Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünün menüsü

Kahvaltı,: 2 haşlanmış yumurta. 1 kk peynir. 5 zeytin. 2 dilim tbe.

Ara: 5 adet çilek

Akşam,: cacık vs haşlanmış tavuk budu

Su,: 2.5 litre

Spor: 30 dk yürüyüş.

Kızım durmadı dün hiç o yüzden yazamadim kusura bakmayın.

morordek kollontai

Ya bizim milletn br şey yedrme ısrarı ne zaman biter acaba ya da biter mi? Bugün kuaföre gittim kisirla pasta yiyorlarmış, ben diyetteim dememe rağmen o kadar israr ettlerki yeteeerrr diye bağırasim geldi

Ya bizim milletn br şey yedrme ısrarı ne zaman biter acaba ya da biter mi? Bugün kuaföre gittim kisirla pasta yiyorlarmış, ben diyetteim dememe rağmen o kadar israr ettlerki yeteeerrr diye bağırasim geldi
Ayy bitmez canım bitmezz. Artık öyle bi alışkanlık olmuşki.
Can çıkar huy çıkmaz hesabı
Yas ilerledikce degisiyolar canim babamdan cekinirdik eskiden simdi basi agrisa gelip bize satasmasa sessizlik oluyo evde. Biraz o sana uyar biraz sen ona daha guzel gunleriniz olur insallah 2dk da sattin adami ayip sana hee

Kizz ben de yapayim aklimda olsun ama evde oldugum bi gun yapayim sonra rezil rusva olmayalim millete
Yok yok çok güzel oluyor.

Kızın neden durmadı aksiliktenmi rahatsız falanmı oldu?

Sezaryen kabizliga mi neden oluyormuş T tatlitambak
Bir de bacım sen neye sinirlenip çıktın gel bakem dertleselim

Sinirlenme dim canım. Sadece Üzgünüm.
Eşim sivil çalıyordu resmiye verdiler. Eee doğuda olunca bide aklım daha da onda kalacak şimdi....

Bu arada ben de öyle canım bağırsak alişkanliklarimi değiştirdi hep. Anestezi den kaynaklı bence. Tecrübe ile diyorum tabiki ben de öyle oldu. Sende Var mı kabizlik problemi

Dokunsalar ağlayacak sanki... ya birsey olursa korkusu var zaten ama dönem dönem atak yapıyor. Böyle bir durum olunca nüksetti işte.
Ecel birdir değişmez diye kendimi teselli ediyorum. Ama yine de içime söz geciremiyorum . Eşime belli de etmemeye çalışıyorum. Eminim ki o da bu stresi yasiyordur . Bir de konuşarak daha da sıkmak istemiyorum. Dua edin kızlar sizde

Canım üzülme Allah yardımcınız olsun.

menün güzel canım ama turşu ödem yapıyor dikkat et :)
Ay onu ilk defa duyduuum
Bende faydalı diye 4günde 1 kavanoz bitiriyorum. Bağımlılıkmı yaptı ne
Bazen sırt turşuyu yemek için yemek yiyorum
Çok sağol canım
Acaba bu hamile kılıklı göbeğimin sebebi bu olabilir mi ya

canım sende tekrar hoşgeldin fazla bi kg yok verilecek hemen halledersin sen
Teşekkür ederim kaptanım ya
Vallahi tanıdık nickler görmek çok güzel kaptanım.
çok sağol canım benim
10 kilo güzel vermişsin maşallahh 3 kilo nedir ki uçuppp gider.
Gerçi bu kilolarda zor oluyor ama sağlık olsun burda bu takımla olmakta sana keyif veriyordur
Ya Evet benim ızdırap kilom 60 ve 61.düşmekte çok zorlanıyorum.
Bir qüredir diyet ve Spor yapıyorum
Ama baktim ben kilo vermeyi gectim kilo aliyordum.anladım ki ben buraya geri dönmeden kilo veremijem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…