- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.981
Bikerem ben trabzonluyum ceyrekde neymistrabzon burmasi alicam ben sanasen yeterki evlen olmadi 5 biyerde takarim ceyrek icin yola bile cikmam ben teeee yurtdisinda ceyrek icin gelmis betusun arkidesi demesinler kizzzz
bana bana bihretineBikerem ben trabzonluyum ceyrekde neymistrabzon burmasi alicam ben sanasen yeterki evlen olmadi 5 biyerde takarim ceyrek icin yola bile cikmam ben teeee yurtdisinda ceyrek icin gelmis betusun arkidesi demesinler kizzzz
Selam hanımlar, anca girebildim. Sonunda takım eski günlerine dönmüs gibi sayfalarca mesaj okudum :)
Yaaaa cok tatlısın sen :)
Neler yapıyorsun bakayım, girebildin mi listeye? :)
Merhaba canım, ben de kaptan yardımcısıyım. Nisan ayında takımdan mezun oldum. Senin vermek istedigin kilo cok azmıs, deneme süresi gecene kadar yarısını vermis olursun zaten. Dilersen takım ici listemizde de takılabilirsin :)
Dunku menü nerde??
Bu da benden size gelsin
yürü be ortimmmhatun gaza geldi benden cok spor yaptın bugun valla..en birinci çift biz olucaz en cok sporu bız yapıcaz bizzzz ay koriş kaçtı içime sabah sabah ben de eve gidince bugun bı tık fazla yapayım bıkac gundur yogunluktan ıstedıgım kadar asılamıyodum
Yapmadım henüz canım :) merak etme dikkat ediyorum bakalım sonuç ne olacakBugunde kacamaksiz gunu tamamladim kizlar ben cok su ictigimden midir nedir bazen yemegi unutuyorum acikmiyorum yanigrip halen devam ediyor ne zaman gecicek bu berbat sey bilmiyorum
Sabah
Dereotlu domatesli omlet
Slim sut ictim kalorisi dusuk ondan
30 dk yuruyus tempolu
Ogle
Tavuk izgara
Cacik
Aksam
Ispanak kavurmasi
Yogurtla karistirip yedim
30 dk yuruyus toplam spor 60 dk yuruyus
Bugun acayip susadim 3 litre su 700ml yesil kahve ictim
Rakibem Y Yuppiyayye kaçamak falan yapmadin demi irezil oluruz bak cumle aleme sakinnnn sakinnnn
İyi gidiyor. Yarışma takımımıza bir heycan getirdi.Nasıl gidiyor diyet, spor ? :)
Başarılar dilerim, daha önce gelemedim
Afiyet olsun.Günaydın kızlar. Bugünkü kahvaltım
Afiyet olsun canım.Akşamıda böyle iyi atlatırsan tamamdır.@kollontai @nilsub @morordek ve rakibemebrusonmez bu sabahki kahvaltım efenim:iki dilim hindi füme iki adet haşlanmış yumurta bir kibrit kutusunun yarısı kadar süzme peynir iki adet burgu peynir iki adet minnacık kokteyl domatesciklerden..şekersiz çay ekmeksiz.
Kafanı kıracam spor yapmazsan.bana iyi bakcen emir büyük yerden
Ol tabi. Olabildiğin kadar ekside ol.duydum duydum bugün salı cumaya kadar en iyisi mi 94 olayım ben
Muhteşem bir menüGünaydın kızlarr.Dün akşam sızmışım sınav lab derken yorulmuşum dün.Spordan sonra duş hoopp yatak oldu.
Menüyü yazayım @kollontai @morordek @nilsub
Sabah
Dukan krepcıklerı
Az peynır 3.yesıl zeytın
cay
öğle
1kase mercımek corbası
3-4yk kadar menemen
1kase salata
Ara
3kayısı
Akşam
1bardak tarcınlı süt
2cevız
4-5 kuru sıyah uzum
Su: 2,5 lt
Spor : 1saat kadar pazar dolastım baya adım vardır ordan+ 2mile leslie
T tatlitambak dünkü azminin için seni tebrık edıyorum hergun boyle devam et canım bosluk buldukca zıpzıp zıpla cekırgem
Mersi efemm.aferim kız mezuniyet geliyo...
Hiç pozitif dönmedikiyahu bi yine bir negativiteyle donmus aramiza :)
Afiyet olsun.Çok güzel.Bu da kahvaltım hanımlar.. hala kahvaltısını yapmayan kaldı mı bakem
Teşekkür ederiz kaptanım.günaydın kızlar 4. takımla yarışınız hayırlı olsun hadi bakalım kolay gelsin
Spor yap diyet yap geçer.ayyy o kadar bir şey yok ki anlatacak :))) bi kal geldi ne anlaatsam acep :)))
Abartma rakibem.nası yaa hem ebruyla yarışcam hem dördüncü takımla mı abooooo cumaya kadar 93 mü olmaya çalışsam napsam
Maşallah kız.Döktürmüşsün.ebrusonmez demek 4.takimin sporu bizden daha iyi haa dedim verdim kendimi spora
sabah Türk Kahvesi içtim.
