- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.981
ay senide öperim kızzzzsenin emojini yerlerbaşkalarına sarılmalı emoji ben gelicem deyince yok anacım sen deli sen gelme tamam yazdım bi kenara
Not: ne kadar kıskanç olduğumdan size bahsetmış miydim
yaa başka şeyler de alacaktım güya aklımdaydı eve geldim yokinsan markete incir almaya giderde almadan mı çıkar ay çok güldüm
Menün güzel hafif olmuş sporun yok diye bugünkü sporuna ek 100 zıpla canım ceza
Günaydın sanada :)Kaptanın geri döndün mü sahalara :) seni etiketlemiyordum hastasın diye artık etiketleyeyim o zaman.
Bugün hastane işimi halledeyim yaparım muhakkak
Günaydın sanada :)
Kaçırmışım neden hastaneye gidiyosun geçmiş olsun bugün bende gidicem kontrole...
Ay belden bende çok çekiyorum sorma..Çok fena bel ve bacak agrim var neden bilmiyorum. Doktor büyük ihtimalle fazla kilodan deyip gönderecek :) Annemin içi rahat etsin diye gideceğim.
Sen de inşallah iyi haberlerle donersin canım.
Sanada günaydın naber:)Gunaydiin kizlar, erkenci tayfa burada bakiyorum
Iyiyim dun annem gelmisti, onu biraktim otobusune; geldim simdi isteyim. Erkenden geldim sabah sandvic yedim ay sabah ac uyandim ya arabayi kullanmak bile zor geldi, hemen bir sandvic alip yedim.Sanada günaydın naber:)
akşamdan yap canım ben birazdan yapıcam dolaba koyucam sabah için hazır olsun:)
Evet tatile gitmenin en kötü yanı valiz hazırlamak birde gelince yerleştirmekIyiyim dun annem gelmisti, onu biraktim otobusune; geldim simdi isteyim. Erkenden geldim sabah sandvic yedim ay sabah ac uyandim ya arabayi kullanmak bile zor geldi, hemen bir sandvic alip yedim.
Yarin zaten yolculuk iste, bugun cok is var; eve git esya hazirla, bugun son kalan isleri bitir vs vs.
T tatlitambak üzülme canım vardır bi hayır allah korusun kollasın hepsini haine kalleşe fırsat vermesin emin ol milyonlarca kişinin kalbi duaları hep onların yanında
Donunce yerlestirmek daha kotu de, neyse iyi seylere odaklanalim. Sen napiyosun; kahvaltin bombastik bakiyorum. