Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

senin bıdıkta pek bilmiş maşallah

senin bıdıkta pek bilmiş maşallah
Hemde öyle böyle değil yaa festivalden sonra kayınvalide akşam yemeği yedik eve geçdik banyo yaptırdım bu sürekli poposuna bakıyor ama görmen lazımsonra bana dönüp artık sağlıklı yemekler yiyecem öğretmenim söyledi yoksa senin gibi koca popolu olcam dediben koca popolu değilim çoçuğum iri kemikliğim dedim o zaman sadece süt iç yat sonra cayıf ol tamammı dedibide balık yeme artıkneden dedim sen yeee bütün balıkları balık kalmaz denizde git ot yee ondan çukkkk tamammı diyor mecbur kabul ettim

ısırsaydın poposunu .....

günaydın kızlar nasılsınız?
Valla kollontai iyi diyelim full enerjikim bugun sabahki kayınvalide ve çetesi vakasından sonra kız sabah 9 toplamış bütün görümcelerin çoçukları yatıyorduk dayiiiii dayiiii ön kapıdan birileri arka kapıdan diğerleri gümmm gümmm kapıları kırcaklar kalk dayiiii kalk aç kapıyı dedim eşime bide eşim iyiki geldiniz bizde festivale gidecekti dedi çoçuklar koro halinde aslansın dayiiii dediler kalktık gittik gezdik tozdukdayiiininnn bütün parası bitti ohhh olsunnn neşem yerime geldiiiibu heyecanla ben 2 kilo daha veririm

Ben geçte olsa okuyorum. 3 günlük geçmişiokudum az önce bitti.
kızlar ben listeyi ekliycem şimdi
Bence çok faydalı bir uygulama olacak. Ellerine ve aklına sağlık..
kızlar hepimizi tebrik ediyorum 4. takım 1,212 ortalamayla bizi üçe katladı resmen
Rezillik diz boyuuuu
Bu haftada yarışıyoruz en azından beraberlik yakalamalıyız.

btlbetul Betülü geçmişsinn.
Vayy vayyy vayyy
Hatunlara bak

Herkese iyi geldi bu liste

sodalı yeşilçay nasıl bşy acaba?

bebek kac aylık bnmde bebegım var
Allah bağışlasın.
Bende yaptım içiyorum şu an bu arada herkese iyi hafta sonları kızlar....
Ben bi aralar 1 litre içerdim. Nazarınız değdi artık 1 bardak içmiyom.
Geçmiş olsun canım.
Ayy lavaboya çıksam daha iyi olcaaazzz kaptanım.
Canım form çayı içsen iyi gelir.
Neler neler aldın kız de Bakım. ..
bende hacamat yaptıracam yarın o yüzden bugün havyavsal hiç bir ürün yemiyorum
Şifası olur inşallah
bütün plates malzemelerini aldım hepsi burada comdan istediğim gibi tam takım yoktu tek tek seçtim o yüzden fiyatı arttı ama olsun birde step tahtası aldım...
Artık buraların tozunu attırırsın.

Nelerde biliyormuşş.

Ayy çok şekermiş yaa
Ne kararlıktı

Ayyy canım semizotu çekti kız. En yakın zamanda yiyeceğim.mmm
senin menu de süper. Ben akşam çok yedim gibi geliyor.ama çok acikmistim. Nasıl yedim hatırlamıyorum bile.
Bizim burda semizotunu demet halinde satıyorlar 3-4 dal 8 liraya denk geliyor altın kadar değerli acayip seviyorum bende geçen yıl anneme demiştim kardeşimin kayınvalidesi sağolsun duy benim sevdiği birgün üşenme kalk gel anneme elinde yeminle koca çuval içi semizotu yeee Annimmm yeee yeee kucummm yeee bicim bahce doliii yine getürürm ben cana diyor sağ teyzem allah razı olsun dedim annem o gittikden sonra kız kim yiyecek bu kadar otu diyor bari azıcık kesde ziyan olmasın her geldiğinde getir demi diyortüm mahalleye dağıttık kadın ne sevap işledi

Annem yapardı çok severdim ama ben hiç almadım.Denesem mi acaba
Nohutlu yemeğini çok severdim.

Annem yapardı çok severdim ama ben hiç almadım.Denesem mi acaba
Nohutlu yemeğini çok severdim.
Denee dene çok lezzetli bizde bilmiyorduk benim rahmetli kuzen kampa gitmişti orda her öğle yemeğinde varmış o alıştırdı bizide nur içinde yatsın bazen aklıma oda geliyor semizotu yerken hüzünleniyorum

28 Mayıs 2016 spor listesi

1.tatlitambak ===》》》 45 dk bisiklet +45 dk yürüyüş +60 ayakta mekik +30 sumo squat ağırlıkla +30 duvarda şınav +300 ip atlama Toplam da 110 dk

2.inatettimolacak : 2mile leslie + slim in 6 start it up +50 squat +100jj Toplam süre--> yaklaşık 1,5saat

3.ebrusonmez:
Leslie 4 mile } 1 saat

27 mayıs spor yapanlar listesi

1. kollontai - leslie 2 mile + jillian level 3 + 50 squat = toplam 60 dk

2. Tatlitambak - 45 dk zumba + 30 dk kondisyon bisikleti + 400 ip atlama-50 ayakta mekik-30 sumo squat -30 duvarda şınav (25 dk sürdü toplamda) ===》》 toplam 100 dk

3. blanche_ea - leslie 1 mil + kayla ikinci hafta full body workout + esneme hareketleri = 50 dk

4. ebrusonmez- 35 dk yürüyüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…