Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Siz daha kac kilo kaybettiginizi yazacaksiniz ben cokdan aksami ettim menumu yazayim
Sabah
Omlet
Maydanoz
domates yarim
Salatalik 1 tane
Ogle
Somon
Yagsiz salata
Aksam
Salata bol yesillikli
Ispanak kavurma
100 gr ev yogurdu
3 litre su yesil cayda icinde
45 dk yari kosu yari tempolu yuruyus

benim kilo alışım gıdadan değil canım kendimi bildim bileli diyetteyim tamamen harcanan eforla alakalı ..hiç hareket etmiyorum iki adım dahi atmazdım yeni yeni başladım hareket etmeye..ev taşıma sürecinde diyet uygulayamadım haliyle yediklerim hemen toplanır...birde daha evi tam yerleştiremediğimden mesaim var geç saatlerde yedim hep yemeklerimi..ben dukanla kilo verebiliyorum direkt dukana atakla başlayacağım pazartesi olmayacak böyle..yürümekte yasaklandı zira.dukana başlarsam bir ayda 6-7 kilom gider gene.kaynanamlarıda bi atlatayım nasipse pazar bi döneyim gece fırında tomarla hazırlık yapacağım..kan tahlillerimde bir halt çıkmıyor.gerçi doğumdan beri hiç kan vermedim.ne durumdayım bilmiyorum.

nerdesin ki..akşam ettiğine göre hollanda norveç falan mı

**5. Takım 466. Etap***

ebrusonmez (58,1///%)
d_mndc (77,9///%)
nilsub (74,1///%) saglık sorunları sebebiyle izne ayrılmak istiyor
deryalimm07 (75,9///%)
tatlitambak (82///%)
savurgan (72,4/71,9/0,5/%0,69)
denhizx (70,9///%)
melampusefe (73,2/72,4//%1,10)
parkbyull (95,2/96/-0,8/-%0,84)
denizmineymis(88,2///%) kendi istegiyle ayrıldı
Ay Isigim (66,3///%)
inatettimolacak (84,3///%)
minnakkelebekim (80,2///%)

5. takım ortalaması: %

blanche_ea (58,8/
btlbetul (64,2/
morordek (60,3)

Bence git sen bi doktora canım.ben abimin eşinede diyordum hep en son gitti troitlerinde sıkıntı çıktı az çalışıyormuş.doktor ilaç verdi.oda az yiyordu senim gibi az da hareket ediyodu ama yinede normal değil bu durum bence.tam tahlil yaptır sen tüm hormonkara değerlere baktır

gideceğim inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…