- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.961
ben evrakları taşeronun elşinden alıp katları inip çıkmaya başladım bileAh ah senle ben yandık vallahi. Benimde iyi bir kilo vermem lazım yani. Şimdi spor yapıp kahvaltı yapacam
akşam bi mini krep senfonisi de ben yapsam güzel olacak senin formül nasıl bakem bi tarif alayım coneeem süttozum yok kepek dolu evde..Bu da kahvaltım hanımlar.. hala kahvaltısını yapmayan kaldı mı bakem
nası yaa hem ebruyla yarışcam hem dördüncü takımla mı abooooo cumaya kadar 93 mü olmaya çalışsam napsamgünaydın kızlar 4. takımla yarışınız hayırlı olsun hadi bakalım kolay gelsin
ya bence vucudunu su olacagim bu olacagim diye kasmaktansa, saglikli beslensen sporunu yapsan suyunu icsen kendini germeden daha iyi gidecek her sey.nası yaa hem ebruyla yarışcam hem dördüncü takımla mı abooooo cumaya kadar 93 mü olmaya çalışsam napsam
yahu bi yine bir negativiteyle donmus aramiza :)
sağlıklı beslenirim su içerim spor (öğlen yürüyüş yapıyordum)onu da doktor yasakladı..kondisyon bisikletlerine bakiciğim şimdi..ya bence vucudunu su olacagim bu olacagim diye kasmaktansa, saglikli beslensen sporunu yapsan suyunu icsen kendini germeden daha iyi gidecek her sey.
Günaydın kızlarr.Dün akşam sızmışım sınav lab derken yorulmuşum dün.Spordan sonra duş hoopp yatak oldu.
Menüyü yazayım @kollontaimorordek nilsub
Sabah
Dukan krepcıklerı
Az peynır 3.yesıl zeytın
cay
öğle
1kase mercımek corbası
3-4yk kadar menemen
1kase salata
Ara
3kayısı
Akşam
1bardak tarcınlı süt
2cevız
4-5 kuru sıyah uzum
Su: 2,5 lt
Spor : 1saat kadar pazar dolastım baya adım vardır ordan+ 2mile leslie
T tatlitambak dünkü azminin için seni tebrık edıyorum hergun boyle devam et canım bosluk buldukca zıpzıp zıpla cekırgem
Bu da kahvaltım hanımlar.. hala kahvaltısını yapmayan kaldı mı bakem
Yaaaa cok tatlısın sen :)
Merhaba canım, ben de kaptan yardımcısıyım. Nisan ayında takımdan mezun oldum. Senin vermek istedigin kilo cok azmıs, deneme süresi gecene kadar yarısını vermis olursun zaten. Dilersen takım ici listemizde de takılabilirsin :)Günaydın kızlar
Ben kendimden bahsedeyim size
Bundan tam 3 sene önce bir cadaloz dünyaya getirdim. sezeryanla geldi hanımefendi.doğum kilolarımı pek veremedim.aslında aynaya baktığımda pekte tombik görünmüyorum sadece göbişim var diye geziniyordum.ama 46 beden pantolon aldığım O gün aynaların yalancı olduğunu anladım ve ocak 2015 te zayıflama kararı aldım bu sırada 5 takıma girdim.takımımda gazıyla hedef 58 kiloma ulaştım ve mezun oldum.herşey çok iyi gidiyordu.59dan yukarı çıkmayarak kilomu korudum taki birkaç ay öncesine kadar. ne oldu nasıl oldu anlamadan kilo almaya başladım. farkedince hemen spora başladım. diyete başladım. ama iştahim imkanı yok kapanmıyor. durmaksızın birşeyler yemek istiyorum. spor bile çare etmiyor. anladımki benim takımıma ihtiyacım var.velhasıl gene geldim ben.bütün tekme tokatlara açığım kızlar ama ben 1 ay içinde geri 58 olmalıyım.
Şimdi geçen yılki kurallar aynıdır tahminimce, gene de eksiğim olursa kusura bakmayın.
hemen hedef bilgimi söyleyim.
Şimdiki kilo : 61.6
Hedef kilo :58
Dunku menü nerde??@kollontainilsub morordek ve rakibem ebrusonmez bu sabahki kahvaltım efenim:iki dilim hindi füme iki adet haşlanmış yumurta bir kibrit kutusunun yarısı kadar süzme peynir iki adet burgu peynir iki adet minnacık kokteyl domatesciklerden..şekersiz çay ekmeksiz.
yok canım 4-5 tane yedim onlardanO ekmeklerin hepsini yememissindir umarim, cok geldi valla gozume.
ben koymuyorum süt tozu canım.akşam bi mini krep senfonisi de ben yapsam güzel olacak senin formül nasıl bakem bi tarif alayım coneeem süttozum yok kepek dolu evde..
yürü be ortimmmebrusonmez demek 4.takimin sporu bizden daha iyi haa dedim verdim kendimi spora
sabah Türk Kahvesi içtim.
20 dk zumba
500 ip atlama
30 dk da kondisyon bisikleti sürdüm.
Vallahi ustumdeki hantallik gitti...
aç karma spor yapmak harika
inatettimolacak
artık parky cim ne yap ne et sen hatta 90 ol:)nası yaa hem ebruyla yarışcam hem dördüncü takımla mı abooooo cumaya kadar 93 mü olmaya çalışsam napsam
Bikerem ben trabzonluyum ceyrekde neymistrabzon burmasi alicam ben sanaçeyrek takmaya niyetim yok demiyonda :)
Nayirrrrr mumkun mertebe bulgur pirinc tuketmeyelim ben koca simit olan gobusumu nasil erittim bunlardan uzak durarakBulguru öğlen yemek daha iyi olur.
Olur vallahi birbirimizi gazlarızDilersen takım ici listemizde de takılabilirsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?