Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam canım ben 3. takıma yazarım simdi, gerci yeni uye listesine almamıslar ama gene de bilgi vermek lazım

Sen cuma gunu 64,2 bildirmissin :) 63,7'yi sonradan gormustun heralde :)

haa evet yaa bir gün sonrasında görmüştüm cumaya yetişmedi diye üzldüydüm hatta :)

Canım hic üzülme bence gayet iyi veriyorsun. Haftalık 0,5-1 kg arası iyi ve saglıklıdır Aynen devam.
Sagol canim morel 0ldu cok dikkat ediyorum bu kadar gidiyorsa yapacagim baska birsey yok malasef bunyem demekki boyle almakdansa gr bile olsa vermek iyidir deyip yoluma devam ediyorum

Hadi yaaaa .evet resimlerinde öyleydi senin.ayyy yeşil kahve olayını merak ettim bende gerçi yeşil çay bile içemiyorum onu içebilirmiyiö bilmiyorum.Canım içtipin kahvenin markasını,nasıl hazırladığını ,nasıl içtiğüni ayrıntılı yazarmısın

Canim benim aldigim hazir paket halinde iste bu oyle depo gibi yerden parfum alirken gozume takildi aldim iyiki almisim kesinlikle bu inceltti beni

Pisttttt bi bakarmisin canummm siz bu zeynepi nicin ariyorsunuz cokkk merak ettim birseymi olduuu bana soyle kimseye demem

Kiz aramiyorum aslında. Adim çıkacak ya ben arada diger takimlara falan da bakıyorum neler yapiyorlar diye. Bir de hani herkesin yazip da takimlara cagrildigi ortak alan var ya oraya bakıyorum arada... yine o ortak alana bakarken zeynebi gordum takim ariyordu kendine. Diskalifiye oldugu icin takimlarda yarisamaz diye biliyordum o yüzden sasirdim.

Hay Allah yaa tatlım senin menülerindede çok bi sıkıntı yok sen neden kilo alıyosun anlamadım ben.Ev taşıdın mutlaka fazla kalori harcamışsındır.Bide verirken 300 gr filan veriyodun bu hafta 800 gr almışsın.Çok normal bi durum değil bu bana nedense metabolik bi sıkıntı var gibi geliyor

cok gecmis olsun tatlım biz bekleriz seni
Zeynep konusunu merak ettim :))) yarisabiliyor muymus
hayır canım bi daha hic bi takımda yarısamaz
Kızlar îyi geceler hepinize bende yarışmak istiyorum sizinle beni de aranıza alırmısınız acaba

Canım kendini tanıtır mısın biraz?
Bir de yarısmaya katılabilmek icin ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini belirtmen gerek
canım takıma kimseyi kabul etmeyelim bi sure cok kalabalıgız

gunaydın kızlarrr...
sabah..
1 yumurta bir simit domates salatalık bibr peynir zeytin..
arada 10 erik
öğlen 2 dilim pizza..
akşam çorba salata..
2,5 lt su..
4,5 km yürüyüş..

Günaydın herkeslere
Ben bugün biraz geç kalkınca ancak geçmişi okudum kilo bildirimimide yapayım :)
Geçen hafta:70.9 Güncel:70.5 fark: 400gr %0,56
inatettimolacak rakibem sende durumlar nasıl?umarım sen çok daha fazla vermişsindir zira takımın buna ihtiyacı var aslında ben daha fazla gider diye düşünmüştüm regl bitcek diye ama olmadı neden olmadı anlamadım.haftaiçide sana durumu söylemedim şevkin kırılmasın diye :) ne kadar rakibe olsakta takım arkadaşıyız senin başarın benimde başarım dimi ama bütün hafta bana rakibe olduğun için sana teşekkür ederim canım.Gerçekten çok keyifli bir hafta oldu benim için, diyeti keyifli bir hale getirmiş olduk benim için çok güzeldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…