Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bikerem ben trabzonluyum ceyrekde neymistrabzon burmasi alicam ben sanasen yeterki evlen olmadi 5 biyerde takarim ceyrek icin yola bile cikmam ben teeee yurtdisinda ceyrek icin gelmis betusun arkidesi demesinler kizzzz

owwwww zenginler varmış burda :))) beni evlatlık alsana sen yaa benim evlenceğem falan yok gibi gibi :))

Bikerem ben trabzonluyum ceyrekde neymistrabzon burmasi alicam ben sanasen yeterki evlen olmadi 5 biyerde takarim ceyrek icin yola bile cikmam ben teeee yurtdisinda ceyrek icin gelmis betusun arkidesi demesinler kizzzz
bana bana bihretine ben de trabzonluyum hatırlatayım dedim toprağııımmm

Senin tatlı görüşün o canımmm :)
Çok şükür, sağlıklı beslenme. sporla yuvarlanıp gidiyorum :))
Yok canım daha giremedim, veremiyorum bitürlü, sabit kilom hafalardır..

Hala spor yapasim var kız. Birazdan dışarı çıkacağım. Yürüdüğüm kar kalsın yanıma dimi ama.madem yarış var bu 3 gün sıkçm kendimi...

Yapmadım henüz canım :) merak etme dikkat ediyorum bakalım sonuç ne olacak

Nasıl gidiyor diyet, spor ? :)
Başarılar dilerim, daha önce gelemedim
İyi gidiyor. Yarışma takımımıza bir heycan getirdi.
Günaydın kızlar. Bugünkü kahvaltım
Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım.Akşamıda böyle iyi atlatırsan tamamdır.
bana iyi bakcen emir büyük yerden
Kafanı kıracam spor yapmazsan.
duydum duydum bugün salı cumaya kadar en iyisi mi 94 olayım ben
Ol tabi. Olabildiğin kadar ekside ol.
Muhteşem bir menü
aferim kız mezuniyet geliyo...
Mersi efemm.
yahu bi yine bir negativiteyle donmus aramiza :)
Hiç pozitif dönmediki
Bu da kahvaltım hanımlar.. hala kahvaltısını yapmayan kaldı mı bakem
Afiyet olsun.Çok güzel.
günaydın kızlar 4. takımla yarışınız hayırlı olsun hadi bakalım kolay gelsin
Teşekkür ederiz kaptanım.
ayyy o kadar bir şey yok ki anlatacak :))) bi kal geldi ne anlaatsam acep :)))
Spor yap diyet yap geçer.
nası yaa hem ebruyla yarışcam hem dördüncü takımla mı abooooo cumaya kadar 93 mü olmaya çalışsam napsam
Abartma rakibem.
Maşallah kız.Döktürmüşsün.
Akşam onu geçmelisin.Haberin olsun.
Annen çok tatlıymış.
Hala spor yapasim var kız. Birazdan dışarı çıkacağım. Yürüdüğüm kar kalsın yanıma dimi ama.madem yarış var bu 3 gün sıkçm kendimi...
Yap yap. Pilin bitene kadar yap. Her zamn denk gelmez bu iştah.
selam kızlar 4. takımdan kucak dolusu sevgiler .... yeşilçayımı aldım ve ziyarete geldim nasılsınız?
Hoşgeldinn. İyiyiz. Sizi geçmeye çalışıyoruz.

Sen yaparken ben duruyorum mu sandın.. tuvalate kacıp 30 squat 30 duvarda şınav yaptım.. Öğle yemeğinden sonra da yarım saat tempolu yürüdümm.. heyy yavrum heyy

dünkünü dün yazdım ya ...sabah klasik kahvaltı öğlen ızgara köfte akşam ekmeksiz çorba spor yok bol soda su

tabiki ben akşam toplu yazacağımı şimdiden yazayım malum sabah kahvaltısını yazdım öğlen ekmeksiz bulgurdan (fellah köftesi deniz içli köftenin kalan dış harcı topalak yapılır) çorba ,akşamda aynı çorbadan içeceğim nasipse ben bugün ekmek yemedim düşünmüyorum da iki soda içtim şu ana kadar bir litre su içebildim yatana kadar iki olur.

parkbyull rakibem spor olarak sadece yürüyüş mü yapacaksın. Leslie falan yapıyormusun. Veya jillian zumba denedinmi.??
Akşama birlikte yapalım mı..??
cumartesi taşındım biliyorsunuz sözde internet bugün taşınmış olacak tv çalışmıyor bu sebeple leslie veya zumba yapmayuı düşünüyorum evde birde kondisyon bisikleti almak istiyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…