Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Basiniz sagolsun canim üzücü bi durum gercekten de.bogularak vefat edenlere sehit olur derlermis mekani cennet olsun allah kalanlara sabir guzel ömür versin..
Sevdikleri ona dualrini ettikçe huzur bulacaktır. Senin de hayatina kaldigin yerden devam etmen cok guzel.allah daha büyük acılar yasatmaz insallah

Yas ilerledikce degisiyolar canim babamdan cekinirdik eskiden simdi basi agrisa gelip bize satasmasa sessizlik oluyo evde. Biraz o sana uyar biraz sen ona daha guzel gunleriniz olur insallah 2dk da sattin adami ayip sana hee
Kız satmadım gerçikleri diyom ben bikerem ciddi ciddi espiri yapıyorum anlamıyor mu türkçesimi yetersiz yoksa kızıyormu belli değilona yapılan şakadan hoşlanmaz ama kendisi ben bahçedeki salıncakda uyurken hortumu alıp yıkar beni dengesiz denizde aniden sarılır hoşlanmadığımı bildiği halde suya atar kahkaha atarım uçmaaaa der en iyi özelliği hiçbir zaman doğumgünü evlilik yıldönümünü unutmaz bakkkk iyi yanlarını yazdım kankimmmo kadarda kötü değilim m

Evet suda boğulan yananlar için şehit olurmuş birgün show haberi izlerken bende kuzenimin maganda kurşunuyla düğünde vurulduğunu öğrendim yemek boğazımda kaldıoysa o daha hayatının baharında 23 yaşındaydı hayat doluydu mastır için yanıma gelecekdi hayalleri amaçları vardı en son kuzen geliyorum yanına seneye demişti okul bitiyor 1 yıla diyordu herkes şokaaa girdi en çokda kız arkadaşı halen daha bekarrr ama zaman unutturmasa bile ateşi söndürdü bizler unutmadık ama ölenle ölünmüyor işte hayat devam ediyor

İki gündür sancım bulantım yok daha iyiyim ama yarın belli olacak kaldımı hepsi duştumu aman kaptanım 2haftadır çekiyorum bitsin artık...
canım yaa doğum sancısından beter diyorlar
canısı tarifi versene bi de ben yapayım nasıl bişey bu incirli tatlı diyete de uygun mu

tamam dayanamayıp cezerye yemişsin ama zıplamanıda yap şekerim yarın cezanı yapıp yaz menüye tatlım ne kadar yedin onuda yazaydın azsa 100 biraz fazla ise 200 zıpla kendin karar ver ne kadar zıplıcana

Ben 400 zıpla yayım senn anla. Ama yarına yaparım cezası. Hacamat yaptım ya yormadan kendimi.

Ben de size tatli tarifi vereyim, ara ogun niyetine tuketin. Cok da guzel kesiyor valla:

Cevizleri iri iri parçalanır. İncirlerin sapı kesilip, kapaklı bir kaba dizilir. Üstüne
kaynar süt dökülüp, incirler yumuşayıncaya kadar beklenir. Yumuşayan incirler,
parmak yardımı ile sap kısmından oyularak içine cevizler yerleştirilir. Oda
ısısında bir gece (süt katılaşıncaya dek) bekletilir.
Afiyet olsun.

Selam hanımlar, dönem sonu geldigi icin ben bu ara cok yogunum. Menülerinizi ayrıntılı takip edemesem de menü yazanlara artısını, yazmayanlara eksisini veriyorum. Bir de spor listenizi de takipteyim, dakikaları kaydediyorum. Muhabbet etmeye pek vaktim olmuyor ne yazık ki

@parkbyull yasağın kalkmış rakibem nerelerdesin.??
Gözünü mü korkuttum yoksam.
morordek sende yoksun. Bak beni tek bırakıyonuz bende kilo alıyorum.
Ebruşum 59 cıkmıssın gördüm, nasıl oldu ki o ya? Ödem topladı herhalde vucudun yoksa 2 kiloya yakın kilo alman imkansız yani

evet hanımlar bu sabah kv kahvaltıya çağırdı ama gitmedim artık menü paylaşıcam diye kaçırmak istemedim kızımda dün buz yemiş boğazları şişmiş kv bahane oldu gitmemek için:)

Kız benim kız da buz delisi. Oğluma hamile iken kütük kütük buz yerdik. Havalar daha ısınmadan gitmiş buzlu dondurma Yemişçi geçenlerde ama 1 hafta boyunca kustu.mideyi üsütmüstü.
geçmiş oldun sizede

Canim ben 82. 8 dim... Bu sabah tartildim. Ama cumaya kadar tartilmaycam

canım yaa doğum sancısından beter diyorlar
canısı tarifi versene bi de ben yapayım nasıl bişey bu incirli tatlı diyete de uygun mu
kaptanım dün ben bu tarifi tv doktordan duydum çocuklar için doğal müsil dedi bende akşama yatmadan yaptım 1 bardak kaynayan süte 1 kuru incir doğranıyor 5 dk kadar incir ile kaynatılıyor sonra blendırdan geçirilip buzdolabına koyuluyor akşam yaptım sabah kalkar kalmaz yedim ben birazda tarçın serptim ama çok güzel olmuş tadı ben çok sevdim biraz önce ebruda yaptı oda beğenmiş kabızlık için aslında tarif...:)

Vallahi bana nispet bunlar...niye yazıyorsunuz ya yapan var yapamayan var...

Kız nispet mi yapıyorsun bana yaaa...
ben de bugun rahatladım biraz
Kizzz sizin bagirsaklar nasil calismiyor yahuuuu ben artik is yerinde tuvalete gitmekden utanir oldum gunde en az 5 kez gidiyorum rezillik diz boyu bacim yaaaallahdan koreli arkadasda yesil cay iciyor oda oylede biraz ondan cesaret aliyorum hatta gecen patron bile cakmis kafa kafaya tokusmayin tuvalet yolunda dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…