas :) sen katıldıgını gordun mu?
Bu hafta anca ayrılacakları icin ortalamaya katılacaklar.
Kötü bir ortalama cıkacak diye tahmin ediyorum ama umarım beni yanıltırsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?