- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.941
bana iyi bakcen emir büyük yerdenay yaptırma kız o çok fena bişey niye yaptırcan ki? enfeksiyon riski falan çok yüksek vallasenin safra mevzu ne oldu?
parkbyull sana emanet o artı gelirse hesabını sana sorarım bilesin :)
canım ben cuma artı görmek istemiyorum lütfen dikkat et!! artı görünce yemek yememen lazım sen tam tersini yapmışssın!!! tatilde de tartını yanına al hem kaçamak yapma ihtimalin azalır hem de cuma bildirim yaparsın :) sana güveniyorum çok güzel eksilerle geleceksin :)
mümkün canım sen katılıma başla bende yarın arşiv bilgilerine falan bakarım. yeni kaptan benim, hoşgeldin tekrardan :)
çok geçmiş olsun tatlım
duydum duydum bugün salı cumaya kadar en iyisi mi 94 olayım benAyy o kadar kötü mü??
Umarım daha da almazsın. Sporla yürüyüşle dengelemeye çalış.Annende yürüyüşü seviyordu.Birlikte yapsanız zevkli olur hem.
parkbyull duydun mu rakibem.Yarın çok çok dikkat etmeliyiz
ay yaptırma kız o çok fena bişey niye yaptırcan ki? enfeksiyon riski falan çok yüksek vallaUSG randevumenin safra mevzu ne oldu?
parkbyull sana emanet o artı gelirse hesabını sana sorarım bilesin :)
canım ben cuma artı görmek istemiyorum lütfen dikkat et!! artı görünce yemek yememen lazım sen tam tersini yapmışssın!!! tatilde de tartını yanına al hem kaçamak yapma ihtimalin azalır hem de cuma bildirim yaparsın :) sana güveniyorum çok güzel eksilerle geleceksin :)
mümkün canım sen katılıma başla bende yarın arşiv bilgilerine falan bakarım. yeni kaptan benim, hoşgeldin tekrardan :)
çok geçmiş olsun tatlım
duydum duydum bugün salı cumaya kadar en iyisi mi 94 olayım ben
Bişey olmaz kız bizde yüzdelerimize göre yarışırız.
Ellerine sağlık kaptanım. Bize şans getirir inşallah
Daha sıkı tutmalısın o zman
Nerelerdesin yaa
Uğramıyon kaç zamandır??
Hafifden ilerleme var ama maalesef tam tıkırında değil
Geçmiş olsun.Teyzesinden kocaman kocaman öp
Beni beğenmiyon mu??
Bende bildirimimi yapayım.
Cuma: 57.9
Bugun: 57.8
Sadece 100 gramcık yaa
Bubtlbetul sakın koca bulup kaçmasın yakında düğününe çağırır pasta falan cıhhhh bana uymaz gidemem yaniii
uyumusum aksam canım az dınlenıym dedım sızmısım sorun yok buralardayım takıpteyımAaaainatettimolacak canım yoksa menu yazmadn mi. Noldu kız ben sana benzeyecektim sen bana degil
ooo betülüm hoşgeldin özlettin kendini..nerelerdesin bebişimçeyrek takmaya niyetim yok demiyonda :)
ooo betülüm hoşgeldin özlettin kendini..nerelerdesin bebişim
yahu bi yine bir negativiteyle donmus aramiza :)burlardayımda rejim kafasında değilim hiç.... benden de
kilo almadan yaşamaya çalışıyorum vermeyi geçtim....
noldu sana bebısım anlat bıze dök içiniburlardayımda rejim kafasında değilim hiç.... benden de
kilo almadan yaşamaya çalışıyorum vermeyi geçtim....
canım günaydın..ben ertesi sabah veriyorum menüleri..evde giremiyorum pek..okula gelince girebiliyorum..
noldu sana bebısım anlat bıze dök içini
canım günaydın..
Bu da kahvaltım hanımlar.. hala kahvaltısını yapmayan kaldı mı bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?