- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.001
Olur bazen öyle takılır kilolar :)Senin tatlı görüşün o canımmm :)
Çok şükür, sağlıklı beslenme. sporla yuvarlanıp gidiyorum :))
Yok canım daha giremedim, veremiyorum bitürlü, sabit kilom hafalardır..
Bütün 4. takım da ziyaretimizde yahuselam kızlar 4. takımdan kucak dolusu sevgiler .... yeşilçayımı aldım ve ziyarete geldim nasılsınız?
Olur bazen öyle takılır kilolar :)
Eminim verirsin
Bütün 4. takım da ziyaretimizde yahuBizden de gidenler var mı acaba ziyarete? İade-i ziyaret yapalım
M minnakkelebekim veOlur bazen öyle takılır kilolar :)
Eminim verirsin
Bütün 4. takım da ziyaretimizde yahuBizden de gidenler var mı acaba ziyarete? İade-i ziyaret yapalım
ahahaah tahmin etmiştim doğruymuşçaktırma kaptanım ben takipteyim
2 gündür yoğunu yoksa yazacaktım oraya da anca girip bi göz ucuyla bakınıyorum.. Ama helal olsun saglam spor yapıyolar-yapanlar yanı-
Sen gizli ajan olarak ordasındır zaten eminimçaktırma kaptanım ben takipteyim
2 gündür yoğunu yoksa yazacaktım oraya da anca girip bi göz ucuyla bakınıyorum.. Ama helal olsun saglam spor yapıyolar-yapanlar yanı-
Tabi ki ugramıslar baksana
vay arkadas herkes rakip rakibe olmus, ben de istiyoree...
Ben artık 60 kiloda bir vakvagımsen sus zayıf... yok sana rakip..... sen git vakvağa kafa tut.... onla rakip ol...
aşık olsan geçer bence datlumhadi seni birine aşık edelim
Ben artık 60 kiloda bir vakvagım
vak vak denmez ona vah vah denir :))) ayyy çok kötü oldu bu espriii :)))))
Vayyy takibeme bak... Beni geçeceksin galiba
Sen yaparken ben duruyorum mu sandın.. tuvalate kacıp 30 squat 30 duvarda şınav yaptım.. Öğle yemeğinden sonra da yarım saat tempolu yürüdümm.. heyy yavrum heyy
@ebrusonmez yapıyorum ben de valla okulda.. geçicem onuuu
ya bu yoga bana çok ters geliyo morcum yaKızlaaaar bugun yoga dersimize Uluslararası Yoga Federasyonu Başkan Yardımcısı Umang Dawn geldi
Yaa adamda kemik yok resmen, nasıl esnek, nasıl yapıyor hareketleriiii cok begendim, keşke onun yarısı kadar olabilsem
Tam 2 saat yoga yaptık onunla, cok mutluyum
gayette vak vak denir tombul kedi karşındaki kim bi bak tekrarvak vak denmez ona vah vah denir :))) ayyy çok kötü oldu bu espriii :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?