- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.441
Bu süreçteki kiloya fazla takılma önce sağlığına kavuş.Ama yediklerine dikkat et yinede, gerçi sen dikkat ediyorsunAy sağol canım inşallaah bende bu sabah tartıldım 77.2 çıktım ama çom şişim o yüzden galiba ....
Kizz bu neeeeKorkarak yazıyorum ama napayım. Mecbur yazacam
geçen hafta 81.7
Bu hafta 82.4
fark maalesef +700
Burda öğrendiğim bisey 5ltlik su sisenin koy hangi tarti hangi duz yerde 5kilo gosteriyosa orasi dogrudur canimgünaydın şimdi size bir soru oına göre kilo bildirimi yapcem
dijital tartı mı net sonuç verir manuel tartı mı
işte ben o 5 i bulamadım hep bir artı var ama her fayansta miktar değişiyor ve her koyuşta da değişiyor.sanırım tartım bozukBurda öğrendiğim bisey 5ltlik su sisenin koy hangi tarti hangi duz yerde 5kilo gosteriyosa orasi dogrudur canim
Yok oyle bise hergun tartiliyor bana özelden mesaj atiliyor hanimefendiAh aha bende umutluydum kendimden ama diyorum ya 82 ler benim korkulu rüyam. Canım daha 2 gün önce 81 lerde idim.anlamiyorum moralimi bozmayacam ve pazartesiye kadar da tartimayacam. Yoksa canım çok sıkılacak
Canım sen demişsin ya 82 kıramıyorum diye bak bende takıma ilk girdim evde normal baskul vardı 82 gosteriyordu sonra 80 duştum kaptanımız dijital tartı al kendine listeye giriceksen dedi aldım eve geldim bi tartıldım 82.5 oha dedim sonra listeye tartı farkı yazıp 82.5 devam ettim hatta ebru 82 iki kere kırdın helal diye acayip moral vermişti o yüzden ben inanıyorum sen 80 bile kırıcaksın o yüzden bırakmak yok dun tv doktor bile diyo diyetteyken çok çok hızlı vericez sanmayın yavaş veriliyor ama istikrar ve sabır bırakmamak önemli diye ...Korkarak yazıyorum ama napayım. Mecbur yazacam
geçen hafta 81.7
Bu hafta 82.4
fark maalesef +700
Simit yemesen guzel olur canim..bi de bu sarmalari dolmalari birakin yahu diyette olur muymus hicDünün menüsünü yazayım öncelikle
Sabah yarım simit bir yumurta 2 çeri domates minik bir peynir
Öğle 7 badem 7 fındık
Akşam yarım tabak sulu köfte 5 adet yaprak sarma bir tabak cacık
@kollontaimorordek
Su 3 lt
Spor 15 dk Leslie 100 ip atlama
Ay nasil oldun canim nasil gidiyo tas dokme isi her girdigimde aklimdasin vallaKızlar kasıklarım ağrıyo midem ağrıyo bi taraftan kahvaltı yapıyorum bir taraftan sizi takip ediyorum dokulun bakalım
tartını yanına alsaydın keşke...Dün anneme geldik kızlar ailecek bir hafta Burdayız . Annemde dijital tartı yok manuel var birazdan tartılıcam ama hiç umutlu değilim çünkü adetliyim ve Çarşamba gece + gelmiştim en son korkuyorum çıkmaya tartıya
Ay çok fena bacım birde mide bulantısı mide ağrısı çok kötü ama elhamdülillah Allah beterinden korusun hepimizi tatlım ...Ay nasil oldun canim nasil gidiyo tas dokme isi her girdigimde aklimdasin vallaozledik seniii
hergün tartı olmaz doktorlar bile kızıyorYok oyle bise hergun tartiliyor bana özelden mesaj atiliyor hanimefendi
Simit yemesen guzel olur canim..bi de bu sarmalari dolmalari birakin yahu diyette olur muymus hic
gecmis olsun nilguncum, ozledik seni valla :)Ay çok fena bacım birde mide bulantısı mide ağrısı çok kötü ama elhamdülillah Allah beterinden korusun hepimizi tatlım ...
hergün tartı olmaz doktorlar bile kızıyor
ya o + cikmis ama ben bu hafta baya takip ettim onu, iyiydi ya.
avrupa yakasında ki şahika gibi sende her tartı gününe dönemsel gazla giriyosun bebişimAy sağol canım inşallaah bende bu sabah tartıldım 77.2 çıktım ama çom şişim o yüzden galiba ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?