- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.821
Sevgili takim arkideslerim bugün herkes tablodaki spor kismini doldursun he mi:)) valla bu 4. Takim fena asilmis ona göre :))
kızlar motivasyon için günde bir öğün yemeğinizi yada ara öğününüzü resim atın bakalım kimler neler yiyiyor
hadi bakalım onuda yarı yolda bırkma...
hadi bakalım göreceğizz.......Gülme kız. Bırakmam ben onu.kilo aldım ama ben ya ne kadar aldım bilmiyorum
valla menüler geliyor da katılım hla yetersiz gibi bugün bi mesajları saycam bakayım kim ne kadar gelmiş buralara :)
evet ama yüzde üzerinden yarışacaksınız zaten ebru eski birazda benim kırbaçlarımdan dolayı deneyimli o senin hakkından gelir o gelemezse senden başlayıp sırayla hepinize ben rakip olucam :)
dukan yapma bence senin çok yapabileceğini zannetmiyorum dukan çok katı önce menülerini düzene sok sonra yap yapacaksan canım çok zorlar yoksa, birde dukan atakta sebze yok bilgin olsun :)
eski moduna dönersin artık ayrıca birde uyarı aldın, misafir muafiyet sebebi değil, hergün geldin buraya menü bildirebilirdin canım uyarını sildirmeye bak sen artık :) koş zıpla koş zıpla
bizde seniiiiii :)))
tamam süper işte gerek yok aşırı diyetletre bi düzen oturtsan gidicek kilolar aslında:)Eki Görüntüle 1836794 bir tür kahvaltıEki Görüntüle 1836797 gojili chialı yoğurt
hahahaha neden demicen dicen dicen yok öyle yağmaSildim hakkım varsa sonuna kadar uğraşır canım. Sildim için. Ya uğradım sabahları ama aksama hiç giremedim girsem mnu yyazardım. Yazmadğım da iyi olmuş aslında. ..kilo aldım galiba. Yarın tartilirim ama demem size.
doğru tamam cumaya 95 im bak gör o vakit96 bildirdin en son!
hadi bakalım göreceğizz.......
hahahaha neden demicen dicen dicen yok öyle yağma
vuhhuuuuuuuuuuuCanim acaba takımdan çıksam mi yapmıyorum bozdum diye düşünürkeninatettimolacak mesajını görünce çok sevindim yeniden bir aşk sevk geldi bana...
tamam özel msj atarsın bende buraya yazarımOfff offf tamam derim ama sana derim
seni rakip görmüyormu acep kendine kolay lokmamı geldin gözüne gııııııı
dün dişime göre rakip muhabbeti yapmış beni beğenmiyo panpaseni rakip görmüyormu acep kendine kolay lokmamı geldin gözüne gııııııı
Yani evet Ebru da cogu zaman sabit geldigi olmustur ama sana göre daha iradeli ve dişli bi rakip. Belki seni de gaza getirir. Cunku senin de ciddi anlamda toparlanmaya ihtiyacın var.dün dişime göre rakip muhabbeti yapmış beni beğenmiyo panpa
tamam özel msj atarsın bende buraya yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?