Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aahh ah tv karşısında keyif yapmak mazide kaldı minnosumu emziriyorum işte emzireyim kalkacağımsspor yapmak için

Aahh ah tv karşısında keyif yapmak mazide kaldı minnosumu emziriyorum işte emzireyim kalkacağımsspor yapmak için

Olmazzzz kaptanım isyana teşvikten verir cezayı
valla bence her yoldan yiycen sen o cezayı datlumm..kaptan yaklasıyo hıssedıyorum hazırla kendını turlu işkence yöntemleriyle söyletir sana cezanı da keser benden söylemesi..eğ boynunu al cezanı bence bebişim

Bi kere pide diyete uygun degil, o yuzden yazmıstım sana 100 ceza. Sonra itiraz ettin cok yoruldum diye, o yüzden madem bugun atlamıyorsun yarına istedigim ekside gelmezsen 200 yaparım cezanı dedim. 100 tanesi cezaya itirazdan yani.

Ayrıca o mazideki 500 cezanın sorumlusu ben degilim, Nilgün'e anlat onu. Hatta ben o kadar atlama demistim. Yaptıgım iyilikler hemen unutuluyor, cezalar göze batıyor tabi

Hehehe biliyorum kaptanım senden gelen ceza ceza değil ödüldür bana pide yemesem iyiydi o olmadı ama merak etme yaktım ben onu cezamı çekerim tatlım atlarım ama bugün değil zira atlayacak yerlerim tutmuyo

Ayyy ex rakibem ben çok merak ediyorum yaaa açıklasaya M melampusefe bari özelden yaz çok merak ettim

Ayyy ex rakibem ben çok merak ediyorum yaaa açıklasaya M melampusefe bari özelden yaz çok merak ettim

ay canım ben yazana kadar sorun çözülmüş zaten, ama bence o kadıncağızı da yalnız bırakmayın eşin görüşmesin tabi, ama sen en azından yanında olduğunu hissettir o kadına da yazık günah çok üzüldünm valla

o değil de kaptan gözükmedi hiç..en son yürüyüşe çıkıcaz filan demişti..yazdı da ben mi kaçırdım..nerelerdesin kaptancım kollontai ???
tatlım yoldaydım eve döndüm sabah 6 da, kalk temizlik iş güç gelen giden derken bu saat oldu listeyi eklemeye geldim :)

geçmiş olsun tatlım
o yarın artı gelince ben sorucam ona hesabını sen hiç merak etme, yarından itibaren ceza sistemini geri getiriyorum başında ben varım bu sefer yani cezaları tek tek ben yazıp kontrol edicem !!!

tatile giderken tartını unutma haaa :)))

kızlar bugün perşembe ve menüler çok kötü ciddi anlamda hayal kırıklığına uğrattınız beni, güya 4. takımı yenecektik ama bu haftaki performansa bakarak söylüyorum çok zor görünüyor

Abbovvv yandık desene bana düşünce suçundan 500 ceza yazmıştın ya kaptanım artık neler çıkar bilemiyorum

Valla benim sistem belli öyle çoook büyük eksilerim olmuyor ama istikrarlı az az gidiyorum tabi yarın ne olur bilmiyorum :) geçen haftalarda artı gelen arkadaşlar vardı ödem toplamışlardır bu hafta sağlam eksiyle gelirler diye düşünüyorum.Bazıları sağlam tuttu baya isim söylemiycem onlar kendilerini biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…