Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Korkarak yazıyorum ama napayım. Mecbur yazacam
geçen hafta 81.7
Bu hafta 82.4
fark maalesef +700

bu ne yahu sen naptın? Bu hafta kaçamağında fazla yoktu gibi.Valla ben sizlerden ümitliydim geçen hafta artı gelmiştiniz bu hafta sağlam eksiler gelir diye ama

Ah aha bende umutluydum kendimden ama diyorum ya 82 ler benim korkulu rüyam. Canım daha 2 gün önce 81 lerde idim.anlamiyorum moralimi bozmayacam ve pazartesiye kadar da tartimayacam. Yoksa canım çok sıkılacak

yooooooo ikisinde de eksi ama hangisi daha doğru
Dijital tartım bozuk değilse dijital tartı daha iyi canım normal baskuller bazen şaşıyo bende takıma girince dijital tartım yoktu 2hafta baskulle devam ettim dijital alınca fark bayağı vardı artı olarak hem her zaman hangi tartıyla tartılıyorsan onla tartıl...

Dünün menüsünü yazayım öncelikle
Sabah yarım simit bir yumurta 2 çeri domates minik bir peynir
Öğle 7 badem 7 fındık
Akşam yarım tabak sulu köfte 5 adet yaprak sarma bir tabak cacık
kollontai morordek
Su 3 lt
Spor 15 dk Leslie 100 ip atlama

şöyle benim tartım her fayansta farklı ölçüm yapıyor eczanede normal baskül var ben diyorum ki iki kilo eksik tartıyor diye kadın bu tartıya bugüne kadar eksik tartıyor diyen tek kişisiniz bu eczane 5 senedir var bu baskülde herkes inatla fazla tarttığını söylüyor dedi eğer öyleyse ekside bir rekora imza aticiğim de

Her seferinde ayni tartida tartilman gerek, sabah ac karna ve kiyafetsiz. O gercek eksi olmuyor malesef :)

Her seferinde ayni tartida tartilman gerek, sabah ac karna ve kiyafetsiz. O gercek eksi olmuyor malesef :)
peki o zaman her zaman tartıldığım tartıda söyliiiiciğim

nilsub kollontai morordek ve rakibem ebrusonmez (kız sen dua et öbür tartı olaydı ben bu hafta 3 kilo vermiş olarak tarih yazacaktım )
son bildirimim 96 idi (oyle hatırlıyorum)
na bugün 95,2 -800 le yola devam

eğer öbür tartı kabul göreydi iyiydi

bu sabah kuruma bi geldik elektrikler kesilmiş..
kahvaltım dukan krep
burgu peynir
süzme peynir
4 tane mini domates(çeridende küçük kokteyl deniyor galiba)
bir bardak possion fruitli ice tea (bolerolu içecek dukancılar bilir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…