Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anlaşıldı efenim. .

Günaydın naber
Ne olsun canım uğraşıyoruz diyetle. İlk zamanlardaki gibi çok asılamıyorum diyete. Bu hafta ablama gideceğim 10 gün kalacağım onun korkusu var diyeti bozar mıyım diye.sen ne yapıyorsun? Boyattın mı evi? Yarına psikolojikmen hazırladın mı kendini?

Oooo rakibem nasılsın

Ben sezaryen dikisimle yapabilir miyim acaba? sezaryenden sonra gobek kaldi zayiflasam bile gitmiyor ya
Al benden de o kadar rakibecipim. Zayıfladım amma göbek var gitmiyor.diyetin başlarındaykrn o da küçüldüydü de şimdi büyüdü göbiş. Neden öyle oldu anlayamadım ki.dikiş yerlerin ağrıyor mu ? Ben hissetmiyorum da.

Dikiş yerlerim hissiz benim de. Sinir oluyorum gobegime

Oooo rakibem nasılsın
Rakibem süperim canım. Dışarıdaydım arkadaşlarla buluştuk eve yeni geldim. Geçmişi de ancak okudum. Rakip olmuşuz iki emziren tatlışişko. Bakkk rakibem ben bugün arkadaşlarla buluştum ama kaçamak yapmadım. Izgara yedim şekerli bir şey yemedim tatlının ustasına gittiğimiz halde.sen nasılsın?

Ben yine tatli krizlerindeyim ve tutuyorum kendimi :)) azmim sarsildikca gaz ver bana burdan tamam mı :))

hadi bakalım onuda yarı yolda bırkma...
fururum adamı valla bi yerlere de bırakamaz.. ben hepinizden sonra basladım bak ne kadar verdım.. o spor yapılacak ekmekler de bırakılacak..valla rezil ederim cümle aleme duyuyon mu bacım T tatlitambak kaytarmak yokkkk

iyi bak mısafır fılan da kalmadı-gercı olması da fark etmez bence ama neyseeee- bahane yok sarılıyosun dıyetıne ensedeyım ona gore..
ayrıca bugun pazartesı hanı kılo bıldırımın hep yapıyoruz bız bunu takım kuralı hatırlıyosan cicim

canım ben dukanın kıtaplarını okudum yagı azaltılmıs sut kullanabılırsın suttozuna ıhtıyacın yok kii.. ayrıca dur bakalım tatlılara daha var. dukan ekmegını de ben krep gıbı yapıyorum taze her sabah,sen ekmek tarıfını mı dıyosun yoksa??

Kız geçmişe bakamadım da nedir bu 4. Takım meslesi
bak bak benım gıbı ajan hatunun rakıbesıne bak dunyadan haberı yok bacım bak sımdı sen benle rakıpsın ya bız de takım olarak 4.takımla yarıstayız bu hafta..yanı herkes o tatlıs boğazlarını tutacak bu hafta zaten kac haftadır dipteyiz..takıma yenı gelen yavrucuga boyle mı destek oluyosunuz uyanın kalkın uleyynn yakarım buraları hep ay dur fazla gaza geldım neyse bacım yarıs var yarıs haysiyetimizi korumamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…