- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.741
iyi akşamlar hanımlar bugüm kimsecikler ugramamıs bu saat olmus menulerle sporlar da yok..biz daha cok aglarız her cuma soylıym yanı..Neyse ben yazayım gun ıcındekılerı
kollontai @morordek nilsub T tatlitambak
Sabah
Klasık kahvaltım
1yumurta+1,5yk yulaf kepegınden dukan krepcıklerım
Az peynır 1dl salam
Roka+maydanoz+nane yeşil salata
domates salatalık 2y.zeytın cay
Öğle
1soğan+2bıber+1domates+1yumurta menemen
Akşam
1kase yoğurtlu semızotu salatası
Su: 3lt
Spor : 2mile leslie+slim in 6 start it up+50 squat+100jj
benım pek ıcım almıyo artık aksamları sırf ogun atlamamak ıcın yıyorum kac gundur.. semızotu ıyıdır kaybolacak yakında alın yapın bol bolAyyy canım semizotu çekti kız. En yakın zamanda yiyeceğim.mmm
senin menu de süper. Ben akşam çok yedim gibi geliyor.ama çok acikmistim. Nasıl yedim hatırlamıyorum bile.
Sağolun kızlar iyi olan kazansın...Merhabalar 5. takımın güzel bayanları .
Ben 4 takımdan geliyorum :) Adım Arzu 20 yaşındayım takimda spor delisi olarak bilinirim :)
Takımdaki herkese bu hafta güzel ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum.Hak eden kazansın :)Başarılar canlar
ebrusonmez Canim merhaba.Yürüyüşe başladınmı?
Yürüyüşe başlayamadımMerhabalar 5. takımın güzel bayanları .
Ben 4 takımdan geliyorum :) Adım Arzu 20 yaşındayım takimda spor delisi olarak bilinirim :)
Takımdaki herkese bu hafta güzel ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum.Hak eden kazansın :)Başarılar canlar
ebrusonmez Canim merhaba.Yürüyüşe başladınmı?
günaydın kızlar nasılsınız?
menun çok iyi tatlım evet omlet bencede iyi bir seçim sabahları ....Gunaydin kizlar sabah sabah kayinvalidem ve çetesi gelmisher pazar bizdeler bi ara dellendim gelmiyorlardi yine basladilar hadi hayirlisi bakalim bide festivale geldiler davet etmeden neyse yine aksam oldu menumu yaziyorum
Sabah
Omlet bunu ozellikle yapiyorum ekmek yerine peynirli
Zeytin
2-3 cok ince salam
Ogle
Yemedim
Aksam
patates yemegi vardi kayinvalidemde cok az yedim 2-3 catal 3-4 tanede ekmeksiz bilye kofteden yedim
Salata yagsiz
3 lt su
4 saat oturmadan festivalde gezdim
45 dk tempolu yuruyus
yarın sabah tan itibaren düzenli spor ve menü paylaşmaya başlıcam kızlar bende......Kızlar yine yoksunuz yahu neyse motivasyonumu düsurmeyecegim .
nilsub canım sen de başladın mi bugün bizimle beraber menu paylasmaya
yarın sabah tan itibaren düzenli spor ve menü paylaşmaya başlıcam kızlar bende......
birde spor malzemelerim gelse daha çok motive olucam...
bütün plates malzemelerini aldım hepsi burada comdan istediğim gibi tam takım yoktu tek tek seçtim o yüzden fiyatı arttı ama olsun birde step tahtası aldım...Neler neler aldın kız de Bakım. ..
bende hacamat yaptıracam yarın o yüzden bugün havyavsal hiç bir ürün yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?