- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.361
hanımlar 10 dk hoplayın zıplayın baya zıp edıyo..bakın herkes yapsın dıye duş almıs halımle kalktım zıpladım ben..kalkın bakem siz de hemen..tv nin karsısındasınız dimi kösemimi izliyonuz itiraf edin hemen
hanımlar 10 dk hoplayın zıplayın baya zıp edıyo..bakın herkes yapsın dıye duş almıs halımle kalktım zıpladım ben..kalkın bakem siz de hemen..tv nin karsısındasınız dimi kösemimi izliyonuz itiraf edin hemen
valla bence her yoldan yiycen sen o cezayı datlumm..kaptan yaklasıyo hıssedıyorumOlmazzzz kaptanım isyana teşvikten verir cezayı
Bi kere pide diyete uygun degil, o yuzden yazmıstım sana 100 ceza. Sonra itiraz ettin cok yoruldum diye, o yüzden madem bugun atlamıyorsun yarına istedigim ekside gelmezsen 200 yaparım cezanı dedim. 100 tanesi cezaya itirazdan yani.Ohooo bu ne yaaa zıplarım zıplamayada benim kaçamağım yokkiyavv M melampusefe yaptığı kaçamağını söylemiyo 100 zıp alıyo ben havada esen rüzgardan 200 hayır benim daha önce yemediğim canım istiyo dediğim şeyden 500 zıp cezası almışlığım varr bu ne yavvv
Hehehe biliyorum kaptanım senden gelen ceza ceza değil ödüldür banaBi kere pide diyete uygun degil, o yuzden yazmıstım sana 100 ceza. Sonra itiraz ettin cok yoruldum diye, o yüzden madem bugun atlamıyorsun yarına istedigim ekside gelmezsen 200 yaparım cezanı dedim. 100 tanesi cezaya itirazdan yani.
Ayrıca o mazideki 500 cezanın sorumlusu ben degilim, Nilgün'e anlat onu. Hatta ben o kadar atlama demistim. Yaptıgım iyilikler hemen unutuluyor, cezalar göze batıyor tabi
Ayyy ex rakibem ben çok merak ediyorum yaaa açıklasaya M melampusefe bari özelden yaz çok merak ettimvalla bence her yoldan yiycen sen o cezayı datlumm..kaptan yaklasıyo hıssedıyorumhazırla kendını turlu işkence yöntemleriyle söyletir sana cezanı da keser benden söylemesi..eğ boynunu al cezanı bence bebişim
Ayyy ex rakibem ben çok merak ediyorum yaaa açıklasaya M melampusefe bari özelden yaz çok merak ettimvalla bence her yoldan yiycen sen o cezayı datlumm..kaptan yaklasıyo hıssedıyorumhazırla kendını turlu işkence yöntemleriyle söyletir sana cezanı da keser benden söylemesi..eğ boynunu al cezanı bence bebişim
ay canım ben yazana kadar sorun çözülmüş zaten, ama bence o kadıncağızı da yalnız bırakmayın eşin görüşmesin tabi, ama sen en azından yanında olduğunu hissettir o kadına da yazık günah çok üzüldünm vallaKızlar burası diyet bölümü ama çok sinirlerim bozuldu sizlerede danışmak istiyorum eşimin çoçuklukdan beri tanıdığı bi bayan var bende tanıyorum çok tatlı bi insan kısa keseyim bu bayan türkiyeden doğudan biriyle evlendi adamı getirdi buraya çoçukları oldu sonra anlaşamadılar bayan ayrılalım demiş buraya kadar herşey normal ben bitti demeden sen bitiremezsin diye bi gece kadının kapılarını camlarını indirmiş kadınıda dövmüş eşim gitti yardım etti ilgilendik adam gördüğüne söylemiş görmediğine haber yollamış eşimle kadının arasında ilişki var diye bide aynı yerde çalışıyorlar eşim bayana bitti arkadaşlığımız demiş dün heryerden silmiş engellemiş bune terbiyesizlik diye öz önce bana dedi zaten herkesin ağzındaymış şimdi ben ne yapayım kızlar boşanayımmı yoksa kadınımı arayım aramızda gayet iyi normalde akşamları yazışırdık 1 haftadır çıt yok kadında hemen evimi terk edeyim ne yapayım ne olur birşeyler yazın kafayı yiyecem
tatlım yoldaydım eve döndüm sabah 6 da, kalk temizlik iş güç gelen giden derken bu saat oldu listeyi eklemeye geldim :)o değil de kaptan gözükmedi hiç..en son yürüyüşe çıkıcaz filan demişti..yazdı da ben mi kaçırdım..nerelerdesin kaptancımkollontai ???
