- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.501
Hadi kızzz yaz artık :) umudumuz sende geçen hafta kimdi sağlam eksiyle gelmişti kurtarmıştı takımı :) hadi yaz artıkk
Hadi kızzz yaz artık :) umudumuz sende geçen hafta kimdi sağlam eksiyle gelmişti kurtarmıştı takımı :) hadi yaz artıkk
benim kilo alışım gıdadan değil canım kendimi bildim bileli diyetteyim tamamen harcanan eforla alakalı ..hiç hareket etmiyorum iki adım dahi atmazdım yeni yeni başladım hareket etmeye..ev taşıma sürecinde diyet uygulayamadım haliyle yediklerim hemen toplanır...birde daha evi tam yerleştiremediğimden mesaim var geç saatlerde yedim hep yemeklerimi..ben dukanla kilo verebiliyorum direkt dukana atakla başlayacağım pazartesi olmayacak böyle..yürümekte yasaklandı zira.dukana başlarsam bir ayda 6-7 kilom gider gene.kaynanamlarıda bi atlatayım nasipse pazar bi döneyim gece fırında tomarla hazırlık yapacağım..kan tahlillerimde bir halt çıkmıyor.gerçi doğumdan beri hiç kan vermedim.ne durumdayım bilmiyorum.Hay Allah yaa tatlım senin menülerindede çok bi sıkıntı yok sen neden kilo alıyosun anlamadım ben.Ev taşıdın mutlaka fazla kalori harcamışsındır.Bide verirken 300 gr filan veriyodun bu hafta 800 gr almışsın.Çok normal bi durum değil bu bana nedense metabolik bi sıkıntı var gibi geliyor
nerdesin ki..akşam ettiğine göre hollanda norveç falan mıSiz daha kac kilo kaybettiginizi yazacaksiniz ben cokdan aksami ettim menumu yazayim
Sabah
Omlet
Maydanoz
domates yarim
Salatalik 1 tane
Ogle
Somon
Yagsiz salata
Aksam
Salata bol yesillikli
Ispanak kavurma
100 gr ev yogurdu
3 litre su yesil cayda icinde
45 dk yari kosu yari tempolu yuruyus
Geçen hafta son anda bildirim yapan bendim canım da bu hafta geçen haftaya oranla az vermişim.Hadi kızzz yaz artık :) umudumuz sende geçen hafta kimdi sağlam eksiyle gelmişti kurtarmıştı takımı :) hadi yaz artıkk
İşte benim rakibemGeçen hafta: 84,3kg
Güncel :82,8
Fark : 1,5 kg
Yüzde : %1,77
kollontai morordek nilsub veeeee tatlı rakibecim Y Yuppiyayye
Olsun tatlum bu haftada süpersin.Yine kurtarıcılarımızdansınGeçen hafta son anda bildirim yapan bendim canım da bu hafta geçen haftaya oranla az vermişim.
Teşekkür ederim canımOlsun tatlum bu haftada süpersin.Yine kurtarıcılarımızdansın
Geçen hafta: 84,3kg
Süpersin canım. Tebrik ederimGeçen hafta: 84,3kg
Bence git sen bi doktora canım.ben abimin eşinede diyordum hep en son gitti troitlerinde sıkıntı çıktı az çalışıyormuş.doktor ilaç verdi.oda az yiyordu senim gibi az da hareket ediyodu ama yinede normal değil bu durum bence.tam tahlil yaptır sen tüm hormonkara değerlere baktırbenim kilo alışım gıdadan değil canım kendimi bildim bileli diyetteyim tamamen harcanan eforla alakalı ..hiç hareket etmiyorum iki adım dahi atmazdım yeni yeni başladım hareket etmeye..ev taşıma sürecinde diyet uygulayamadım haliyle yediklerim hemen toplanır...birde daha evi tam yerleştiremediğimden mesaim var geç saatlerde yedim hep yemeklerimi..ben dukanla kilo verebiliyorum direkt dukana atakla başlayacağım pazartesi olmayacak böyle..yürümekte yasaklandı zira.dukana başlarsam bir ayda 6-7 kilom gider gene.kaynanamlarıda bi atlatayım nasipse pazar bi döneyim gece fırında tomarla hazırlık yapacağım..kan tahlillerimde bir halt çıkmıyor.gerçi doğumdan beri hiç kan vermedim.ne durumdayım bilmiyorum.
gideceğim inşaallahBence git sen bi doktora canım.ben abimin eşinede diyordum hep en son gitti troitlerinde sıkıntı çıktı az çalışıyormuş.doktor ilaç verdi.oda az yiyordu senim gibi az da hareket ediyodu ama yinede normal değil bu durum bence.tam tahlil yaptır sen tüm hormonkara değerlere baktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?