- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.481
Ben de haftada 2 kere artik evde yemek hazirlama donemime girdim, kayla'nin diyetine uyuyorum biraz biraz. Ya kilom az gitti de vucudum acaip degisti resmen kuculdum kizlar cok iyi ya; duzenli beslenme ve spor cok onemliymis; enerjisi de oluyor insaninEnder Saraç takip ediyorum kızlar dışarda yemek yediği zaman yemekten önce gelen ikramların resmini çekip hemen altına yazıyor gereksiz kalori diye yemeyin diyor beyni bu şekilde kodlamak lazım aslında gereksiz kalori diye ...
sana şöyle izah edeyim 95,2 idim galiba bir anda 99,9 u gördüm bir gecede dedim imkansız la öyle yemekte yemedim ki boğazıma mıçam diye binlerce küfür ettim açlıktan bayılacam bu arada ertesi sabah 97,9 u gördüm tamam 100 değilmişim ama ben bir önceki gün 95,2 idim noldu lan modundaydım..şimdi tartıdan kaçıyorumYoo pek etkilenmiyorum canim hersey olabilir diye farkindayim zaten.kafa olarak kitledim ben kendimi arada yukari da ciksa bile gidecek o kilolar sabredicem olucak diyorum..yipranma surecine girmedim henuz..tabiki benim de arada fazla arada eksik cikiyo..mesela bi sabah 81,5tu ama dun 81,3tu..olabilir yani pazartesi 81olur bu diyoru kafadan inip hazirlanmaya basliyorum hemenkostur kostur hatunum duruo orda ona uzulmeye vaktim kalmiyo ama tabi herkesin kendi tercihi ben dusuncemi paylasiyorum sadece
Bencede gittiğim diyetisyen bana verdiği listede 3 öğün esmer ekmek vardı belki bunu bir yada iki öğüne düşürmek lazım ..Ben de mesela ekmege bu kadar karsi olunmasini anlamiyorum, benim sahsi tecrubemde ben ekmek yiyerek daha iyi kilo verdim resmen. Tabii ki kepek ekmegi, cavdar ekmegi, tam bugday vs ve asiriya kacmadan. Zira diyetisyenler ve spor hocalari da ekmek oneriyor; bence karbonhidrat da gerekli ve daha saglikli, daha kalici kilo veriniyor kb de olunca.
Yok bence de haftada 1 kilo verilebilir, belki ben de verebilirim. Yagdan maksimum 1 kilo verilebiliyor zaten haftada, geri kalan sudan ve kastan veriliyor aslinda. Sudan vermek cok kotu bir sey degil sonucta az yedikce vucudun az su tutuyor ama kastan vermemek gerekiyor, vucudu eger aclik moduna sokarsan vucut hem kastan veriyor hem de kendini kapatiyor. Zaten diyetin ilk haftalarinda sadece 1 kilodan fazla verilir, saglikli bir diyetin tabii. Sagliksiz olunca veriliyor da pat diye de fazlasiyla geri aliniyor, gerek yok.
Ben bulgur yemeyi seviyorum da, bulgur yedigim gunlerde de daha iyi wc cikiyorum, daha iyi hissediyorum. O da tabii tadinda yenilmeli, kalorisi de az baya aslinda ama her seyi olculu yemek gerek.
Ben de aksamlari bulgur haslayip, yogurtla karistirip rokali feslegenli vs salata yapiyorum; cok da doyurucu ve guzel oluyor.Bencede gittiğim diyetisyen bana verdiği listede 3 öğün esmer ekmek vardı belki bunu bir yada iki öğüne düşürmek lazım ..
Bulgurlu herşeyi bende çok severim ...
E su tutmussundur tatlim..ya da regl donemin yaklasiyodur sismeye baslamissindir,wcye cikamiyo olabilirsin..bi gece de o kadar veremeyecegin gibi yag olarak alamazsin da..ben boyle bi durumla karsilastigim da o gun biraz daha fazla ter atmaya calisiyorum ac kalmadım ama 1,5 aydir hic yedim hep yemegimisana şöyle izah edeyim 95,2 idim galiba bir anda 99,9 u gördüm bir gecede dedim imkansız la öyle yemekte yemedim ki boğazıma mıçam diye binlerce küfür ettim açlıktan bayılacam bu arada ertesi sabah 97,9 u gördüm tamam 100 değilmişim ama ben bir önceki gün 95,2 idim noldu lan modundaydım..şimdi tartıdan kaçıyorum
Bulgur sevilmez mi ben de seviyorum ama var kalorisi yine de..bizim yemekhanenin yemeklerini bizim lablarimizdan biri denetliyo diyetisyenlerle birlikte kalorilerini de hesapliyo.mesela 2gun önce sade bulgur pilavi vardi-tabi içinde yagda var onun- 1porsiyonu 390kalori yaziyodu.hafi sade haslasan 100gr bulgurlu yagsiz tuzsuz 250-300 kaloriye denk geliyo asagi yukari. 2dl ekmek yapiyo gibi.onu demeye calisiyorum ben sadece.. bence yimeyin kinoa var mesela simdi heryerde de bulunuyo o daha faydali,hem lif orani yuksek,hem glisemik indeksi düşük.bulgur yerine tercih edilebilir bi urun benceBencede gittiğim diyetisyen bana verdiği listede 3 öğün esmer ekmek vardı belki bunu bir yada iki öğüne düşürmek lazım ..