geçmiş olsun tatlımslm kızlar geçmişe bakmadım o yüzden cevap yazamıyorum kusara bakmayın evet salı günü kırdırdım taşımı haftaya birkere daha gidicem geberiyorum sancıdan öpüyorum herkesi dikkat edin kendinize arada yattığım yerden okumaya çalışıyorum yarın cuma 4 gün sonrada haziran unutmayın.....
o yarın artı gelince ben sorucam ona hesabını sen hiç merak etme, yarından itibaren ceza sistemini geri getiriyorum başında ben varım bu sefer yani cezaları tek tek ben yazıp kontrol edicem !!!Ohooo bu ne yaaa zıplarım zıplamayada benim kaçamağım yokkiyavv M melampusefe yaptığı kaçamağını söylemiyo 100 zıp alıyo ben havada esen rüzgardan 200 hayır benim daha önce yemediğim canım istiyo dediğim şeyden 500 zıp cezası almışlığım varr bu ne yavvv
tatile giderken tartını unutma haaa :)))Ah ex rakibem bu hafta benim pestilim çıktı yaaahaftaya tatile gitcem diye hem tatil hazırlığı, hem işleri toparlama, hem özel işleri toparlama derken acayip yoğundum.Bugün o kadar çok yürümüşüm ki bütün kaslarım ağrıyodu.İnan wc ye gidecek halim yok ağrıdan bugün zıplayamam kas gevşetici aldım uzandım canım.Kaç kere 7 kat indim çıktım hesap etmiyorum gün içinde 10 u geçmiştir.Yürüyüş desen sabah 8 den akşam 8 e kadar toplasan 3 saat oturmuşumdur kalan zamanda yürüdüm şimdi hala zıpla diyomusun heee desende zıplayamam ama senin hatrın için yarın zıplarım bu arada şükür bugün 8 saat uyudum ama yetmedi
Abbovvv yandık deseneay canım ben yazana kadar sorun çözülmüş zaten, ama bence o kadıncağızı da yalnız bırakmayın eşin görüşmesin tabi, ama sen en azından yanında olduğunu hissettir o kadına da yazık günah çok üzüldünm valla
tatlım yoldaydım eve döndüm sabah 6 da, kalk temizlik iş güç gelen giden derken bu saat oldu listeyi eklemeye geldim :)
geçmiş olsun tatlım
o yarın artı gelince ben sorucam ona hesabını sen hiç merak etme, yarından itibaren ceza sistemini geri getiriyorum başında ben varım bu sefer yani cezaları tek tek ben yazıp kontrol edicem !!!
tatile giderken tartını unutma haaa :)))
Valla benim sistem belli öyle çoook büyük eksilerim olmuyor ama istikrarlı az az gidiyorum tabi yarın ne olur bilmiyorum :) geçen haftalarda artı gelen arkadaşlar vardı ödem toplamışlardır bu hafta sağlam eksiyle gelirler diye düşünüyorum.Bazıları sağlam tuttu baya isim söylemiycem onlar kendilerini biliyorkızlar bugün perşembe ve menüler çok kötü ciddi anlamda hayal kırıklığına uğrattınız beni, güya 4. takımı yenecektik ama bu haftaki performansa bakarak söylüyorum çok zor görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?