20 dk zumba
500 ip atlama
30 dk da kondisyon bisikleti sürdüm.
Vallahi ustumdeki hantallik gitti...
aç karma spor yapmak harika
inatettimolacak
Akşam onu geçmelisin.Haberin olsun.yürü be ortimmmhatun gaza geldi benden cok spor yaptın bugun valla..en birinci çift biz olucaz en cok sporu bız yapıcaz bizzzz ay koriş kaçtı içime sabah sabah ben de eve gidince bugun bı tık fazla yapayım bıkac gundur yogunluktan ıstedıgım kadar asılamıyodum
Annen çok tatlıymış.Nayirrrrr mumkun mertebe bulgur pirinc tuketmeyelim ben koca simit olan gobusumu nasil erittim bunlardan uzak durarak65 kilodayken bile gobus firliyordu cunku cok pilav yiyordum hemde hemen hemen her aksam ayyyy ebru aklima ne geldi dedeme isciler gelmis tee dogudan yazlik isci annem bunlara dogru bakip cikkkk cikkkk etti ne oldu dedik baksana kiz her aksam bulgur pilavi yiyorlar ne kadanda zayiflar ahhhh be anacim adamlar 40 derece sicakda sabahin isiklariyla calismaya basliyor aksamin karanligina kadar yetmiyor bide eve gelip yemek yapiyorlar sulari yok rahat edecekleri yer yok tek lambayla insanciklar is yapiyor annemde bulgur zayiflatmis diyor
Yap yap. Pilin bitene kadar yap. Her zamn denk gelmez bu iştah.Hala spor yapasim var kız. Birazdan dışarı çıkacağım. Yürüdüğüm kar kalsın yanıma dimi ama.madem yarış var bu 3 gün sıkçm kendimi...
Hoşgeldinn. İyiyiz. Sizi geçmeye çalışıyoruz.selam kızlar 4. takımdan kucak dolusu sevgiler .... yeşilçayımı aldım ve ziyarete geldim nasılsınız?
Sen yaparken ben duruyorum mu sandın.. tuvalate kacıp 30 squat 30 duvarda şınav yaptım.. Öğle yemeğinden sonra da yarım saat tempolu yürüdümm.. heyy yavrum heyyHala spor yapasim var kız. Birazdan dışarı çıkacağım. Yürüdüğüm kar kalsın yanıma dimi ama.madem yarış var bu 3 gün sıkçm kendimi...
aşık olsan geçer bence datlumayyy o kadar bir şey yok ki anlatacak :))) bi kal geldi ne anlaatsam acep :)))
Vayyy takibeme bak... Beni geçeceksin galiba
dünkünü dün yazdım ya ...sabah klasik kahvaltı öğlen ızgara köfte akşam ekmeksiz çorba spor yok bol soda suSelam hanımlar, anca girebildim. Sonunda takım eski günlerine dönmüs gibi sayfalarca mesaj okudum :)
Yaaaa cok tatlısın sen :)
Neler yapıyorsun bakayım, girebildin mi listeye? :)
Merhaba canım, ben de kaptan yardımcısıyım. Nisan ayında takımdan mezun oldum. Senin vermek istedigin kilo cok azmıs, deneme süresi gecene kadar yarısını vermis olursun zaten. Dilersen takım ici listemizde de takılabilirsin :)
Dunku menü nerde??
bakalım mevlam neyler,neylerse güzel eylerartık parky cim ne yap ne et sen hatta 90 ol:)
tabiki ben akşam toplu yazacağımı şimdiden yazayım malum sabah kahvaltısını yazdım öğlen ekmeksiz bulgurdan (fellah köftesi deniz içli köftenin kalan dış harcı topalak yapılır) çorba ,akşamda aynı çorbadan içeceğim nasipse ben bugün ekmek yemedim düşünmüyorum da iki soda içtim şu ana kadar bir litre su içebildim yatana kadar iki olur.İyi gidiyor. Yarışma takımımıza bir heycan getirdi.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım.Akşamıda böyle iyi atlatırsan tamamdır.
Kafanı kıracam spor yapmazsan.
Ol tabi. Olabildiğin kadar ekside ol.
Muhteşem bir menü
Mersi efemm.
Hiç pozitif dönmediki
Afiyet olsun.Çok güzel.
Teşekkür ederiz kaptanım.
Spor yap diyet yap geçer.
Abartma rakibem.
Maşallah kız.Döktürmüşsün.
Akşam onu geçmelisin.Haberin olsun.
Annen çok tatlıymış.
Yap yap. Pilin bitene kadar yap. Her zamn denk gelmez bu iştah.
Hoşgeldinn. İyiyiz. Sizi geçmeye çalışıyoruz.
cumartesi taşındım biliyorsunuz sözde internet bugün taşınmış olacak tv çalışmıyor bu sebeple leslie veya zumba yapmayuı düşünüyorum evde birde kondisyon bisikleti almak istiyorum bakalım.parkbyull rakibem spor olarak sadece yürüyüş mü yapacaksın. Leslie falan yapıyormusun. Veya jillian zumba denedinmi.??
Akşama birlikte yapalım mı..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?