Bulgurlu herşeyi bende çok severim ...
Eeee adamın biri deneme yaptıyaa üzerinde 1 günde 10 kilo verip aynı gün içinde geri aldı ve dediki insan vucüdunda çok su var bunu kanıtlamak için yaptımE su tutmussundur tatlim..ya da regl donemin yaklasiyodur sismeye baslamissindir,wcye cikamiyo olabilirsin..bi gece de o kadar veremeyecegin gibi yag olarak alamazsin da..ben boyle bi durumla karsilastigim da o gun biraz daha fazla ter atmaya calisiyorum ac kalmadım ama 1,5 aydir hic yedim hep yemegimi
AlkissssssssAçılınnnnnn bakimmmm savurganınız geliyorrrr
Geçen hafta 71.900
Bu hafta 70.500Çıldırdım resmen yaaa sabah
Ben kinoa baya tuketiyorum zaten, seviyorum.Bulgur sevilmez mi ben de seviyorum ama var kalorisi yine de..bizim yemekhanenin yemeklerini bizim lablarimizdan biri denetliyo diyetisyenlerle birlikte kalorilerini de hesapliyo.mesela 2gun önce sade bulgur pilavi vardi-tabi içinde yagda var onun- 1porsiyonu 390kalori yaziyodu.hafi sade haslasan 100gr bulgurlu yagsiz tuzsuz 250-300 kaloriye denk geliyo asagi yukari. 2dl ekmek yapiyo gibi.onu demeye calisiyorum ben sadece.. bence yimeyin kinoa var mesela simdi heryerde de bulunuyo o daha faydali,hem lif orani yuksek,hem glisemik indeksi düşük.bulgur yerine tercih edilebilir bi urun bence
Ben de mesela ekmege bu kadar karsi olunmasini anlamiyorum, benim sahsi tecrubemde ben ekmek yiyerek daha iyi kilo verdim resmen. Tabii ki kepek ekmegi, cavdar ekmegi, tam bugday vs ve asiriya kacmadan. Zira diyetisyenler ve spor hocalari da ekmek oneriyor; bence karbonhidrat da gerekli ve daha saglikli, daha kalici kilo veriniyor kb de olunca.
Yok bence de haftada 1 kilo verilebilir, belki ben de verebilirim. Yagdan maksimum 1 kilo verilebiliyor zaten haftada, geri kalan sudan ve kastan veriliyor aslinda. Sudan vermek cok kotu bir sey degil sonucta az yedikce vucudun az su tutuyor ama kastan vermemek gerekiyor, vucudu eger aclik moduna sokarsan vucut hem kastan veriyor hem de kendini kapatiyor. Zaten diyetin ilk haftalarinda sadece 1 kilodan fazla verilir, saglikli bir diyetin tabii. Sagliksiz olunca veriliyor da pat diye de fazlasiyla geri aliniyor, gerek yok.
Ben bulgur yemeyi seviyorum da, bulgur yedigim gunlerde de daha iyi wc cikiyorum, daha iyi hissediyorum. O da tabii tadinda yenilmeli, kalorisi de az baya aslinda ama her seyi olculu yemek gerek.
Kız sen pirinci bulguru bırak da kilonu bildir.
Yoksa bildirdin de ben mi görmedim?
Sen iyi olda tatlımBende hepinizi özledim inanın kızlar valla dun step tahtalarına baktım netten birde plates setlerine seçip şipariş vericem dönüşüm muhteşem olacak .....
Ben de yerim ya makarna, az makarna cok sebze mesela; makarna da kepekli olacak. Cok da saglikli bir ogun olur :)Ekmek metabolizmayi hizlandiriyormus. Tabii ölçüsünde tüketmek lazım.
Ya ben diyetisyene gittiğim dönemde makarna bile yiyordum haftada 1 kilodan az vermiyordum ve hepsi yağdan gidiyordu. Şimdi makarnayi çıkardım tamamen beslenmemden 1 kiloyu bile zorla veriyorum anlamadım hiçbir şey :)
Zaten minnaktın kuçuldum ne yaa...Ben de haftada 2 kere artik evde yemek hazirlama donemime girdim, kayla'nin diyetine uyuyorum biraz biraz. Ya kilom az gitti de vucudum acaip degisti resmen kuculdum kizlar cok iyi ya; duzenli beslenme ve spor cok onemliymis; enerjisi de oluyor insanin
Anneme kavuşma sevinci ve anne dolması özlemişim valla zor tuttum kendimi Cnm yemesem ii olucak tabi böyle kilo veremiyorumSimit yemesen guzel olur canim..bi de bu sarmalari dolmalari birakin yahu diyette olur muymus hic
Helal sana aferin kızzz benimde hayalim bu rakamlar...Açılınnnnnn bakimmmm savurganınız geliyorrrr
Geçen hafta 71.900
Bu hafta 70.500Çıldırdım resmen yaaa sabah
sana şöyle izah edeyim 95,2 idim galiba bir anda 99,9 u gördüm bir gecede dedim imkansız la öyle yemekte yemedim ki boğazıma mıçam diye binlerce küfür ettim açlıktan bayılacam bu arada ertesi sabah 97,9 u gördüm tamam 100 değilmişim ama ben bir önceki gün 95,2 idim noldu lan modundaydım..şimdi tartıdan kaçıyorum
Ay emişin kız beklesinler..Kaptanim benim huysuz virjin yapisti bana emzireyim bildirecegim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?