- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.221
kızz o öyle degılRakibem Y Yuppiyayye nerelerdesin kaçamak yapmıyorsun demiiiiyada yap yap sonuçta rakibiz ben seni geçeyim
canım hasta mısın sporunu yapardın sen eski rakibecım noldu sana niden keyıfsızsınKızlarr bende menümü paylaşıp yatayım 2 gündür uyku sorunum var oda sinirlerini yıpratıyo
Sabah:1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+6 zeytin+domates,salatalık,maydonoz,biber+yarım dilim karpuz
Öğlen:1 kase çorba+taze fasulye+1 tabak salata+yarım dilim karpuz
Akşam:1 tabak taze fasulye+1 tavuk baget haşlanmış+1 kase yoğurt
Sonra 1 bardak sıcak süt
Su:3 lt üstü
Spor:yok
İyi geceler herkese
Canım gün içindr çok yoğundum aslında spordan beterdi.Bide nedense 2 gündür uyuyamıyorum.Bugün sinir sistemim bozuldu artık kasıldım kaldım o yüzden spor yapamadım.Tüm bedenim kaslarım kaskatıydıNayırrr tatlı rakibim spor yapmazsan bunlar erimez tatlımyalnız 10 puan menüne beğendim dişli rakibim varmış bak korktum şimdi
Ben hep kolaycığım bikerem yaşam tarzım buuuukızz o öyle degılhem rakıp hem motıvasyon esı.. oyle kolay rakıp olur kolaycı mısın sen bacım hiç yakıstıramadım hıcc
Hiç sorma tatlım 2 gündür yatıyorum yarım saat uyku sonra yokcanım hasta mısın sporunu yapardın sen eski rakibecım noldu sana niden keyıfsızsın
Canım kendine dikkat et ablamda spor yapmaz ama yapanlardan daha yoğun çalışır iki iş yaptığından uyumazda doğru düzgün bitki çayları iç belki yardımcı olur uyumanaCanım gün içindr çok yoğundum aslında spordan beterdi.Bide nedense 2 gündür uyuyamıyorum.Bugün sinir sistemim bozuldu artık kasıldım kaldım o yüzden spor yapamadım.Tüm bedenim kaslarım kaskatıydıgece tam dalmışım bacağıma kramp girdi bide öyle uykum bölündü.Neyse bakalım şimdi uyumayı deniycem uyursam inşallah yarına toparlarım bende sporunu yaparım :)
Evet şu saat farkı kötü ama olsun biz geçen haftaBen hep kolaycığım bikerem yaşam tarzım buuuuişte motivasyon ediceğizde rakibemle saat farkından ayrı düşüyoruz
Sağol canım tavsiyelerini dikkate alıcam teşekkürlerCanım kendine dikkat et ablamda spor yapmaz ama yapanlardan daha yoğun çalışır iki iş yaptığından uyumazda doğru düzgün bitki çayları iç belki yardımcı olur uyumanakrampa dikkat et sakın kastırma benim bi ara çok girmişti doktor hiç hareket ettirme kramp anında öylece dur dedi sanki kemik çıkıp yerinden gezip geliyor gibiydi çok geçmiş olsun tatlı uykular
savurgan yazmıs zaten kramp olunca oynatma bıraz can yakıyo ama bısey yapmaya calısma..mıneralsız kalmıs olabılırsın ya da bı yere canın sıkılmıstır belkı canım dıkkat et kendıne.. ilk sebeb daha güçlü bence haftada bikaçtane sade madensuyu içsek güzel olur 1aydır diyorum aslındaHiç sorma tatlım 2 gündür yatıyorum yarım saat uyku sonra yokbuda insanı hem fiziksel hem zihinsel hem psikolojik yoruyo.Nedenini anlamadım ama uyuyamıyorum.Yarın yapıcam inşallah sporumu ama bugün imkansızdı
