- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.761
senin bıdıkta pek bilmiş maşallahAyyyy kızlar bugün babası cimcimeye diyorkiii artık vakti geldi kızıma biz kardeş alalım demi aşkım diyor kızımda çıt yok babası 3. Kez sorunca yeterrr aldıkkk yeter ben çoçuk bakıcısı falan olamam baba tamammıdedi babası aşkım sen bakmıcankii anneyle ben bakıcam sende arada yardım edersin olurmu dedi hayırrr istemiyorum sonra anneme iki kişi anne der babamada iki kişi der olmaz kabul etmiyorum dedi sonra ne düşündüyse ne var ne yok toplamış gelmiş al bunlarda mokkkluuu oğlunun olsun dedi gümmm diye attı orta yere şimdi ne tripler atıyor babasına konuşmuyoruzda heee hiçççç hazır değil benim kızım hiççç 2. Ci çoçuğumuz olmayacak bizim anlaşıldı zaten ben istemiyorum aferim kızıma annesinin kızı yaaa
Hemde öyle böyle değil yaa festivalden sonra kayınvalide akşam yemeği yedik eve geçdik banyo yaptırdım bu sürekli poposuna bakıyor ama görmen lazımsenin bıdıkta pek bilmiş maşallah
ay nasıl yaptırıyosun onu ödüm kopar benim....Neler neler aldın kız de Bakım. ..
bende hacamat yaptıracam yarın o yüzden bugün havyavsal hiç bir ürün yemiyorum
ısırsaydın poposunu .....Hemde öyle böyle değil yaa festivalden sonra kayınvalide akşam yemeği yedik eve geçdik banyo yaptırdım bu sürekli poposuna bakıyor ama görmen lazımsonra bana dönüp artık sağlıklı yemekler yiyecem öğretmenim söyledi yoksa senin gibi koca popolu olcam dedi ben koca popolu değilim çoçuğum iri kemikliğim dedim o zaman sadece süt iç yat sonra cayıf ol tamammı dedi bide balık yeme artık neden dedim sen yeee bütün balıkları balık kalmaz denizde git ot yee ondan çukkkk tamammı diyor mecbur kabul ettim
Vallagünaydın kızlar nasılsınız?
Ben geçte olsa okuyorum. 3 günlük geçmişiokudum az önce bitti.arkadaşlar herkese yazıyorum bunu
1 geçmişi niye okumuyorsunuz
2 niye tartınızı yanınızda taşımıyorsunuz gittiğiniz yere
3 niye farklı tartılar peşinde koşuyorsunuz
kural basit her hafta aynı tartıda tartılmanız gerekiyor!!! ve gemişi okumak ZORUNDASINIZ!!! ben size yazdığım hiç bir mesaja cevap alamıyorum!!!!
Bence çok faydalı bir uygulama olacak. Ellerine ve aklına sağlık..kızlar ben listeyi ekliycem şimdi
Rezillik diz boyuuuukızlar hepimizi tebrik ediyorum 4. takım 1,212 ortalamayla bizi üçe katladı resmen
hergün yazacağım artık bende, ama ben bugün 65 çıktım ya bu hafta ödem atarım muhtemelen, yani haftasonuna 63 falan çıkarım diye tahmin ediyorum moraliniz bozulmasın o ödem ondan o kadar hızlı verrim,, tabi bu benim umudum :)))
Vayy vayyy vayyy27 mayıs spor yapanlar listesi
1. kollontai - leslie 2 mile + jillian level 3 + 50 squat = toplam 60 dk
2. Tatlitambak - 45 dk zumba + 30 dk kondisyon bisikleti + 400 ip atlama-50 ayakta mekik-30 sumo squat -30 duvarda şınav (25 dk sürdü toplamda) ===》》 toplam 100 dk
Herkese iyi geldi bu liste27 mayıs spor yapanlar listesi
1. kollontai - leslie 2 mile + jillian level 3 + 50 squat = toplam 60 dk
2. Tatlitambak - 45 dk zumba + 30 dk kondisyon bisikleti + 400 ip atlama-50 ayakta mekik-30 sumo squat -30 duvarda şınav (25 dk sürdü toplamda) ===》》 toplam 100 dk
3. blanche_ea - leslie 1 mil + kayla ikinci hafta full body workout + esneme hareketleri = 50 dk
Allah bağışlasın.sodalı yeşilçay nasıl bşy acaba?
bebek kac aylık bnmde bebegım var
Ben bi aralar 1 litre içerdim. Nazarınız değdi artık 1 bardak içmiyom.Bende yaptım içiyorum şu an bu arada herkese iyi hafta sonları kızlar....
Geçmiş olsun canım.morordek kollontai nilsub bugünkü menüm
Kahvaltı 1 dilim ekmek sahanda 1 yumurta donates 3 zeytin
Saat 13 de 1 dilim kıymalı pide
Su 1.5 litre
Yediklerimi de çıkardım kızlar. Hiçbir şey yememiş gibiyim. Açım ama yemek görmek istemiyorum. Kolay kolay hastalanan midesine yediği dokunan biri değilimdir. Neden böyle oldum anlamadım.diyet mi etkiledi acaba
Canım form çayı içsen iyi gelir.Ayy lavaboya çıksam daha iyi olcaaazzz kaptanım.
