Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Senin tatlı görüşün o canımmm :)
Çok şükür, sağlıklı beslenme. sporla yuvarlanıp gidiyorum :))
Yok canım daha giremedim, veremiyorum bitürlü, sabit kilom hafalardır..
Olur bazen öyle takılır kilolar :)
Eminim verirsin

selam kızlar 4. takımdan kucak dolusu sevgiler .... yeşilçayımı aldım ve ziyarete geldim nasılsınız?
Bütün 4. takım da ziyaretimizde yahu Bizden de gidenler var mı acaba ziyarete? İade-i ziyaret yapalım

Olur bazen öyle takılır kilolar :)
Eminim verirsin

Bütün 4. takım da ziyaretimizde yahu Bizden de gidenler var mı acaba ziyarete? İade-i ziyaret yapalım
çaktırma kaptanım ben takipteyim
2 gündür yoğunu yoksa yazacaktım oraya da anca girip bi göz ucuyla bakınıyorum.. Ama helal olsun saglam spor yapıyolar-yapanlar yanı -

Sen yaparken ben duruyorum mu sandın.. tuvalate kacıp 30 squat 30 duvarda şınav yaptım.. Öğle yemeğinden sonra da yarım saat tempolu yürüdümm.. heyy yavrum heyy

Ben boş durur muyum canım. 30 dk bende yürüdüm. Eh benim için en önemli spor ütü başlayacak şimdi

ya bu yoga bana çok ters geliyo morcum ya

Ya kızlar bende bir motivesizlik var, perşembe yolculuk var ablama gideceğim 10 gün kalacağım orada. Yediklerime çok dikkat edemeyecek gibiyim. Gidiyorum fiye bir taraftan çok mutluyum bir taraftan da mutsuzum. 72 üstüme yapıştı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…