Hiçmi şüphelenmedin derseniz kesinlikle olamaz böyle birşey derim yani çünkü benim yanımda konuşuyordu eşim kadın ağlıyordu çok kötüyüm beni yine hırpaladı diye kaç defa gittik çoçukları bize getirdik kimsesi yok abisi var ama bu adamla evlendiği gün rest çekmiş kadına hasta anneside duymasın diye yani düşünüyorum düşünüyorum hiç duymadım yakalamadımkiii dün şarja unutmuş telini eşim herşeyini kurcaladım tertemiz hiçbirşey yok kafayı yiyecem yaaa eşim istersen işe gitme geleyim konuşalım dedi yüzüne kapattım teli sürekli arıyor
Yaaa düşünüyorum düşünüyorum hiçbirşey bulamıyorum canım yaaa bayanda yapmaz diyorum öyle bi kadın değilkiii erkek milleti doğruyu söylermiki az önce mesaj atmış bana inanıp bu yola devam dersen sonsuza kadar yürürüm inanmayıp bitti dersen nasıl istersen saygı duyarımSen inandin mi bu soylenenlere? Öyle bir şey olsaydı bu zamana kadar anlardin bence. Dedikodu olabilir. Esinle konus bence
Yaaa düşünüyorum düşünüyorum hiçbirşey bulamıyorum canım yaaa bayanda yapmaz diyorum öyle bi kadın değilkiii erkek milleti doğruyu söylermiki az önce mesaj atmış bana inanıp bu yola devam dersen sonsuza kadar yürürüm inanmayıp bitti dersen nasıl istersen saygı duyarım
İşte bak bende böyle düşünüyorum zaten kaza yaptı 1,5 hafta evden hiç çıkmadı hiçmi kadın aramaz mesaj atmaz hiç sadece beni aradı canım nasıl kardeşim iyimi çok üzüldüm dedi ziyarete geldi normal konuşduk eşim adama gitmiş konuşmaya siz nebiçim insanlarsınız madem aranızda birşey yok niye evine giriyorsun yalnız yaşayan bayanın hem nasıl bayanla erkek arkadaşmı olurmuş resmen sevgilisiniz işte diyormuş eşimde manyakmısın nesin niye olmasın kadınla erkek arkadaş sen nerde yaşadın bunca yıl demiş eşime daha neler demiş tehtidli konuşmuşEğer o kadınla arasında bir şey olsa senin yanında konusmszdi telefonda. Gizli saklı gorusurdu. Ee kadin eşiyle sorun yaşadığında esin seni de almış gitmiş. O kadinla ilişkisi olsa seni götürür muydu yanında hiç. Bin bir bahaneyle tek başına giderdi.
Bence esinle konus. Yalan söylerse anlarsın zaten.
Bir de aldatan adam telefonunu ortada birakmaz
canim sok oldum birden okuyunca gecmis olsun diyeyim oncelikle..bi dur sakinles once fevri hareket etme hemen..bizle de konusursun ama yok mu ailen yaninda ya da yakin bi arkadasin biriyle konusmak iyi gelecektir sana..hemen bosanmak filan cok ani olur canim eviniz yuvaniz var sonucta al karsina esini de sor hesabini gene..kadinla da konus..insaniglu cig sut emmis derler ama senin karar vermen lazim.umarim yoktur ve sadece dedikodudur cok uzuldum gercekten..ne kadardir evlisiniz bilmiyorum ama esin seni hala ilk gunki gibi seviyosa bunu anlarsin zaten canimKızlar burası diyet bölümü ama çok sinirlerim bozuldu sizlerede danışmak istiyorum eşimin çoçuklukdan beri tanıdığı bi bayan var bende tanıyorum çok tatlı bi insan kısa keseyim bu bayan türkiyeden doğudan biriyle evlendi adamı getirdi buraya çoçukları oldu sonra anlaşamadılar bayan ayrılalım demiş buraya kadar herşey normal ben bitti demeden sen bitiremezsin diye bi gece kadının kapılarını camlarını indirmiş kadınıda dövmüş eşim gitti yardım etti ilgilendik adam gördüğüne söylemiş görmediğine haber yollamış eşimle kadının arasında ilişki var diye bide aynı yerde çalışıyorlar eşim bayana bitti arkadaşlığımız demiş dün heryerden silmiş engellemiş bune terbiyesizlik diye öz önce bana dedi zaten herkesin ağzındaymış şimdi ben ne yapayım kızlar boşanayımmı yoksa kadınımı arayım aramızda gayet iyi normalde akşamları yazışırdık 1 haftadır çıt yok kadında hemen evimi terk edeyim ne yapayım ne olur birşeyler yazın kafayı yiyecem
