- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.961
evet canım faydalı ama diyettekiler için değil su tutuyor ödem yapıyor kaptanımız kızıyor akşam menülerinde turşuya birde sen çok yiyiyormuşsun dikkat et:)Ay onu ilk defa duyduuum
Bende faydalı diye 4günde 1 kavanoz bitiriyorum. Bağımlılıkmı yaptı ne
Bazen sırt turşuyu yemek için yemek yiyorum
Çok sağol canım
Acaba bu hamile kılıklı göbeğimin sebebi bu olabilir mi ya
Teşekkür ederim kaptanım ya
Vallahi tanıdık nickler görmek çok güzel kaptanım.
Ya Evet benim ızdırap kilom 60 ve 61.düşmekte çok zorlanıyorum.
Bir qüredir diyet ve Spor yapıyorum
Ama baktim ben kilo vermeyi gectim kilo aliyordum.anladım ki ben buraya geri dönmeden kilo veremijem :)
akşamdan yap canım ben birazdan yapıcam dolaba koyucam sabah için hazır olsun:)
kızlar adım sayar kullananlar adım sayarlarınız lesli yapıncada sağa sola çapraz olarakda sayıyormu adımlarınızı ben evde kullanıcam çünküm? anam bazıları çok pahalıydı
alla alla niye neler yaptın sen yahuKızlar benim bugün bişeye canım sıkıldı. Pek ugrayamayabilirm.
Menümü yazayım.
Şabah
1 bardak sirkeli şu
saat 14.30
kısır
lahana turşusu
ve 2 bardak diyet kola
çayın yanında 2 tutku.
Şu 2 lt geçti
bugün spor yok...
ayrıca dünkü cezerye ler ve bugünkü tutularak için toplam da 600 ip atlama cezası verdim. Ancak yarın yaparım.
Görüşürüz kızlar
inatettimolacak @kollontai morordek nilsub
ben bi tane sipariş verdim hoşuma gitti bakalım nasıl olucak?saymıyor canım, benüm telefonumda var adımsayar denedim yoktu.
alla alla niye neler yaptın sen yahu
insan markete incir almaya giderde almadan mı çıkar ay çok güldümKızznilsub o kadar anlattın ki bugün sırf markete bunun için gittim başka milyon tane şey alıp çıktım canım çekti evde incir yok neyse yarına kalsın artık napalım.
leslie adımlarını doğru saymıyor, lesliede yerinde yapıyorsun ya kaldır indir vs onları adımdan saymıyor ama sen lesliye güven ya iyi yoruyor vallaben bi tane sipariş verdim hoşuma gitti bakalım nasıl olucak:?
bende lesliden sıkıldım yaaa... step denicem bakalım...leslie adımlarını doğru saymıyor, lesliede yerinde yapıyorsun ya kaldır indir vs onları adımdan saymıyor ama sen lesliye güven ya iyi yoruyor valla
Menüyü de yazayım
kollontai morordek nilsub T tatlitambak
Sabah
2minik salatalık
az peynır cay
Öğle
1kase ezogelin
4tane fırın köfte
1kase salata 2yk yoğurt
Ara
1bardak tarcınlı süt
2ceviz
Akşam
1tabak ton balıklı salata
Su:3lt
Spor :3mile leslie
at foto yaa ben seviyorum takip etmeyi:)HelloMenümü yazayım :
Sabah:
1 kase yoğurt, çok tahıllı bran flakes(1 avuç), 1 muz
Öğle:
Fırında somon, 1 dilim kepekli ekmek, 1 küçük fırın patates
Ara:
2 hurma
Akşam 18.45:
İçi komple çıkarılmış küçük kepekli sandviç ekmeğine somon fümeli, beyaz peynirli, rokalı domatesli sandviç.
Koşturmacalı bir gündü, sabah yarım saat bacak antrenmanı yaptım ama duş almış kadar oldum valla, size fotoğrafmı atsam gülmekten ölürsünüz
Su 2 litre civarıdır, çok çay içtim bugün su da içtim de pek saymadım ama en az 1.5 litre.
Hemen kesiyorum canım teşekkür ederimevet canım faydalı ama diyettekiler için değil su tutuyor ödem yapıyor kaptanımız kızıyor akşam menülerinde turşuya birde sen çok yiyiyormuşsun dikkat et:)
ne demek her zaman ..Hemen kesiyorum canım teşekkür ederim
inatla hergün senden başka spor listesi yazan yok30 Mayıs Spor listesi
1.inatettimolacak -> 3mile leslie -> 45dk
kaptan yapıstırcak cezaları artık..yapmayanı dıskalıfıye edıcem dedı valla..gelır anlatır o zaten..cunku ortalamamız her gecen gun dusuyo ve hıc motıvasyonumuz yok..benım ılk geldıgım de daha canlıydı en azından sımdı o da yok.. spor yapmamaya ınat edıp kacamak yapanlara yol gözükme ihtimali var ayık olun hanımlarinatla hergün senden başka spor listesi yazan yok
senin emojini yerlerne demek her zaman ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?