- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.841
T tatlitambak ya sürekli bi şikayet halindesin ve kaytaracak yer arıyorsun. 2 kere takımdan cıkmayı dusundun, sonra da "ya hayır gaza geldim, vericem kiloları" diyip vazgeciyorsun. Ama takıma geldigin halde menu yazmıyorsun. Sonra da kilo aldım diyorsun. Böyle olursa tabi ki alırsın. Lütfen kendine ciddi anlamda ceki düzen ver!
Ne olsun canım uğraşıyoruz diyetle. İlk zamanlardaki gibi çok asılamıyorum diyete. Bu hafta ablama gideceğim 10 gün kalacağım onun korkusu var diyeti bozar mıyım diye.sen ne yapıyorsun? Boyattın mı evi? Yarına psikolojikmen hazırladın mı kendini?Günaydın naber
Ne olsun canım uğraşıyoruz diyetle. İlk zamanlardaki gibi çok asılamıyorum diyete. Bu hafta ablama gideceğim 10 gün kalacağım onun korkusu var diyeti bozar mıyım diye.sen ne yapıyorsun? Boyattın mı evi? Yarına psikolojikmen hazırladın mı kendini?
Hem de nasıl canım...Artık bu hafta asılırız iyice. Ama şansın az deyim taniOoo rakibem baya sağlam yalnız M melampusefe :)
Yap rakibem yappp yoksa geçemezsin beni. Uyarmadı deme sonraMinnosuma aşı yaptırdım geldim. Rahatlatayim kizcemi Leslie 2 mile yapacağım. Buraya yazıyorum ki tembellik yapip vazgecmeyeyim
Al benden de o kadar rakibecipim. Zayıfladım amma göbek var gitmiyor.diyetin başlarındaykrn o da küçüldüydü de şimdi büyüdü göbiş. Neden öyle oldu anlayamadım ki.dikiş yerlerin ağrıyor mu ? Ben hissetmiyorum da.Ben sezaryen dikisimle yapabilir miyim acaba? sezaryenden sonra gobek kaldi zayiflasam bile gitmiyor ya
Al benden de o kadar rakibecipim. Zayıfladım amma göbek var gitmiyor.diyetin başlarındaykrn o da küçüldüydü de şimdi büyüdü göbiş. Neden öyle oldu anlayamadım ki.dikiş yerlerin ağrıyor mu ? Ben hissetmiyorum da.
Rakibem süperim canım. Dışarıdaydım arkadaşlarla buluştuk eve yeni geldim. Geçmişi de ancak okudum. Rakip olmuşuz iki emziren tatlışişko. Bakkk rakibem ben bugün arkadaşlarla buluştum ama kaçamak yapmadım. Izgara yedim şekerli bir şey yemedim tatlının ustasına gittiğimiz haldeOooo rakibem nasılsın
Rakibem süperim canım. Dışarıdaydım arkadaşlarla buluştuk eve yeni geldim. Geçmişi de ancak okudum. Rakip olmuşuz iki emziren tatlışişko. Bakkk rakibem ben bugün arkadaşlarla buluştum ama kaçamak yapmadım. Izgara yedim şekerli bir şey yemedim tatlının ustasına gittiğimiz halde.sen nasılsın?
pışşıkkkk canım hiç verir miyim gaz sana sen benim rakibemsinBen yine tatli krizlerindeyim ve tutuyorum kendimi :)) azmim sarsildikca gaz ver bana burdan tamam mı :))
İ
pışşıkkkk canım hiç verir miyim gaz sana sen benim rakibemsin
Evet yaa ben şimdiden heycanlandım.Teşekkürler canım :)
Baya eglenceli ve motive dolu bir yarısma olacaga benziyor :)
fururum adamı valla bi yerlere de bırakamaz.. ben hepinizden sonra basladım bak ne kadar verdım.. o spor yapılacak ekmekler de bırakılacak..valla rezil ederim cümle aleme duyuyon mu bacım T tatlitambak kaytarmak yokkkkhadi bakalım onuda yarı yolda bırkma...
iyi bak mısafır fılan da kalmadı-gercı olması da fark etmez bence ama neyseeee- bahane yok sarılıyosun dıyetıne ensedeyım ona gore..Kızlar yeni uyandım ve geldim. Ama pertim yani. Hem cok yorgunum hem uykusuzum. Yeni uyanmama rağmen. Misafirlerim gittiler. Şimdi kalkıp bir güzel evi temizleyecegim.
Geçmişe şimdi bakacam. Rakip olması güzel olmuş. Benim rakibem de ayrı bir tatlı. Benim gibisineinatettimolacak lazımdı zaten. Teşekkür le @kollontai. ..
Ben yine tatli krizlerindeyim ve tutuyorum kendimi :)) azmim sarsildikca gaz ver bana burdan tamam mı :))
Şaka şaka rakibem benim veririm gazı senin bu hafta mutlaka beni geçmen lazımİ
pışşıkkkk canım hiç verir miyim gaz sana sen benim rakibemsin
biz de seniiii... tülaaayyy geri dönn nolur geri dön tülaaayyy diye ağlıcaz yakındakızlar valla özledim sizi
canım ben dukanın kıtaplarını okudum yagı azaltılmıs sut kullanabılırsın suttozuna ıhtıyacın yok kii.. ayrıca dur bakalım tatlılara daha var. dukan ekmegını de ben krep gıbı yapıyorum taze her sabah,sen ekmek tarıfını mı dıyosun yoksa??yok ben dukanı tam yapıp bir ayda 10 kilo verdim süt tozum eksik onuda alayım mesela ekmeklerimi tatlılarımı ordan yaparım ben genelde şimdi ful yapiciğim yarın atak 1 akşam siparişlerimi getirecek sevgili eşim
şahin vakvakın gözünden kaçar mı sandınnn96 bildirdin en son!
bak bak benım gıbı ajan hatunun rakıbesıne bak dunyadan haberı yokKız geçmişe bakamadım da nedir bu 4. Takım meslesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?