- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.901
Basiniz sagolsun canim üzücü bi durum gercekten de.bogularak vefat edenlere sehit olur derlermis mekani cennet olsun allah kalanlara sabir guzel ömür versin..
selam kizlarrr
yeni eski farketmez amacimiz aynı
ben 2014 haziranda mezun oldum canim.
Subat 2014 tarihinde 65 kilo ile basladim 56 küsürle mezun oldum.
Inanilmaz güzel vakit gecirdim burda o zaman kaptanimiztoplight ti onada kocaman sevgilerrr
Ben yavas yavas verdim zaten dehset kilolar verebilen bi insan degilim azar azar gitti hep ama uzun bi sure kalici oldu.
Evlendikten sonra kocama kendimi gosterecegim diye corba pilav ana yemek tatli cay yaninda bilmem neler derken 6 ay boyle gecince bi baktim kilo almisim sonra buraya geldim takim arkadaslarim sayesinde verdim.
en son 5 6 gibi yemek yedim pilav makarna seker kestim elbette yedim ama azz
sutlu cikilatan bittere gectim en kakaolusuna oda belkim 1 kare parca.
gibi gibi iste. etrafimdakilere cuma sabahi tarti gunum oldugunu persembeyi hafif gecirdigimi gec satte yemek yemedigimi asiladim halada oyleyim.
Burdan mezun olduktan sonra 4. takima kaptan yardimcisi olarak devam ettim 2 ay sonra 25 yasindaki kuzenimi denizde bogularak kaybettik malesef atlatamadim (halada)
ama ister istemez yemek duzenim uykum bi cok seyim degisti aylarca boyle gecti bi yandan uzuntumden kilo veriyor duzensiz yemekten kilo aliyordum.tabi kaptan yardimcisi oldugum takimida fazlaca ihmal ettim sorumsuzluk hic kabullendigim bisey olmasada malesef o donem bunu farketmem mumkun olmadi. nitekim cok ucmadan kendimi kontrol aldim simdi bi kac kilo fazlam var. liste disi 4. takimda devam ediyorum.
Ayy amma yazdim kizlar darlamim sizide
Kız satmadım gerçikleri diyom ben bikerem ciddi ciddi espiri yapıyorum anlamıyor mu türkçesimi yetersiz yoksa kızıyormu belli değilYas ilerledikce degisiyolar canim babamdan cekinirdik eskiden simdi basi agrisa gelip bize satasmasa sessizlik oluyo evde. Biraz o sana uyar biraz sen ona daha guzel gunleriniz olur insallah 2dk da sattin adami ayip sana hee
Evet suda boğulan yananlar için şehit olurmuş birgün show haberi izlerken bende kuzenimin maganda kurşunuyla düğünde vurulduğunu öğrendim yemek boğazımda kaldıBasiniz sagolsun canim üzücü bi durum gercekten de.bogularak vefat edenlere sehit olur derlermis mekani cennet olsun allah kalanlara sabir guzel ömür versin..
Sevdikleri ona dualrini ettikçe huzur bulacaktır. Senin de hayatina kaldigin yerden devam etmen cok guzel.allah daha büyük acılar yasatmaz insallah
canım yaa doğum sancısından beter diyorlarİki gündür sancım bulantım yok daha iyiyim ama yarın belli olacak kaldımı hepsi duştumu aman kaptanım 2haftadır çekiyorum bitsin artık...
canısı tarifi versene bi de ben yapayım nasıl bişey bu incirli tatlı diyete de uygun muEvet birde akşamdan sabaha bırak bak incirin tadı daha çok geçiyor ve soğuk süper oldu inanki sabah bir kase tatlı yemiş gibi oldum ve acayip bağırsak çalıştırıyor görürsün faydasını birazdan
canım o yesılcay kürünü yapıyo musun hala..boyle seylerı de cok uzun uzun yapmamak gerekır ya bı kes onu ıstersen bıkacgun..carsamba persembe ıcersın gerekırse
zıpladın mı cezerye için bakıymmmm
tamam dayanamayıp cezerye yemişsin ama zıplamanıda yap şekerim yarın cezanı yapıp yaz menüye tatlım ne kadar yedin onuda yazaydın azsa 100 biraz fazla ise 200 zıpla kendin karar ver ne kadar zıplıcana
Ebruşum 59 cıkmıssın gördüm, nasıl oldu ki o ya? Ödem topladı herhalde vucudun yoksa 2 kiloya yakın kilo alman imkansız yani@parkbyull yasağın kalkmış rakibem nerelerdesin.??
Gözünü mü korkuttum yoksam.
morordek sende yoksun. Bak beni tek bırakıyonuz bende kilo alıyorum.
evet hanımlar bu sabah kv kahvaltıya çağırdı ama gitmedim artık menü paylaşıcam diye kaçırmak istemedim kızımda dün buz yemiş boğazları şişmiş kv bahane oldu gitmemek için:)
Henuz yoğunluğum artmamisken pazartesi kilo bildirimini de yapayim suraya @kollontaimorordek nilsub cum da sormus az once veee T tatlitambak ses ver bakem hatun
Cuma:81,5
Guncel:81,3
Fark:0,2
Normaldr daha fazla giderdi haftasonu ama dunku yuruyus ödeme sebep oldu sanirim gozkapaklarim bile agir bana su andaTabi o 1topun etkisi de olabilir bilemedim yani cumaya bakalim neler olacak.
Hadi hanimlar yapin bakem bildirimleri
yahu benim de bagirsaklarima bir sey yaradi ama ne bilmiyorum, baya tuvalete cikiyorum gunde kac defa; masallah diyeyim. Ama kayla programi olabilir. :)
Evet bende attım.Çok yakıştı.Sütlü tatlı havasında bişey oldu.Evet öyle yap daha güzel oluyor ben birazda tarçın attım....
kaptanım dün ben bu tarifi tv doktordan duydum çocuklar için doğal müsil dedi bende akşama yatmadan yaptım 1 bardak kaynayan süte 1 kuru incir doğranıyor 5 dk kadar incir ile kaynatılıyor sonra blendırdan geçirilip buzdolabına koyuluyor akşam yaptım sabah kalkar kalmaz yedim ben birazda tarçın serptim ama çok güzel olmuş tadı ben çok sevdim biraz önce ebruda yaptı oda beğenmiş kabızlık için aslında tarif...:)canım yaa doğum sancısından beter diyorlar
canısı tarifi versene bi de ben yapayım nasıl bişey bu incirli tatlı diyete de uygun mu
ben seni etiketleyip tarif verdim ya görmedin mi kabızlık için neyse yazdım oku üst msj:)Kız nispet mi yapıyorsun bana yaaa...
ben de bugun rahatladım biraz
Gunaydin kizlar banada hayirli aksamlar diyeyim
Sabah
Omlet
Domates
Salatalik
Zeytin
Ogle
Sirf kiymadan yapmis oldugum dolma
Uzerine yogurt doktum
Metabolizmam degisik birsey gordugunden delurduuuuhep balik salata tavukdu
Tuvalettten cikamaz oldum
Aksam
100 gr meyveli yogurt yaptim kendime
Cok azda ceviz yedim
3 litre su
45 dk yuruyus alistimda artik zor gelmiyor
Kizzz sizin bagirsaklar nasil calismiyor yahuuuu ben artik is yerinde tuvalete gitmekden utanir oldumKız nispet mi yapıyorsun bana yaaa...
ben de bugun rahatladım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?