- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.541
Teşekkür ederim rakibeciğimm.Ben simdilik 57,9 diye girdim, ogleden sonra daha da eksi cıkarsan yazarsın. Yoksa bu sekilde paylasırız :)
fena değiliz yine de yaa..ayrılanlar olmasaydı***5. Takım 466. Etap***
ebrusonmez (58,1/57,9/0,2/%0,34)
d_mndc (77,9/77,4/0,5/%0,64)
nilsub (74,1///%) kilosu sabit, saglık sorunları sebebiyle izne ayrılmak istiyor
deryalimm07 (75,9/75/0,9/%1,19)
tatlitambak (82/81,7/0,3/%0,37)
savurgan (72,4/71,9/0,5/%0,69)
denhizx (70,9/70,5/0,4/%0,56)
melampusefe (73,2/72,4/0,8/%1,09)
parkbyull (95,2/96/-0,8/-%0,84)
denizmineymis(88,2///%) kendi istegiyle ayrıldı
Ay Isigim (66,3/66/0,3/%0,45)
inatettimolacak (84,3/82,8/1,5/%1,78)
minnakkelebekim (80,2///%) kilosu sabit
5. takım ortalaması: %0,482
blanche_ea (58,8/
btlbetul (64,2/64,7/-0,5/-%0,78)
morordek (60,3)
Ne yalan söyleyeyim ben de daha kötü bekliyordum, nota alırız bu hafta diyordum :)fena değiliz yine de yaa..ayrılanlar olmasaydıkollontai de hala lıste de olsaydı ereceyı bıle zorlayabılırdık.. denizle nilgün abla da hep ıyı yuzdelerle gelıyodu...
mılletın yazmamasına ragmen vasat degılız yıne de ılgınc sasırdım
Dünkü menü yü yazayım hemencecikEn azından dünkü ve bugunkü menülerini yaz yoksa üst üste cok fazla olacak ve 2. uyarıyı alacaksın.
bi sure takımı toparlayalım canım ayrılanlar var ama ben nilgun ve blanche listeye gireriz ilerde, o yuzden simdilik gelenleri diger takımlara yonlendirelimCanım birkac kisi ayrıldı diye yazmıstım denizmineymis falan ama sen öyle diyorsan kimseyi kabul etmeyiz :)
Süpersin, bu haftaki kurtarıcılarımızdan birisin
Kızlar bu hafta hiç giremedim işler cok yoğundu
Evet rakibem yaaKız naptın öyleee?Karbonhidrata abanmıssın
Avustralyadayim dunyaninbir ucundanerdesin ki..akşam ettiğine göre hollanda norveç falan mı
Ebrucum sen nasil tutuyorsun canim yaaa ben allah gunah yazmasinda ramazan orucumu bile zor tutuyorum 1 ay boyunca migrenli kafayla satasmadigim kalmazOruçluyum rakibem.Nasıl isterseniz.
dınlemıyon kı kımseyı anacım..spor yap dıyoz yapmıyon gelıp menu yazmıyon..bana spor yapan adam lazımKızlar canlar. Ben çok yorgunum geçmişi okuyacağım ama bildirimler bakacak şimdi. Misafir yokken ilk isim size bakmak. Sonra da akşam yemeği hazırlamak...
Bu aradanilsub a ne oldu merak ettim cok gecmis olsun. Ciddi bisey degildir umarim.
Kızinatettimolacak .
vallahi pazartesiye kadar beni kamçıla misafir var kkaçmaması lazım ipin ucu.
Teşekkür ederim canım.Başta zorlanıyordum ama bünye alıştı.Ebrucum sen nasil tutuyorsun canim yaaa ben allah gunah yazmasinda ramazan orucumu bile zor tutuyorum 1 ay boyunca migrenli kafayla satasmadigim kalmaz17 yasimda falandim basladigimda 7 yasindaki kardesim tutuyordu ben dayanamiyordum kocaman masaallahhh sana
Ben de 0,443 hesapladım
Canım sen deneme süresindesin ama katılımın biraz yetersiz, daha cok aktif olman gerek. Bir de düzenli menü paylas lütfen.Listede değildim sanırım bu hafta değil mi, kilo bildirimini de unuttum62.5 idim. 61.8 olmuşum.
Tamam rakibem paylasıyorum o zaman son haliyle :)
dınlemıyon kı kımseyı anacım..spor yap dıyoz yapmıyon gelıp menu yazmıyon..bana spor yapan adam lazımama yıne de gun ıcın de bı ses ederım sana artık kararlıyım dıyosan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?