- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.481
Tamam canım ben 3. takıma yazarım simdi, gerci yeni uye listesine almamıslar ama gene de bilgi vermek lazım
Sen cuma gunu 64,2 bildirmissin :) 63,7'yi sonradan gormustun heralde :)
kaptanım sporumu yapıp biraz lendimi dinledikten sonra tartılıyorum ben. 20 dkye kadar bildirim yaparım ben deHanımlaaaar kilo bildirimleriniz neredeeeee??!
İyice saldınız valla ya!!!
Tamam canım bekliyorum :)Günaydın kızlar.
kaptanım sporumu yapıp biraz lendimi dinledikten sonra tartılıyorum ben. 20 dkye kadar bildirim yaparım ben de
Sagol canim morel 0ldu cok dikkat ediyorum bu kadar gidiyorsa yapacagim baska birsey yok malasef bunyem demekki boyle almakdansa gr bile olsa vermek iyidir deyip yoluma devam ediyorumCanım hic üzülme bence gayet iyi veriyorsun. Haftalık 0,5-1 kg arası iyi ve saglıklıdırAynen devam.
Hadi yaaaa .evet resimlerinde öyleydi senin.ayyy yeşil kahve olayını merak ettim bende gerçi yeşil çay bile içemiyorumKızlarrr kilom az gidiyor ama çok acayip inceldim ben yahuuu annemlere resimlerimi gönderdim herkes şoka girdi o geçen koyduğum resimden sonra tekrar bi incelme oldu yine koyarımda hava atıyor denmesin diye koymuyorum kilo gr gr gidiyor vücudum şekilli oldu incele incele herkesde bi şokkklukkk dün alış verişe çıkdım bakan dönüp bidaha bakdı tanıdıklarım çok kısa sürede acayip inceldim ve 57 kilo olmak istiyorum dediğimde herkes kızıyor eşimde dahil ve akşam dedi 57 kiloda madde bağımlıları gibi çirkin bi hal alırsın 7-8 kilo daha ver yeter diyor yalnız burda yazmamışım su yerine saydığımdan ben başladığımdan beri 700 ml cam şişeme yeşil kahve koyup içiyorum kesinlikle beni incelten o oooo 65 kiloda bile bu kadar şekilli değildi belim
Pisttttt bi bakarmisin canummm siz bu zeynepi nicin ariyorsunuz cokkk merak ettim birseymi olduuuhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38584/page-10891#post-46532762
Buyur kaptanım burda ilk yazıymaları dedıgın gıbı ısmını de degıstırmıs ama aynı ıfadeler var ıkı hesap da onun bencemorordek kollontai nilsub sen de merak edıyodun M minnakkelebekim
Canim benim aldigim hazir paket halindeHadi yaaaa .evet resimlerinde öyleydi senin.ayyy yeşil kahve olayını merak ettim bende gerçi yeşil çay bile içemiyorumonu içebilirmiyiö bilmiyorum.Canım içtipin kahvenin markasını,nasıl hazırladığını ,nasıl içtiğüni ayrıntılı yazarmısın
Pisttttt bi bakarmisin canummm siz bu zeynepi nicin ariyorsunuz cokkk merak ettim birseymi olduuubana soyle kimseye demem
Hay Allah yaa tatlım senin menülerindede çok bi sıkıntı yok sen neden kilo alıyosun anlamadım ben.Ev taşıdın mutlaka fazla kalori harcamışsındır.Bide verirken 300 gr filan veriyodun bu hafta 800 gr almışsın.Çok normal bi durum değil bu bana nedense metabolik bi sıkıntı var gibi geliyorevet
öncekinide yazayım mı canım
tabiki daha aktif katılacağım cep telefonum neti sıkıntılı zar zorda olsa yazardım aslında ama eve net bağlanması muhteşem kurtarıcı..
ben bir öncekinide yazayım..
sabah buğday ekmeği sandviç
öğlen ızgara köfte
akşam annemde kızartma köfte yapmış ben salatayla iki üç tane yedim..
bugünde şimdi bir tane ıspanaklı gül böreği yedim bilirsiniz yufkası aşırı azdır..
öğlene de tavada tavuk göğsü çevirdim yağsız onu yiyeceğim nasipse akşam üstü de yola çıkıyoruz annemler memlekete geçerken kaynanamlara eskişehire bırakacaklar bizi,ama çok dikkat edeceğim menülerimi not eder pazartesi üç günlük menümü toptan yazarım olur mu?
cok gecmis olsun tatlım biz bekleriz senikollontai tatlım bu hafta benide sağlık iznine ayırır mısın canım yarın doktora gidicem eğer taşı kırmaya başlayalım derse pazartesi salı başlıcam hafta sonu badanacı gelirse evimi temizliyip yerleştirip tedavime başlıcam iyice rahatsız olmaya başladım takımın işleri aksamasın başka kaptan yardımcısı seç istersen tatlım kendine....
hayır canım bi daha hic bi takımda yarısamazZeynep konusunu merak ettim :))) yarisabiliyor muymus
Kızlar îyi geceler hepinize bende yarışmak istiyorum sizinle beni de aranıza alırmısınız acaba
canım takıma kimseyi kabul etmeyelim bi sure cok kalabalıgızCanım kendini tanıtır mısın biraz?
Bir de yarısmaya katılabilmek icin ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini belirtmen gerek
geldim simdi kaptanım :) ilgilendigin icin cok tesekkur ederim :)günaydın kızlar bol eksili günleriniz olsun
ordeğim ben öğleyin bi dişciye gidecem ihtiyacın olursa bana mesaj at tatlım sanırım kollontai yok yardımcı olayım sana
günaydın kızlar...75 kiloyum..geçen hafta 75.9 dum..fena sayılmaz sanırım..Hanımlar ben de spora gidiyorum, döndügümde lütfen bildirimler tamamlanmıs olsund_mndc @deryalimm07 T tatlitambak Y Yuppiyayye Ay Isigim inatettimolacak M minnakkelebekim
ebrusonmez oruçlu musun bugun rakibem? Orucluysan ogleden sonra tartıl onu ekleyelim.
nilsub sen bildirim yapacak mısın canım?
Süper bence :)günaydın kızlar...75 kiloyum..geçen hafta 75.9 dum..fena sayılmaz sanırım..
saol canım..inan bir iki gün önce daha iyiydim..neyse ..yüzde nasıl hesaplanıyoSüper bence :)
Aradaki farkı yani 900 gr ımı geçen haftaki kilona bölüypsun 0.9:75.9=0,01185 bu sonucu 100 le çarpıyosun sonucun %1,18 :) gayet iyi sonuçsaol canım..inan bir iki gün önce daha iyiydim..neyse ..yüzde nasıl hesaplanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?