- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.521
kollontai morordek @nilsub T tatlitambak
Gecen hafta:82,8kg
Guncel:81,5kg
Fark:1,3kg
Yuzde:%1,57
Sabah teeyy teyy teyy modundaydim iyi gecti bu hafta da
canım vermek istediğin kilo çok az zaten listeye girene kadar o kiloyu verirsin sen, takım içi listeye alıcam seni, birde katılımın çok az ve menülerin kötü bu şekilde zaten kilon fazla da olsa lsteye alamam senikollontai kaptancım beni unutmuşun herhalde. Listede adımı göremedim
Yoksa daha takıma kabul edilmedim mi
teşekkürler canım bu artı sayesinde nota alma ihtimalimiz var bu hafta başka da diyecek bişeyim yokKorkarak yazıyorum ama napayım. Mecbur yazacam
geçen hafta 81.7
Bu hafta 82.4
fark maalesef +700
ya niye tartını yanına almadın ki???Dün anneme geldik kızlar ailecek bir hafta Burdayız . Annemde dijital tartı yok manuel var birazdan tartılıcam ama hiç umutlu değilim çünkü adetliyim ve Çarşamba gece + gelmiştim en son korkuyorum çıkmaya tartıya
arkadaşlar tartınızı yanınızda taşıyın ya yapmayın böyle lütfen!!!Ben almadigima çok pismanim
dün 500 ceza verdim gördün mü??? 300 daha ekledim ona!!!Geçen haftaki kilo 72.4
Bu haftaki kilo 72.3
Fark 0.1
Yüzde 0,13
Kizz bu neeeegecen hafta da 82den 81,7 bildirmistin zaten...
Kiz sana bi hafta katıksız hapissener senin sekerpare de dedigi gibi..
Ekmek makarna pilav gormiym bi catal bile bu hafta menulerde sakin..evdesin zati aksam 7den sonra da bisey yemiyosun..spor aksatilmicak ayrica ikimize gunluk bi spor vericem yarisicaz ordan.. haftaya 80li geliyosun bacim bozusuruz valla..bi de karpuz cok tuketiyosun ful seker o onu gun asiriya indirelim bence..
Ayrica kaptandan gelecek saglam bi cezaya da hazir ol bacim
Yok oyle bise hergun tartiliyor bana özelden mesaj atiliyor hanimefendi
özelden değil canım ben hergün burada menünü ve kilonu görmek istiyorum!!!Tamam canım özelden atarım sana
Tebrik ederim canımAçılınnnnnn bakimmmm savurganınız geliyorrrr
Geçen hafta 71.900
Bu hafta 70.500Çıldırdım resmen yaaa sabah
Canım sen demişsin ya 82 kıramıyorum diye bak bende takıma ilk girdim evde normal baskul vardı 82 gosteriyordu sonra 80 duştum kaptanımız dijital tartı al kendine listeye giriceksen dedi aldım eve geldim bi tartıldım 82.5 oha dedim sonra listeye tartı farkı yazıp 82.5 devam ettim hatta ebru 82 iki kere kırdın helal diye acayip moral vermişti o yüzden ben inanıyorum sen 80 bile kırıcaksın o yüzden bırakmak yok dun tv doktor bile diyo diyetteyken çok çok hızlı vericez sanmayın yavaş veriliyor ama istikrar ve sabır bırakmamak önemli diye ...
özelden değil canım ben hergün burada menünü ve kilonu görmek istiyorum!!!
Ayy bide unutmayacağız ekleme giyecek ne unutursanız unutun tartıyı unutmayınarkadaşlar herkese yazıyorum bunu
1 geçmişi niye okumuyorsunuz
2 niye tartınızı yanınızda taşımıyorsunuz gittiğiniz yere
3 niye farklı tartılar peşinde koşuyorsunuz
kural basit her hafta aynı tartıda tartılmanız gerekiyor!!! ve gemişi okumak ZORUNDASINIZ!!! ben size yazdığım hiç bir mesaja cevap alamıyorum!!!!
Utan bence deAy vallahi utanıyorum ama yaa
Sagol rakibim senide ben tebrik ederimsüpersin rakibem
Evet bu haftaki menüleri kötü sayılmazdı ama önceden de mimli oldugu icin kızmadan edemiyorum
evet ama keske kendini sabit girseydi di mi? ortalamayi bitirdi resmen
Aynen...
Acıkcası spordan bu kadar şişecegini de düsünmüyorum ya. Bizden gizli kacamaklar mı yaptı nedir
arkadaşlar herkese yazıyorum bunu
1 geçmişi niye okumuyorsunuz
2 niye tartınızı yanınızda taşımıyorsunuz gittiğiniz yere
3 niye farklı tartılar peşinde koşuyorsunuz
kural basit her hafta aynı tartıda tartılmanız gerekiyor!!! ve gemişi okumak ZORUNDASINIZ!!! ben size yazdığım hiç bir mesaja cevap alamıyorum!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?