- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.021
Rakibeme bakın helee. Ben bugün spor yapmadım ya faha doğrusu yapamadım. Beni geçecek misin yoksaEki Görüntüle 1837338
Kizimla ufak bir yürüyüş yaptik :) akşam yemeğinden sonra da Leslie ve zumba planim var. Hadi hayırlısı :)
Ya neden dikkat edemeyesin ki, bence oyle dusunme. Kaldi ki hayat tarzi haline getirmezsen zaten her daim verdiklerini geri alirsin. 10 gun gidiyormussun, hadi 2 gununde biraz kendine izin verirsin; geri kalan 8 gunde dikkat edersin.Ya kızlar bende bir motivesizlik var, perşembe yolculuk var ablama gideceğim 10 gün kalacağım orada. Yediklerime çok dikkat edemeyecek gibiyim. Gidiyorum fiye bir taraftan çok mutluyum bir taraftan da mutsuzum. 72 üstüme yapıştı gibi.
Rakibeme bakın helee. Ben bugün spor yapmadım ya faha doğrusu yapamadım. Beni geçecek misin yoksa
Tabikiii
Maşallah size
Afiyet olsun.
Kız senin zaten yok muydu?vay arkadas herkes rakip rakibe olmus, ben de istiyoree...
Ohh ohh rakibeme bak.2 saat yoga yaparmış. Yemenede dikkat ediyorsan vermiş olmalısın.Kızlaaaar bugun yoga dersimize Uluslararası Yoga Federasyonu Başkan Yardımcısı Umang Dawn geldi
Yaa adamda kemik yok resmen, nasıl esnek, nasıl yapıyor hareketleriiii cok begendim, keşke onun yarısı kadar olabilsem
Tam 2 saat yoga yaptık onunla, cok mutluyum
Bende uğradım hatta ufak tüyolar istedim.Sağolsun yardımcı oldular.
Hayıırr olmazBen artık 60 kiloda bir vakvagım
Sen rakibeme karışacağına kendine bak piss kedicikk.vak vak denmez ona vah vah denir :))) ayyy çok kötü oldu bu espriii :)))))
Çok iyi.Bu hafta yine 2 kilo bekliyorum senden.Valla sıktım disimi rakibem no kaçamak:)))
Geç kalmış sayılmazsın.Akşam yaparsın sende sporunu.Rakibeme bakın helee. Ben bugün spor yapmadım ya faha doğrusu yapamadım. Beni geçecek misin yoksa
Maşallah size
Afiyet olsun.
Kız senin zaten yok muydu?
B BuRCuCuKkK du sanki.Gerçi pek gelmiyor ama
Ohh ohh rakibeme bak.2 saat yoga yaparmış. Yemenede dikkat ediyorsan vermiş olmalısın.
Hayıırr olmaz
Sen benimçıtır rakibemsin.
Bu cuma 59'a düşmen lazım ona göre.
Ne yap et 59 ol.
Sen rakibeme karışacağına kendine bak piss kedicikk.
Çok iyi.Bu hafta yine 2 kilo bekliyorum senden.
gayette vak vak denir tombul kedi karşındaki kim bi bak tekrar
Maşallah size
Afiyet olsun.
Kız senin zaten yok muydu?
B BuRCuCuKkK du sanki.Gerçi pek gelmiyor ama
Ohh ohh rakibeme bak.2 saat yoga yaparmış. Yemenede dikkat ediyorsan vermiş olmalısın.
Hayıırr olmaz
Ne yap et 59 ol.
Sen rakibeme karışacağına kendine bak piss kedicikk.
Çok iyi.Bu hafta yine 2 kilo bekliyorum senden.
Valla sanırım hocasına baglı, ben Eylül'den beri cok severek yapıyorum. Kesinlikle müthis bir esneklik kazandırıyor vucuda, baska sporlar yaptıgımda da faydasını görüyorum.ya bu yoga bana çok ters geliyo morcum ya
Hafta sonu kötüydü de dün ve bugün biraz daha iyi. Bilmiyorum ki ne olur rakibemOhh ohh rakibeme bak.2 saat yoga yaparmış. Yemenede dikkat ediyorsan vermiş olmalısın.
Hmmm 59 küsur olur belki, görecegizHayıırr olmaz
Ne yap et 59 ol.
En son öyle yapacagım zaten, kollarından bacaklarından tutup cekince 60'ı görürsün belkiaa aaaa bunlar birlik olmuş görmeyeli... hanım hanıııım sen niye sırma boylu vakvak gillerin tarafındasın acep boyun kaç boyun.... boyun kadar konuş :)))
aaa aaaaaa o vak vak dediğin mor kavağın boyundan haberin var mı beni de çek kutuplardan uzat al ben de zayıf olurum.....
aman 100 gr verdin ukela mı oldun başımıza sabahki tebriğimi geri aldım :))))
Tabikide kuzum.Seni ihmal etmemek lazım.Hafta sonu kötüydü de dün ve bugün biraz daha iyi. Bilmiyorum ki ne olur rakibem
Bu arada seni parkbyull'a verdiler ama ben gönlümün rakibesisinBenle de yarıs yani Gerçi yarısılacak bir sey de yapmıyorum pek ama :))
Kızlar akşam yemekleri yiyildi mi??? Çok geç olmadan yiyin hadi
8 den sonra bişey yemek yasak olsun bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?