- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.461
Hadi ya. Ben arama yapınca bulamadımEvet 3. Takımda mesajını gördüm şaşırdım hatta yarismaya katilabilmesine.
Neyse hanımlar ben yatıyorum iyi geceler. Umarım yarın sabah herkes eksiyle gelir :)
Evet yarın zor bir gün beni bekliyor olacakIyi geceler kaptanim iyice dinlenin yarın cok dinc olmalisiniz
Döner yoktu kiii patates kızartması yine o yağda hazır paket balık çeşitleri paket ürünler vardı başka yere gitme imkanımda yoktu patron çok iş verdi 20 dk yapın bugün lunch dediKız öğlen ekmeksiz et döner yeseydin hiçbişey yoksa. Butun gün aç kalmış akşam yüklenmişsin.
Hadi ya. Ben arama yapınca bulamadım
zynp1980 mi hala kullanıcı adı? Katılmak isteyenler grubunda zeynephedef20kg diye de bi sey gordum ama emin olamadım.
Çoçukkk nasıl korktuysa ne mesaj ne arama o olaydan sonra takiii okulumun önüne gelmiş pıssttt pıssttt diye etrafı gözekleyipde gellll gelllll dedi aşkımmm naber baban işte demi eminsin diyorrrrÇok iyi vallabacaksız gezersinn.
merhaba@tatlitambakparkbyull @Ay Isigim dünün menüleri olmadıgı icin eksi aldınız.
@Ay Isigim 3 gündür menü yazmadıgın icin de 1 tane uyarı cezan oldu
Canım hic üzülme bence gayet iyi veriyorsun. Haftalık 0,5-1 kg arası iyi ve saglıklıdırDöner yoktu kiii patates kızartması yine o yağda hazır paket balık çeşitleri paket ürünler vardı başka yere gitme imkanımda yoktu patron çok iş verdi 20 dk yapın bugün lunch dedi
Evetttttt kızlar burdaaaaa sabahhh oldu sıcağı sıcağınaaa yazıyorum 71.900 olmuşumgitmiyor daha fazlası acayipde spor yapdım akşam heryerim ağrıyor yukkkk yokkkkkk kesin 6 ayda gidecek benim kilolar bu yavaşlıkla o gözüküyor
Öncelikle gecmis olsun, umarım bir an once islerini yoluna koyarsin. Pazartesiden itibaren aktif bir katılım bekliyorum o halde.merhabamorordek dün resmi tatildi eve interneti taşıttık ama daha gelmedi şu an için sadece iş yerimde bildirim yapabiliyorum sanırım hafta içi taşınmış olur netimizde..
ben özür dileyerek menülerimi yazayım..
sabah klasik kahvaltı şekersiz çay
öğlen yok çünkü evde olunca geç kalktık
akşam hamsi buğlama bol salata ...
taşınma arefesinde kilo aldığımı söylemiştim pazartesi size..
96,5 olmuştum galiba..
şu an 96,0 ım.
ayağımda sinir sıkışması varmış kemiklerim sağlam çok şükür.
yürüyüş yasak ayak çukurum çok yüksek ona göre ayakkabı giymem gerekiyormuş
bisiklet sürmeliymişim yani boş pedal çevirmeliymişim.
sanırım bugün eskişehire kaynanama gidiyoruz pazar döneceğiz nasipse pazartesi itibariyle kondisyon bisikleti araştırmalarıma başlayabilirim.
kollontai morordek nilsub
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38584/page-10891#post-46532762
Buyur kaptanım burda ilk yazıymaları dedıgın gıbı ısmını de degıstırmıs ama aynı ıfadeler var ıkı hesap da onun bencemorordek kollontai nilsub sen de merak edıyodun M minnakkelebekim
Bobreğimdeki taşı kırdırcam ameliyattan korkuyorum taş kırdırmakta zor duşurmek daha zor canım ya 3hafta izin aldım bakalım kuzım sorma ilaçlarla idare ediyodum ama dun vucudum bakla bakla kızardı kaşıntım başladı bobreğim falya verdi o yüzden aksatmıcam sağ bobreğimde taş ...
Tamam canım ben 3. takıma yazarım simdi, gerci yeni uye listesine almamıslar ama gene de bilgi vermek lazımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38584/page-10891#post-46532762
Buyur kaptanım burda ilk yazıymaları dedıgın gıbı ısmını de degıstırmıs ama aynı ıfadeler var ıkı hesap da onun bencemorordek kollontai nilsub sen de merak edıyodun M minnakkelebekim
Sen cuma gunu 64,2 bildirmissin :) 63,7'yi sonradan gormustun heralde :)ben +1 kg olmuşum.....
valla küliiyen yalan sporumu arttırdım doğru düzgün yicek vaktim bile olmadı....
regl öncesi diye herhalde.... kan te riçinde o kadar spor yaptım her gün her gün ne nnakör vücudum var yahu...
Geçen hafta 63,7
bu hafta 64,7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?