Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yahu bi yine bir negativiteyle donmus aramiza :)

ayyy ne negativesi başım çatlıyo bu gün ....... göz kapaklarım aşağıaya iniyo ağrıdan zaten... şu an tek derdim başağrım Allahıma bin şükür başka da derdim yok :)

bir de malum günler geldi gelecek tatlı krizim tavanlarda :)

ya bence vucudunu su olacagim bu olacagim diye kasmaktansa, saglikli beslensen sporunu yapsan suyunu icsen kendini germeden daha iyi gidecek her sey.
sağlıklı beslenirim su içerim spor (öğlen yürüyüş yapıyordum)onu da doktor yasakladı..kondisyon bisikletlerine bakiciğim şimdi..

Menü harika canım. Emin ol bu menüler bana örnek olacak. Ben de seni takipteki. Ay spor yapasım var deli gibi

Selam hanımlar, anca girebildim. Sonunda takım eski günlerine dönmüs gibi sayfalarca mesaj okudum :)

Yaaaa cok tatlısın sen :)
Neler yapıyorsun bakayım, girebildin mi listeye? :)
Merhaba canım, ben de kaptan yardımcısıyım. Nisan ayında takımdan mezun oldum. Senin vermek istedigin kilo cok azmıs, deneme süresi gecene kadar yarısını vermis olursun zaten. Dilersen takım ici listemizde de takılabilirsin :)
Dunku menü nerde??

O ekmeklerin hepsini yememissindir umarim, cok geldi valla gozume.
yok canım 4-5 tane yedim onlardan onlarıın hepsını yesem tum gun bısey yıyemem dünden onlar bitiremiyorum hepsını doyuyorum zaten..
Minık yaptıgım ıcın oyle gözukuyolar ıcınde 1yumurta 2kasık sut 1,5yk yulaf kepegı var

akşam bi mini krep senfonisi de ben yapsam güzel olacak senin formül nasıl bakem bi tarif alayım coneeem süttozum yok kepek dolu evde..
ben koymuyorum süt tozu canım.
1,5yk yulaf kepegı
1yumurta
1-2yk süt
Ben nane de koyuyorum tat versın dıye azıcık.. cırpıp kasık kasık pısırıyorum yagsız tavada canım

yürü be ortimmm hatun gaza geldi benden cok spor yaptın bugun valla..en birinci çift biz olucaz en cok sporu bız yapıcaz bizzzz ay koriş kaçtı içime sabah sabah ben de eve gidince bugun bı tık fazla yapayım bıkac gundur yogunluktan ıstedıgım kadar asılamıyodum

Bugunde kacamaksiz gunu tamamladim kizlar ben cok su ictigimden midir nedir bazen yemegi unutuyorum acikmiyorum yanigrip halen devam ediyor ne zaman gecicekbu berbat sey bilmiyorum
Sabah
Dereotlu domatesli omlet
Slim sut ictim kalorisi dusuk ondan
30 dk yuruyus tempolu
Ogle
Tavuk izgara
Cacik
Aksam
Ispanak kavurmasi
Yogurtla karistirip yedim
30 dk yuruyus toplam spor 60 dk yuruyus
Bugun acayip susadim 3 litre su 700ml yesil kahve ictim
Rakibem @denhizx kaçamak falan yapmadin demi irezil oluruz bak cumle aleme sakinnnn sakinnnn

çeyrek takmaya niyetim yok demiyonda :)
Bikerem ben trabzonluyum ceyrekde neymistrabzon burmasi alicam ben sanasen yeterki evlen olmadi 5 biyerde takarim ceyrek icin yola bile cikmam ben teeee yurtdisinda ceyrek icin gelmis betusun arkidesi demesinler kizzzz

Bulguru öğlen yemek daha iyi olur.
Nayirrrrr mumkun mertebe bulgur pirinc tuketmeyelim ben koca simit olan gobusumu nasil erittim bunlardan uzak durarak 65 kilodayken bile gobus firliyordu cunku cok pilav yiyordum hemde hemen hemen her aksam ayyyy ebru aklima ne geldi dedeme isciler gelmis tee dogudan yazlik isci annem bunlara dogru bakip cikkkk cikkkk etti ne oldu dedik baksana kiz her aksam bulgur pilavi yiyorlar ne kadanda zayiflar ahhhh be anacim adamlar 40 derece sicakda sabahin isiklariyla calismaya basliyor aksamin karanligina kadar yetmiyor bide eve gelip yemek yapiyorlar sulari yok rahat edecekleri yer yok tek lambayla insanciklar is yapiyor annemde bulgur zayiflatmis diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…