Şifası olur inşallahNeler neler aldın kız de Bakım. ..
bende hacamat yaptıracam yarın o yüzden bugün havyavsal hiç bir ürün yemiyorum
Artık buraların tozunu attırırsın.bütün plates malzemelerini aldım hepsi burada comdan istediğim gibi tam takım yoktu tek tek seçtim o yüzden fiyatı arttı ama olsun birde step tahtası aldım...
Nelerde biliyormuşş.Ayyyy kızlar bugün babası cimcimeye diyorkiii artık vakti geldi kızıma biz kardeş alalım demi aşkım diyor kızımda çıt yok babası 3. Kez sorunca yeterrr aldıkkk yeter ben çoçuk bakıcısı falan olamam baba tamammıdedi babası aşkım sen bakmıcankii anneyle ben bakıcam sende arada yardım edersin olurmu dedi hayırrr istemiyorum sonra anneme iki kişi anne der babamada iki kişi der olmaz kabul etmiyorum dedi sonra ne düşündüyse ne var ne yok toplamış gelmiş al bunlarda mokkkluuu oğlunun olsun dedi gümmm diye attı orta yere şimdi ne tripler atıyor babasına konuşmuyoruzda heee hiçççç hazır değil benim kızım hiççç 2. Ci çoçuğumuz olmayacak bizim anlaşıldı zaten ben istemiyorum aferim kızıma annesinin kızı yaaa
Ayy çok şekermiş yaaHemde öyle böyle değil yaa festivalden sonra kayınvalide akşam yemeği yedik eve geçdik banyo yaptırdım bu sürekli poposuna bakıyor ama görmen lazımsonra bana dönüp artık sağlıklı yemekler yiyecem öğretmenim söyledi yoksa senin gibi koca popolu olcam dedi ben koca popolu değilim çoçuğum iri kemikliğim dedim o zaman sadece süt iç yat sonra cayıf ol tamammı dedi bide balık yeme artık neden dedim sen yeee bütün balıkları balık kalmaz denizde git ot yee ondan çukkkk tamammı diyor mecbur kabul ettim
Bizim burda semizotunu demet halinde satıyorlar 3-4 dal 8 liraya denk geliyor altın kadar değerli acayip seviyorum bende geçen yıl anneme demiştim kardeşimin kayınvalidesi sağolsun duy benim sevdiği birgün üşenme kalk gel anneme elinde yeminle koca çuval içi semizotu yeee Annimmm yeee yeee kucummm yeee bicim bahce doliii yine getürürm ben cana diyor sağ teyzem allah razı olsun dedim annem o gittikden sonra kız kim yiyecek bu kadar otu diyor bari azıcık kesde ziyan olmasın her geldiğinde getir demi diyorAyyy canım semizotu çekti kız. En yakın zamanda yiyeceğim.mmm
senin menu de süper. Ben akşam çok yedim gibi geliyor.ama çok acikmistim. Nasıl yedim hatırlamıyorum bile.
Annem yapardı çok severdim ama ben hiç almadım.Denesem mi acabaBizim burda semizotunu demet halinde satıyorlar 3-4 dal 8 liraya denk geliyor altın kadar değerli acayip seviyorum bende geçen yıl anneme demiştim kardeşimin kayınvalidesi sağolsun duy benim sevdiği birgün üşenme kalk gel anneme elinde yeminle koca çuval içi semizotu yeee Annimmm yeee yeee kucummm yeee bicim bahce doliii yine getürürm ben cana diyor sağ teyzem allah razı olsun dedim annem o gittikden sonra kız kim yiyecek bu kadar otu diyor bari azıcık kesde ziyan olmasın her geldiğinde getir demi diyortüm mahalleye dağıttık kadın ne sevap işledi
Denee dene çok lezzetli bizde bilmiyorduk benim rahmetli kuzen kampa gitmişti orda her öğle yemeğinde varmış o alıştırdı bizide nur içinde yatsın bazen aklıma oda geliyor semizotu yerken hüzünleniyorumAnnem yapardı çok severdim ama ben hiç almadım.Denesem mi acaba
Nohutlu yemeğini çok severdim.
Başınız sağolsun canım.Denee dene çok lezzetli bizde bilmiyorduk benim rahmetli kuzen kampa gitmişti orda her öğle yemeğinde varmış o alıştırdı bizide nur içinde yatsın bazen aklıma oda geliyor semizotu yerken hüzünleniyorum
Hoşgeldinnn.Sevgili takım arkadaslarim hepinize hello :))
Başınız sağolsun canım.
Hoşgeldinnn.
Hesabın kilitlenmişti değil mi??
Heycanla bekliyorun dönmesiniEvet ya ufak bir polemik yaşadım da :) parkbyull da bugün dönecekti ama
yok bacım gözüm kesmiyo şuannilsub bugun 10 miles yapmayı düşünüyorum.Eğer sancın olmuyorsa bana eşlik edermisin.
hayırdır ne oldu benim haberim yok ?Evet ya ufak bir polemik yaşadım da :) parkbyull da bugün dönecekti ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?