Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fena değiliz yine de yaa..ayrılanlar olmasaydı kollontai de hala lıste de olsaydı ereceyı bıle zorlayabılırdık.. denizle nilgün abla da hep ıyı yuzdelerle gelıyodu...
mılletın yazmamasına ragmen vasat degılız yıne de ılgınc sasırdım

Ne yalan söyleyeyim ben de daha kötü bekliyordum, nota alırız bu hafta diyordum :)
Hele parkbyull artı gelince dedim "kesin nota geliyor" :)

En azından dünkü ve bugunkü menülerini yaz yoksa üst üste cok fazla olacak ve 2. uyarıyı alacaksın.
Dünkü menü yü yazayım hemencecik
Sabah
1 yumurta 1 kk peynir 4 adet zeytin 1 cappy biber bir dilim tbe

Ara öğün bir avuç fındık fıstık yarım muz

Öğle
3 köfte 1 domates 2 kaşık yoğurt
Yarım avokado

Akşam
Bir tabak sütlü Müsli

Su 3 lt
Spor ev işi

Canım birkac kisi ayrıldı diye yazmıstım denizmineymis falan ama sen öyle diyorsan kimseyi kabul etmeyiz :)

Süpersin, bu haftaki kurtarıcılarımızdan birisin
bi sure takımı toparlayalım canım ayrılanlar var ama ben nilgun ve blanche listeye gireriz ilerde, o yuzden simdilik gelenleri diger takımlara yonlendirelim eline saglık bu arada listeler icin tatlım :)

Oruçluyum rakibem.Nasıl isterseniz.
Ebrucum sen nasil tutuyorsun canim yaaa ben allah gunah yazmasinda ramazan orucumu bile zor tutuyorum 1 ay boyunca migrenli kafayla satasmadigim kalmaz17 yasimda falandim basladigimda 7 yasindaki kardesim tutuyordu ben dayanamiyordumkocaman masaallahhh sana

Kızlar canlar. Ben çok yorgunum geçmişi okuyacağım ama bildirimler bakacak şimdi. Misafir yokken ilk isim size bakmak. Sonra da akşam yemeği hazırlamak...
Bu arada nilsub a ne oldu merak ettim cok gecmis olsun. Ciddi bisey degildir umarim.
Kız inatettimolacak .
vallahi pazartesiye kadar beni kamçıla misafir var kkaçmaması lazım ipin ucu.

dınlemıyon kı kımseyı anacım..spor yap dıyoz yapmıyon gelıp menu yazmıyon..bana spor yapan adam lazım ama yıne de gun ıcın de bı ses ederım sana artık kararlıyım dıyosan

Teşekkür ederim canım.Başta zorlanıyordum ama bünye alıştı.

Ben de 0,443 hesapladım
Ajansın vallahi ya :)
Listede değildim sanırım bu hafta değil mi, kilo bildirimini de unuttum 62.5 idim. 61.8 olmuşum.
Canım sen deneme süresindesin ama katılımın biraz yetersiz, daha cok aktif olman gerek. Bir de düzenli menü paylas lütfen.
morordek rakibem ben aynıyım. Dünkü karbo patlamasından olsa gerek
Tamam rakibem paylasıyorum o zaman son haliyle :)

dınlemıyon kı kımseyı anacım..spor yap dıyoz yapmıyon gelıp menu yazmıyon..bana spor yapan adam lazım ama yıne de gun ıcın de bı ses ederım sana artık kararlıyım dıyosan

Bu hafta benimle yarissana :) söz veriyorum sana layik bir rakip oliciimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…