Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım faydalı ama diyettekiler için değil su tutuyor ödem yapıyor kaptanımız kızıyor akşam menülerinde turşuya birde sen çok yiyiyormuşsun dikkat et:)

Kızz nilsub o kadar anlattın ki bugün sırf markete bunun için gittim başka milyon tane şey alıp çıktım canım çekti evde incir yok neyse yarına kalsın artık napalım.

kızlar adım sayar kullananlar adım sayarlarınız lesli yapıncada sağa sola çapraz olarakda sayıyormu adımlarınızı ben evde kullanıcam çünküm? anam bazıları çok pahalıydı

saymıyor canım, benüm telefonumda var adımsayar denedim yoktu.

alla alla niye neler yaptın sen yahu

Hello Menümü yazayım :

Sabah:
1 kase yoğurt, çok tahıllı bran flakes(1 avuç), 1 muz

Öğle:
Fırında somon, 1 dilim kepekli ekmek, 1 küçük fırın patates

Ara:
2 hurma

Akşam 18.45:
İçi komple çıkarılmış küçük kepekli sandviç ekmeğine somon fümeli, beyaz peynirli, rokalı domatesli sandviç.

Koşturmacalı bir gündü, sabah yarım saat bacak antrenmanı yaptım ama duş almış kadar oldum valla, size fotoğrafmı atsam gülmekten ölürsünüz

Su 2 litre civarıdır, çok çay içtim bugün su da içtim de pek saymadım ama en az 1.5 litre.

at foto yaa ben seviyorum takip etmeyi:)

Bu arada hanımlar kaptan menüleri okuyo artık ceza sistemine geri dönüyoruz temelli..sporlara menülere dikkat edelim..çılgın cezalar kapıda önden spoiler vereyim ben ayağınızı ona göre denk alın

inatla hergün senden başka spor listesi yazan yok
kaptan yapıstırcak cezaları artık..yapmayanı dıskalıfıye edıcem dedı valla..gelır anlatır o zaten..cunku ortalamamız her gecen gun dusuyo ve hıc motıvasyonumuz yok..benım ılk geldıgım de daha canlıydı en azından sımdı o da yok.. spor yapmamaya ınat edıp kacamak yapanlara yol gözükme ihtimali var ayık olun hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…