- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.041
Biraz sonra şekersiz Türk kahvemi de içip kapanisi yapacağım, ondan sonra da spor zamani artık. Yatmadan once hem metabolizmayi harekete gecirip hem de yediklerimi yakmayi düşünüyorum. Mantıklı mi
ye yeee son dakka golüyle şampiyonluk bekle :)))
ahhh kızlaar vayy başıma gelenler.... teeeeeeeee 36 beden kene giydiğim eteğimi buldum az önce anaaaaaaaaaaammm 36 beden.... ayyy bu etek bana bol gelirdi.... öyle bir umudumu kesmişimki kendisinden en diplere atmışım a benim canıııım yüyıllardır beklemiş beni... söz kız giycem seni a benim canıııım :))
sabaha kadar leslie yapsam sığar mıyım bu eteğe aman sabahlar olmasın....
Pantolonlarin yanina bir de etek eklendi yaniha gayret :))
Dene bence sonra da sonucu buraya yaz ise yararsa ben de yapam :)))
bu pantalonlardan da beter 36 beden :))) imkansız yani :)))
Bence sen zoru basarirsin imkansiz biraz vaktini alirben sen de o ışığı gördüm çekirge
valla o kadar kötü sanırım betüşe yetiştim :) eve dönünce bakarım ben çaresine :)Ayy o kadar kötü mü??
Umarım daha da almazsın. Sporla yürüyüşle dengelemeye çalış.Annende yürüyüşü seviyordu.Birlikte yapsanız zevkli olur hem.
@parkbyull duydun mu rakibem.Yarın çok çok dikkat etmeliyiz
bizim kızlar azcık sinsi :) girip girip takımlarda ne varsa söylerler :)allah iyiliğinizi versin gelin sophbete ya gizli takılmayan cok sıcak kanlı bır grubuz vallahi @AKovser kaptanım bızde mi gizli takip etseydik tühhh
canım tartını yanında götüreceksin değil mi?? cuma bildirimi için ve ltfen dikkat et tatilde!!! yeme fazla fazla sonra gelince üzülürsün bakYa kızlar bende bir motivesizlik var, perşembe yolculuk var ablama gideceğim 10 gün kalacağım orada. Yediklerime çok dikkat edemeyecek gibiyim. Gidiyorum fiye bir taraftan çok mutluyum bir taraftan da mutsuzum. 72 üstüme yapıştı gibi.
sen bi dene eğer sığarsan bende yapcem :)sabaha kadar leslie yapsam sığar mıyım bu eteğe aman sabahlar olmasın....
Oldukça mantıklı şekerim.Biraz sonra şekersiz Türk kahvemi de içip kapanisi yapacağım, ondan sonra da spor zamani artık. Yatmadan once hem metabolizmayi harekete gecirip hem de yediklerimi yakmayi düşünüyorum. Mantıklı mi
Ayy ne güzel işte bir zamnlar geniş geliyormuş. Bence yine giyeceksin eteğiniahhh kızlaar vayy başıma gelenler.... teeeeeeeee 36 beden kene giydiğim eteğimi buldum az önce anaaaaaaaaaaammm 36 beden.... ayyy bu etek bana bol gelirdi.... öyle bir umudumu kesmişimki kendisinden en diplere atmışım a benim canıııım yüyıllardır beklemiş beni... söz kız giycem seni a benim canıııım :))
Neden imkansız olsun canım.Ben sana inanıyorum.Giyeceksin.bu pantalonlardan da beter 36 beden :))) imkansız yani :)))
Benimde başlarda öyleydi canım. Uzun bi süre oruç tuttum.Şimdi akşamları bile oruç olduğumu düşünüyorum.Kendimi böyle frenledim.Yahu kızlar birşey sorujam size
Ben yemek yiyorum 1 saate bişiler yiyesim gelio. Karnım aç değil sadece ağzım istio ve engellemekte çok ama çok zorlanıyorum.sürekli ağzıma bişi atasım gelio. Bugün dön dur dön dur delirdim,takıma girmesem kesin bişiler atıştırıp durdursun.Nedendir anlayamadım 3 haftadır böleyim.
Şu iştahı nasıl bastırabilirim acaba ya
Öğlen yediğin künefe mi???Evet Ben artık yediklerimi yazayım hemde daha fazla yememiş olurum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 dilim salatalık
Öğlen
Kügünügünegefege :-o
Akşam
3-4 kaşık pilav
1 tabağın yarısı taze fasülye
Kahvelerim dahil 936 kalori almışım.
Cancağızlarım yüzüme yüzüme vurmayın koluma sırtıma doğru vurun Olur mu ;-)
Jillian level 1 yaptım.
Birazdan 8 dakika karın yaparım iki kere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?