Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar o tablo işini biz daha önce de düşündük, zaten benim önceden tuttuğum ceza listesi onun tablosuz olanıydı, ama şuan takımda menü paylaşımı bile yapılmıyor, bu durumda o tabloyu tutmanın pek bi anlamı olmaz. biraz daha toparlanalım ben tekrar düzenlerim ceza listelerini

btlbetul nerde hakikaten yaaa.Bikaç gündür görmedim hiç onu

burdaaaaa :))

Benim yokluğumdan kendini dikişe nakışa vurdu:)

aşkı dokudum kilime anlıyor musun.....

Ya benim hayatım böyle, hele hele yaz sezonu doruk oluyor; work hard, play hard tadında :)

İngiltere-İskoçya bu sefer sevgiliyle tatil ama :)

Ahaha evet ya ona söylemeyin :)

neyi söylemiyonuuz :) bulurum kiii.....

oooohhh hem zengin hem zayıf.... kıskanmıyorum artık bi kere...hıhhh........

evet ve parky sahalara döner hanımlar merhaba beni sıfırdan kabul eyleyin
çok anormal bir süreçte katıldım buraya şansıma tüküriiim
efenim öncelikle nilsub a verdiğim söz gereği üç günlük menümü yazayım.ama bu menülerin bana ait olmadığını bir otelde bulunmadığımızı o yüzden seçeneklerimin ev sahiplerine göre şekillendiğini belirteyim.
cuma günü sabah sandviçimi yedim buğday ekmeğine
öğlen tavuk göğsü ızgaralamıştım
akşam da ben yemek yemeden yola çıktık eskişehire varmamız 9 u buldu önümüze sofra konduğunda et kavurma çorba pilav yeşil fasulye salata sarma vişne komposto bla bla bla uzayan bir liste vardı ekımek yemeden hepsinden tattım ama o bile fazla geldi.

cuma ertesi gün kahvaltıyı gelin olarak ben hazırladım
sucuklu yumurta salatalık domates zeytin peynir bazlama ekmeği vardı.
akşamına başka bir yere misafirliğe gittik benim bildiğim gidene hoşgeldine gelinir ama maymun gibi gezdik..güveçte etli türlü mercimekli bulgur pilavı trileçe tatlısı mercimek çorbası salata uzar gider bir menü vardı..trileçenin yarısını yedim valla.ekmek yemedim.

pazar.
kahvaltıyı gene ben hazırladım klasik kahvaltı hazırladım kaynanam kızartma istedi onuda yapptım
sabahtan önüme tavuk getirdi pişirde ye diye dedim kahvaltıda tavuk mu yiyom ben
neyse efenim öğlen artık onlara tavuğu bol acılı antep usülü soteledim (acı yemezlerde )
sonra yola çıktık bu öğlen yemeğini 4 e doğru yiyince eve gelince hiçbir şey yemedik...

şimdi ben bugün dukana başlıyorum başka türlü kilo veremeyecem galiba ama öğlen yürüdüm onu söyleyim...
sabah dukan ekmeği hindi füme burgu peynir şekersiz çay tükettim..
öğlen ızgara köfte salata yedim ekmeksiz ..
akşamda evde patlıcan yemeğim var ama ben felak köftem vardı onu nohutla bir çorba yapayım çorba içeyim unsuz diyorum..
bu arada oğlum kudurdu resmen yerinde durmuyor.
birde ebru sen benden zayıfsın yeaaaaaaaaa bu nasıl eşleşme

Kızlar yeni uyandım ve geldim. Ama pertim yani. Hem cok yorgunum hem uykusuzum. Yeni uyanmama rağmen. Misafirlerim gittiler. Şimdi kalkıp bir güzel evi temizleyecegim.
Geçmişe şimdi bakacam. Rakip olması güzel olmuş. Benim rakibem de ayrı bir tatlı. Benim gibisine inatettimolacak lazımdı zaten. Teşekkür le kollontai . ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…