İşte bak bende böyle düşünüyorum zaten kaza yaptı 1,5 hafta evden hiç çıkmadı hiçmi kadın aramaz mesaj atmaz hiç sadece beni aradı canım nasıl kardeşim iyimi çok üzüldüm dedi ziyarete geldi normal konuşduk eşim adama gitmiş konuşmaya siz nebiçim insanlarsınız madem aranızda birşey yok niye evine giriyorsun yalnız yaşayan bayanın hem nasıl bayanla erkek arkadaşmı olurmuş resmen sevgilisiniz işte diyormuş eşimde manyakmısın nesin niye olmasın kadınla erkek arkadaş sen nerde yaşadın bunca yıl demiş eşime daha neler demiş tehtidli konuşmuş
Kimsem yok az önce annemi aradım aynen bi sakin ol dedi babam aldı teli kızım iyice araştır sor tart kafanda varsa öyle birşey kapım sana sonuna kadar açık bebeğinle kabulum başımın üstünde yerin hazır dedicanim sok oldum birden okuyunca gecmis olsun diyeyim oncelikle..bi dur sakinles once fevri hareket etme hemen..bizle de konusursun ama yok mu ailen yaninda ya da yakin bi arkadasin biriyle konusmak iyi gelecektir sana..hemen bosanmak filan cok ani olur canim eviniz yuvaniz var sonucta al karsina esini de sor hesabini gene..kadinla da konus..insaniglu cig sut emmis derler ama senin karar vermen lazim.umarim yoktur ve sadece dedikodudur cok uzuldum gercekten..ne kadardir evlisiniz bilmiyorum ama esin seni hala ilk gunki gibi seviyosa bunu anlarsin zaten canim
Kadinin da gunahini almiym ama belki onun kocasi biseylerden suphelenmistir.sizin mutlu onlarin mutsuz bi evliligi vardi, kadin senin yada eşinin arkadasligini yanlis anlamistir belki ya da esi.beni birakiyo kesin baskasi var dusuncesine kapilmistir..kadin biseyler hissetmisse esine karsi ikinizin de bundan haberiniz olmayabilir.esinin de insalik gostermekten baska sucu yoktur burda..ha tabi dedigim gibi insanoglu cig sut emmis eger evli barkli insanlar boyle bi sacmaligin içindeyse dusunmek bile istemiyorum gercekten..bu arada ben disardan bi goz olarak daha rahat konusuyorum ama kiriyosam seni ozur dilerim canimİşte bak bende böyle düşünüyorum zaten kaza yaptı 1,5 hafta evden hiç çıkmadı hiçmi kadın aramaz mesaj atmaz hiç sadece beni aradı canım nasıl kardeşim iyimi çok üzüldüm dedi ziyarete geldi normal konuşduk eşim adama gitmiş konuşmaya siz nebiçim insanlarsınız madem aranızda birşey yok niye evine giriyorsun yalnız yaşayan bayanın hem nasıl bayanla erkek arkadaşmı olurmuş resmen sevgilisiniz işte diyormuş eşimde manyakmısın nesin niye olmasın kadınla erkek arkadaş sen nerde yaşadın bunca yıl demiş eşime daha neler demiş tehtidli konuşmuş
Kimsem yok az önce annemi aradım aynen bi sakin ol dedi babam aldı teli kızım iyice araştır sor tart kafanda varsa öyle birşey kapım sana sonuna kadar açık bebeğinle kabulum başımın üstünde yerin hazır dediyaaa bilemiyorumkii canım yaaa olacak iş değil gibi kadınımı arasam bide ne olur birşey yazın arayımmı ne edeyim sonra eşimle konuşayım bakalım ikisinin lafıda tutuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?