- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.381
Ben yarın yine 82 görmekten korkuyorum zira iki gündür yapisti kendileri bırakmıyor beni
Iyi gidiyodun kiz sen. B80si geleceksin yarın
canım bi mide bulantısı vurdu bakamadım.. elımden geldıgınce yardım etmeye calsırım sıze nilgün ablada yok zaten..ama yarın ben de ancak kilomu bildirebilirim sabahtan. çok yoğunum labda iş var essek yukuyle bi de Aziz Sancar geliyo yarın bizim okulaaaainatettimolacak tatlım ceza kontrol işini sen yapar mısın yarın sana detaylı anlatırım nasıl ne yapacağını? tabi istersen :)
kızzzz yol mu yapıyon yarınaaaaBen yarın yine 82 görmekten korkuyorum zira iki gündür yapisti kendileri bırakmıyor beni
Canim iyiyim ama 82 benim korkulu rüyam altına ineyim pek. insem devamı gelcek. 80 leri bir gorsem ah ah rahatlayacam
suan tok karna 84.6kiloyum yani sabah ne olur bilmem
yapmayın şunu işteee..günde 1kere tartılın.. uyandıktan yarım saat sonra tuvalete gitmiş ve cıbılkeneeee..toteminiz olsun şevkiniz kırılmaz hemCanim iyiyim ama 82 benim korkulu rüyam altına ineyim pek. insem devamı gelcek. 80 leri bir gorsem ah ah rahatlayacam
suan tok karna 84.6kiloyum yani sabah ne olur bilmem
Morordekim bana birşeyler oldu aynı zayıfkende öyleydim yemek yemeği unutuyorum demekki ondan zayıfmışım ben çok aşırı zayıfkende kahvaltı yapardım gün ışırken sonra gene unuturdum şimdi bakdım son 2 haftadır yine başladı yemek yemeği unutmak evde değilim ondan herhal pazar günü silip süperesimGelin gelin hepiniz, elimde sopa ile bekliyorum
Menulerde begenmedigim seylere ceza yazacagım bugun
Ayyy bende unutsamya yemeyi aklım sürekli yemekteMorordekim bana birşeyler oldu aynı zayıfkende öyleydim yemek yemeği unutuyorum demekki ondan zayıfmışım ben çok aşırı zayıfkende kahvaltı yapardım gün ışırken sonra gene unuturdum şimdi bakdım son 2 haftadır yine başladı yemek yemeği unutmak evde değilim ondan herhal pazar günü silip süperesimgeliyor ne var ne yok dolapta 3 gündür kek yaptım yiyen yok eşim gıdım gıdım atıyor ağzına eee beee adam hüplet gitsin yarısını yarısınıda başka öğünde yersin yok nerde iki ısırık full doymuş kilomun sebebi biraz ilaçlar birazda aç beynimmiş
Canan karatay teyzem gibi başlayım şimdi şeker yemeyin efenimmm Tatlı tatlı gelir acı acı çıkarır hıncınıAyyy bende unutsamya yemeyi aklım sürekli yemektegözüm aç benim iştahlı bir insanım.Ama bişey farkettim artık eskisi kadar tatlı şeyler istemiyorum, saldırmıyorumda eskiden olsa çikolatalar ,pastalar gider özel yerdim ve ciddi fazla porsiyonlarda.Şimdi kahve içerken arkadaş en sevdiğim çikolatayı çıkarıyo canım istemiyo, yada doğum günü var pasta geliyor yiyesim gelmiyor pztsi mesela 2 çatal aldım oda ayıp olmasın diye azımın tadını bozdu yaa ben cidden pisboğaz bir insandım ben aynı gün pastayı yeyip üstüne o çikolatanın hani 80 gr lık varya onun tamamını bitirebilen bir insandım ve çok normal geliyordu o zamanlar bu bana yaaa şaka değil en son yediğim şeker içerikli yiyecek tatlı olmaasına rağmen azımın içi zehir gibi oldu.Bunı hissettimya artık gam yemem gün gelecek hiç azıma sürmeyeceğim şekeri (şimdide sürmüyorum çok işte ayda 1 filan oluyorya oda olmayacak manasındaydı )
kızzzz yol mu yapıyon yarınaaaabak çok pis küserim fena küserim hee
ya o kiloya alışmış demek ki vücut bence sen istikrarlı olsan gider, ben daha seni hiç 1 ay boyunca istikrarlı görmedim mesela. Boşver kiloyu sadece düzgün beslen, o kendiliğinden gider zaten.Yol değil kiz ciddi diyorum. Ne kadar dikkat etsem de 81.5 82 benim inat kilom. 81 e içerim. Dikkat eettiğim halde hop tekrar 82 çıkar. ..
yapmayın şunu işteee..günde 1kere tartılın.. uyandıktan yarım saat sonra tuvalete gitmiş ve cıbılkeneeee..toteminiz olsun şevkiniz kırılmaz hem
ya o kiloya alışmış demek ki vücut bence sen istikrarlı olsan gider, ben daha seni hiç 1 ay boyunca istikrarlı görmedim mesela. Boşver kiloyu sadece düzgün beslen, o kendiliğinden gider zaten.
Ayakta mekik nasıl oluyor canımSporum: 2 km tempolu yürüyüş. 30 ayakta mekik 30 duvarda şınav. 100 zıplama
Yol değil kiz ciddi diyorum. Ne kadar dikkat etsem de 81.5 82 benim inat kilom. 81 e içerim. Dikkat eettiğim halde hop tekrar 82 çıkar. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?