- 4 Şubat 2013
- 976
- 1.203
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.401
Korkarak yazıyorum ama napayım. Mecbur yazacam
geçen hafta 81.7
Bu hafta 82.4
fark maalesef +700
günaydın şimdi size bir soru oına göre kilo bildirimi yapcem
dijital tartı mı net sonuç verir manuel tartı mı
yooooooo ikisinde de eksi ama hangisi daha doğruhayırrr sakın artı geldim deme
bu ne yahu sen naptın? Bu hafta kaçamağında fazla yoktu gibi.Valla ben sizlerden ümitliydim geçen hafta artı gelmiştiniz bu hafta sağlam eksiler gelir diye ama
Dijital tartım bozuk değilse dijital tartı daha iyi canım normal baskuller bazen şaşıyo bende takıma girince dijital tartım yoktu 2hafta baskulle devam ettim dijital alınca fark bayağı vardı artı olarak hem her zaman hangi tartıyla tartılıyorsan onla tartıl...yooooooo ikisinde de eksi ama hangisi daha doğru
şöyle benim tartım her fayansta farklı ölçüm yapıyor eczanede normal baskül var ben diyorum ki iki kilo eksik tartıyor diye kadın bu tartıya bugüne kadar eksik tartıyor diyen tek kişisiniz bu eczane 5 senedir var bu baskülde herkes inatla fazla tarttığını söylüyor dedi eğer öyleyse ekside bir rekora imza aticiğim deDijital tartım bozuk değilse dijital tartı daha iyi canım normal baskuller bazen şaşıyo bende takıma girince dijital tartım yoktu 2hafta baskulle devam ettim dijital alınca fark bayağı vardı artı olarak hem her zaman hangi tartıyla tartılıyorsan onla tartıl...
Her seferinde ayni tartida tartilman gerek, sabah ac karna ve kiyafetsiz. O gercek eksi olmuyor malesef :)şöyle benim tartım her fayansta farklı ölçüm yapıyor eczanede normal baskül var ben diyorum ki iki kilo eksik tartıyor diye kadın bu tartıya bugüne kadar eksik tartıyor diyen tek kişisiniz bu eczane 5 senedir var bu baskülde herkes inatla fazla tarttığını söylüyor dedi eğer öyleyse ekside bir rekora imza aticiğim de
peki o zaman her zaman tartıldığım tartıda söyliiiiciğimHer seferinde ayni tartida tartilman gerek, sabah ac karna ve kiyafetsiz. O gercek eksi olmuyor malesef :)
inşallah gönlün ve umutların hiç yaşlanmasın rakibemm..Gönül yaşlanmıyormuş Şekerim
82 inatçı çıkmış kırabilirsen 82 yi devamı çorap söküğü gibi gider.Yol değil kiz ciddi diyorum. Ne kadar dikkat etsem de 81.5 82 benim inat kilom. 81 e içerim. Dikkat eettiğim halde hop tekrar 82 çıkar. ..
işte buuupeki o zaman her zaman tartıldığım tartıda söyliiiiciğim
nilsub kollontai morordek ve rakibem ebrusonmez (kız sen dua et öbür tartı olaydı ben bu hafta 3 kilo vermiş olarak tarih yazacaktım )
son bildirimim 96 idi (oyle hatırlıyorum)
na bugün 95,2 -800 le yola devam
eğer öbür tartı kabul göreydi iyiydi
şimdi bunun şerefine bir büyük pizza patlatılırişte buuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?