Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy canım semizotu çekti kız. En yakın zamanda yiyeceğim.mmm
senin menu de süper. Ben akşam çok yedim gibi geliyor.ama çok acikmistim. Nasıl yedim hatırlamıyorum bile.

Ayyy canım semizotu çekti kız. En yakın zamanda yiyeceğim.mmm
senin menu de süper. Ben akşam çok yedim gibi geliyor.ama çok acikmistim. Nasıl yedim hatırlamıyorum bile.
benım pek ıcım almıyo artık aksamları sırf ogun atlamamak ıcın yıyorum kac gundur.. semızotu ıyıdır kaybolacak yakında alın yapın bol bol yemegı de salatası da cok guzel oluyo.. bence de o fasulyenın ustune tavuk olmasaymıs da olurmus dedım yazmadım bısey..sen de hala emzıren tayfadandın hatırladıgım kadarıyla dıye sustum..ama aksama bıraz fazla olmus.tabagına ne koyuyosan 2 kasıgını gerı al huy olsun boylece daha hafıf olur.ben oyle yapıyom acıkcası

Merhabalar 5. takımın güzel bayanları .
Ben 4 takımdan geliyorum :) Adım Arzu 20 yaşındayım takimda spor delisi olarak bilinirim :)
Takımdaki herkese bu hafta güzel ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum.Hak eden kazansın :)Başarılar canlar
ebrusonmez Canim merhaba.Yürüyüşe başladınmı?

Sağolun kızlar iyi olan kazansın...

Gunaydin kizlar sabah sabah kayinvalidem ve çetesi gelmisher pazar bizdeler bi ara dellendim gelmiyorlardi yine basladilar hadi hayirlisi bakalimbide festivale geldiler davet etmedenneyse yine aksam oldumenumu yaziyorum
Sabah
Omlet bunu ozellikle yapiyorum ekmek yerine peynirli
Zeytin
2-3 cok ince salam
Ogle
Yemedim
Aksam
patates yemegi vardi kayinvalidemde cok az yedim 2-3 catal 3-4 tanede ekmeksiz bilye kofteden yedim
Salata yagsiz
3 lt su
4 saat oturmadan festivalde gezdim
45 dk tempolu yuruyus

Yürüyüşe başlayamadım
Leslie yapmaya başladım. Dün 4 miles yaptım. Bugun en az 8 mile yapacağım nasip olursa :))
Geçen hafta bireysel de birinci olmuşsun tebrik ederim.Sonuçlara bakamadım henüz ama çok kararlı ilerliyorsun.

menun çok iyi tatlım evet omlet bencede iyi bir seçim sabahları ....

Kızlar yine yoksunuz yahu neyse motivasyonumu düsurmeyecegim .
nilsub canım sen de başladın mi bugün bizimle beraber menu paylasmaya
yarın sabah tan itibaren düzenli spor ve menü paylaşmaya başlıcam kızlar bende......
birde spor malzemelerim gelse daha çok motive olucam...

yarın sabah tan itibaren düzenli spor ve menü paylaşmaya başlıcam kızlar bende......
birde spor malzemelerim gelse daha çok motive olucam...

Neler neler aldın kız de Bakım. ..
bende hacamat yaptıracam yarın o yüzden bugün havyavsal hiç bir ürün yemiyorum

Bu arada inatettimolacak kollontai sabah inanmayacaksiniz amma 83 kilo cçıktım.
Ama 4 5 gün oldu lavaboya çıkmayali ve gözlerim bile şişti. Geceleri deliksiz uyuyamiyorum. Oğlum çok sık uyanıyor bi de bu ara hep ağlıyor geceleri dış çıkacak galiba
kahvaltıdankahvaltı Danaburnu müddet sonra tartildim. Yine aynı 83 çıktım. Ödem oluyor sabahları bende yarın sabahta tartil ip cumaya kadar cikmayacam tartiya

Neler neler aldın kız de Bakım. ..
bende hacamat yaptıracam yarın o yüzden bugün havyavsal hiç bir ürün yemiyorum
bütün plates malzemelerini aldım hepsi burada comdan istediğim gibi tam takım yoktu tek tek seçtim o yüzden fiyatı arttı ama olsun birde step tahtası aldım...

Ayyyy kızlar bugün babası cimcimeye diyorkiii artık vakti geldi kızıma biz kardeş alalım demi aşkım diyor kızımda çıt yok babası 3. Kez sorunca yeterrr aldıkkk yeter ben çoçuk bakıcısı falan olamam baba tamammı dedi babası aşkım sen bakmıcankii anneyle ben bakıcam sende arada yardım edersin olurmu dedi hayırrr istemiyorum sonra anneme iki kişi anne der babamada iki kişi der olmaz kabul etmiyorum dedi sonra ne düşündüyse ne var ne yok toplamış gelmiş al bunlarda mokkkluuu oğlunun olsun dedi gümmm diye attı orta yereşimdi ne tripler atıyor babasına konuşmuyoruzda heee hiçççç hazır değil benim kızım hiççç 2. Ci çoçuğumuz olmayacak bizim anlaşıldı zaten ben istemiyorum aferim kızıma annesinin kızı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…