- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.181
ne güzel ya, böyle böyle spor yapan, sporu seven bir nesil yetişecek; çocuğuna çok güzel örnek oluyorsun, tebrik ediyorum.Eki Görüntüle 1837977
Bu da benimle spor yapan tatlı oğlum. Ipimi eline alıp ta 10 10 diyerek zıpla di. Arada şu İçmesi. Ben ne yaptıysam aynısını yaptı. Hepimiz çok eğlendik
spor candır kandir yaaa... sporsuz gun olmayacak insaallah
ne güzel ya, böyle böyle spor yapan, sporu seven bir nesil yetişecek; çocuğuna çok güzel örnek oluyorsun, tebrik ediyorum.
Kızlar benim de az bi canım kaldı bugün için hemen menüm paylaşayım sizlerle :)
Sabah 7.45:
Peynirli, zeytin ezmeli, marullu kepek ekmeğine sandviç
Ara 10.30:
5 badem
Öğle 12.30:
Yarım kase brokoli çorbası,
İzmir köfte(patatesli oluyor ya hani),
4 yk bulgur pilavı,
150 ml ayran.
Ara 15.30:
2 hurma,
5 badem.
Akşamı boş geçtim malesef, uyku düzenim hala oturmadığı için bugün bayılacak gibi oldum.
5.30'ta geldim eve, 8'e kadar uyudum. Kalktım 0.5 mil leslie yaptım ısınmak için üzerine, kaylanın 2. haftasının kol ve karın hareketlerini yaptım ama bayılacağım sandım. Üstüne esneme hareketlerini de yaptım. Zaten zor, bir de aç olunca daha zor.
Dedim bir şey yemesem kahvaltıyı beklesem daha hayrıma olacak :)
Canım bu kalori hesabı yanlış olmasın, zaten pasta 600 kalori tek başına.Bende menümü yazayım
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 salatalık dilimi
1 tane ikisibirarada nescafe
Öğlen
Tavuk ızgara yanında salata
Akşam (aslında 4 civarı)
1 dilim çikolatalı yaş pasta (sert kaplamalı)
1 türk kahvesi
Akşam yaş pastayı yemek durumunda kaldım kimseye de diyetteyim demek istemedim açıkçası.
Pasta yüzünden başkada bişi yemedim.
Jillian level 1 yaptım.
Alınan kalori 918.
Ah ah bir zamanlar menu yazmadigim aklıma geldi. Kızlarrr nerde menüler gıcık oluyormuş böyle ama yaaa...
ben artık hep yaziciiim.
Anam harbiden kimsecikler yok neyse ben menuyu yazayim sonra kaptan pesimize dusuyokollontai morordek nilsub
Sabah
Dukan krepcik 4-5tane
Domates salatalik biber
Az peynir 2y.zeytin 2dl salam
Cay
Ogle
1kase ezogelin
Firinda patlican kebabi
1kasik fasulye bol yesillikli piyaz
Aksam
2yk mantar sote
1yk yogurt aksamlari almiyo içim bisey artik
Su:3lt
Spor: 3x10 squat-duvarda sinav-ayakta mekik +yarim saat hizli tempo yuruyus (okulda)
(Evde) 3x10 squat-duvarda sinav-ayakta mekik +2mile yaptim gelince hemen
Az once de yarim saat zumba yaptim,hatunlar sonlarda oryantal muzikle yapiyodu o bitince kapatıp baska muzik actim 20dk da ordan dokturdum ohh ohhh..
Bundan sonra her aksam acip acip gobek aticam ne sinir kaldi ne stresolmus mu spor datlum T tatlitambak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?