- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.781
ya kızlar kayla yapın ya, ben bu hafta yaotım şimdiden değişim hissediyorum karnım kaslandı :)
ya hıc anlamam ki bilemiyorum, ama baya zor hareketler..Ben sezaryen dikisimle yapabilir miyim acaba? sezaryenden sonra gobek kaldi zayiflasam bile gitmiyor ya
Merhaba Hanımlar
Yemek Yarışması''Çorbalar'' kategorisinde oylamamız başladı.
Oyunuzu kullandınız mı?
Oy vermek için linki tıklayın Lütfen!!Şimdiden çok teşekkür ediyorum
Diyette çorba yasak mıZayiflama takiminda yapılacak duyuru mu buzaten midemizi zor susturuyoruz ayip yeaaa
Ben gelemiciim maalesef yarismaci arkideslere basarilar
Diyette çorba yasak mıBence çorba çok sağlıklı
Aslında mercimek ve bakliyat çorbaları tokluk hissi veriyorYa corba benim disimin kovugunu doldurmuyor sonra hadi ondan da yiyeyim hadi sundan da moduna giriyorum ben. Yazik bana ya
Aslında mercimek ve bakliyat çorbaları tokluk hissi veriyorAllah kolaylık versin
Tavuklu veya etli çorbalarda iyi olabilirAy beni doyurmuyor yavamin inşallah :)))
Tavuklu veya etli çorbalarda iyi olabilir
Zayiflama takiminda yapılacak duyuru mu buzaten midemizi zor susturuyoruz ayip yeaaa
Ben gelemiciim maalesef yarismaci arkideslere basarilar
Gecen seferki kategoriye göre cok cok masum bi kategori bence corbalarDiyette çorba yasak mıBence çorba çok sağlıklı
Afiyet olsunHeee tavugu severim bak o olur
Gecen seferki kategoriye göre cok cok masum bi kategori bence corbalar
Yarısmaları ilgiyle takip ediyorum zaten hemen oylayayım :)
Bencede öyle çok sağolunGecen seferki kategoriye göre cok cok masum bi kategori bence corbalar
Yarısmaları ilgiyle takip ediyorum zaten hemen oylayayım :)
Afiyet olsunKas yapsın yağlar erisin inşaallah
Çorbayı ekmekle yemek mi?!Corbayi ekmekle yemeyince hiçbir şey anlamiyorum ben kaptanim
Ekmek yok cısssssssCorbayi ekmekle yemeyince hiçbir şey anlamiyorum ben kaptanim
Ekmek yok cısssssssCorbayi ekmekle yemeyince hiçbir şey anlamiyorum ben kaptanim
Çorbayı ekmekle yemek mi?!
Çorba zaten 1 dilim ekmege esdeger, sen bi de yanında ekmek yersen eder sana en az 2 dilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?