- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.921
ben seni etiketleyip tarif verdim ya görmedin mi kabızlık için neyse yazdım oku üst msj:)
Ben bu tarifi Vanda şerbetli tatlı olarak yemiştim.Harika ötesi bişeydi. Birde dondurmayla servis edince çok çok güzel oluyor.Ben de size tatli tarifi vereyim, ara ogun niyetine tuketin. Cok da guzel kesiyor valla:
Cevizleri iri iri parçalanır. İncirlerin sapı kesilip, kapaklı bir kaba dizilir. Üstüne
kaynar süt dökülüp, incirler yumuşayıncaya kadar beklenir. Yumuşayan incirler,
parmak yardımı ile sap kısmından oyularak içine cevizler yerleştirilir. Oda
ısısında bir gece (süt katılaşıncaya dek) bekletilir.
Afiyet olsun.
Kizzz sizin bagirsaklar nasil calismiyor yahuuuu ben artik is yerinde tuvalete gitmekden utanir oldumgunde en az 5 kez gidiyorum rezillik diz boyu bacim yaaa allahdan koreli arkadasda yesil cay iciyor oda oylede biraz ondan cesaret aliyorum hatta gecen patron bile cakmis kafa kafaya tokusmayin tuvalet yolunda dedi
ye bacım ye benide ye senBende hiç kabızlık problemi yoktu ama bu sezeryanlardan sonra oluyor. Sabah lavaboya gittim Karnım nasıl indi rahatladım. Ama kısır turşu yedim yine şiserim
ama biz ne yapıyoruz şerbetsiz ve dondurmasız yiyiyoruz :)Ben bu tarifi Vanda şerbetli tatlı olarak yemiştim.Harika ötesi bişeydi. Birde dondurmayla servis edince çok çok güzel oluyor.
Bendede oldu sezeryandan sonra kabizlik karin sisligi ozellikle karnim acayip siserdi oyle boyle degil 8 aylik hamile gibi testler yaptirdim glutene alerjim varmis bende hemen hemen hergun pilav yerdim testten sonra hakikaten pilav yedim karnim aynen boyle olduBende hiç kabızlık problemi yoktu ama bu sezeryanlardan sonra oluyor. Sabah lavaboya gittim Karnım nasıl indi rahatladım. Ama kısır turşu yedim yine şiserim
Aferim benim tontisime..kaptan gelir aksama seni ona havale ediyorum..ayrica gordum instadan da o kisir resmini baya yenmis anlasilan..insan tadımlık alir birakir en fazla sen gömmüşsun bacim napacazzz seni boylee..neyse hacamatin bi etkisi olur insallahBende hiç kabızlık problemi yoktu ama bu sezeryanlardan sonra oluyor. Sabah lavaboya gittim Karnım nasıl indi rahatladım. Ama kısır turşu yedim yine şiserim
Nilgünüm aşagıda ne güzel demiş bak. Sen akıllanmayacaksın anlasıldıBende hiç kabızlık problemi yoktu ama bu sezeryanlardan sonra oluyor. Sabah lavaboya gittim Karnım nasıl indi rahatladım. Ama kısır turşu yedim yine şiserim
ye bacım ye benide ye sen
boğazını tutmazsan hacamatında etkisi olma şekerim....Aferim benim tontisime..kaptan gelir aksama seni ona havale ediyorum..ayrica gordum instadan da o kisir resmini baya yenmis anlasilan..insan tadımlık alir birakir en fazla sen gömmüşsun bacim napacazzz seni boylee..neyse hacamatin bi etkisi olur insallah
2 gündür ağrımda bulantımda kesildi çok şükür yarın kontrolüm var bakalım ...nilsub naber kız? Halletin mi hastalık islerini? Ben yogunluktan yazdıysan da kacırmıs olabilirim kusuruma bakma
Sevindim iyilesmene :)2 gündür ağrımda bulantımda kesildi çok şükür yarın kontrolüm var bakalım ...
ee dönem sonu yaklaşıyor kolay gelsin sanada ...
yok canım kaptanla konuştuk tam olarak 3 hafta sonra dedi bu cuma 2 hafta olucak :)Sevindim iyilesmene :)
Listeye ne zaman dönüyorsun bu cuma mı ? :)
Hoşbulduk canım
Canım başın sağolsun.
Bu arada ben senin nickini hatırlıyorum senden sonra mezun olmuşum bende.
Evet o zaman @toplight ve @CallanPinckney vardı.ikisininde muhteşem desteği ve takim arkadaşlarımın gazıyla 10 kilo vermiştim. Uzun bi diyetten sonra hedefe ulaşınca ister istemez biraz salıyor insan. Bende 61 oldum şimdi tekrar geldim hedefim 58e gene ulaşabilmek için.
Macera yeniden başlıyor anlıjan :)
Basiniz sagolsun canim üzücü bi durum gercekten de.bogularak vefat edenlere sehit olur derlermis mekani cennet olsun allah kalanlara sabir guzel ömür versin..
Sevdikleri ona dualrini ettikçe huzur bulacaktır. Senin de hayatina kaldigin yerden devam etmen cok guzel.allah daha büyük acılar yasatmaz insallah
zeynebim tatlım ne güzel seni tekrar buralarda görmek başın sağolasıun cnım benim bende diyordum zeyzeyim nerelere gitti diye buralarda olmana çok sevindim bi tanem
inşallah önemli bir şey değildir canına sıkan şey..Kızlar benim bugün bişeye canım sıkıldı. Pek ugrayamayabilirm.
Menümü yazayım.
Şabah
1 bardak sirkeli şu
saat 14.30
kısır
lahana turşusu
ve 2 bardak diyet kola
çayın yanında 2 tutku.
Şu 2 lt geçti
bugün spor yok...
ayrıca dünkü cezerye ler ve bugünkü tutularak için toplam da 600 ip atlama cezası verdim. Ancak yarın yaparım.
Görüşürüz kızlar
inatettimolacak @kollontai morordek nilsub
Evet rakibem 6 miles leslie yapmıştım.Şişkinlik yaptı heraldeSelam hanımlar, dönem sonu geldigi icin ben bu ara cok yogunum. Menülerinizi ayrıntılı takip edemesem de menü yazanlara artısını, yazmayanlara eksisini veriyorum. Bir de spor listenizi de takipteyim, dakikaları kaydediyorum. Muhabbet etmeye pek vaktim olmuyor ne yazık ki
Ebruşum 59 cıkmıssın gördüm, nasıl oldu ki o ya? Ödem topladı herhalde vucudun yoksa 2 kiloya yakın kilo alman imkansız yani
Bu hafta bayağı eksi gelirsin o zamnyahu benim de bagirsaklarima bir sey yaradi ama ne bilmiyorum, baya tuvalete cikiyorum gunde kac defa; masallah diyeyim. Ama kayla programi olabilir. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?