Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hadi bakalım onuda yarı yolda bırkma...

naber pek giremiyorum hala menü yazımı düzene girmedimi?
valla menüler geliyor da katılım hla yetersiz gibi bugün bi mesajları saycam bakayım kim ne kadar gelmiş buralara :)

ya ama ebru zaten zayıf değil mi yaaaaaaaaa
evet ama yüzde üzerinden yarışacaksınız zaten ebru eski birazda benim kırbaçlarımdan dolayı deneyimli o senin hakkından gelir o gelemezse senden başlayıp sırayla hepinize ben rakip olucam :)

dukan yapma bence senin çok yapabileceğini zannetmiyorum dukan çok katı önce menülerini düzene sok sonra yap yapacaksan canım çok zorlar yoksa, birde dukan atakta sebze yok bilgin olsun :)

eski moduna dönersin artık ayrıca birde uyarı aldın, misafir muafiyet sebebi değil, hergün geldin buraya menü bildirebilirdin canım uyarını sildirmeye bak sen artık :) koş zıpla koş zıpla

kızlar valla özledim sizi
bizde seniiiiii :)))

amaniiiiiin kaptanım eli kırbaçlım bak sen bugün miladım olsun valla bak yeminle aslında çokta istikrarsız bir kişilik değildim ama çok çirkin bir dönemde geldim şuraya şimdi düze çıktım valla bak

yok ben dukanı tam yapıp bir ayda 10 kilo verdim süt tozum eksik onuda alayım mesela ekmeklerimi tatlılarımı ordan yaparım ben genelde şimdi ful yapiciğim yarın atak 1 akşam siparişlerimi getirecek sevgili eşim

bu durumda ebrucuyuuum

ben anlamam bu haftada artı geleyim deme sakın!!!!

kız hala tatlı diyo bak ya !!!! dukanda olsa yeme şu tatlıları bak kovalarım seni !!!

ben anlamam bu haftada artı geleyim deme sakın!!!!

kız hala tatlı diyo bak ya !!!! dukanda olsa yeme şu tatlıları bak kovalarım seni !!!
yok bu cuma artı gelmeyecem bak gör en son 96,5 bildirdim demi -1 diyorum
bu tatlı bildiğin unlu şekerli çikiletalı datlılardan değil coneeem

bencede bırak şu dukanı düzgün beslensen aslında verirsin kiloları süt tozu falan hepsi işlenmiş ürün canın tatlı istediğinde 1 bardak tarçınlı süt 2 gün kurusu kayısı missssss o yüzden istikrar sağlıyamıyosun coneeeem sen

ya buraya gelip üç haftada gram gram kilo verip üç dört günlük düzensizlikte 2 kilo alınca bende nere saldırcağımı şaşırıyorum ama protein ağırlıklı beslenmek zaten kilo verdiriyor benim biraz daha yüksek kilolara ihtiyacım var ...çünkü aşırı kaslıyım vermem zorlaşıyor ama almam aşırı kolay şu vücudumu ıslak zopaynan dövesim var yeminle..bak iki üç dk ya becerebilirsem resim atacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…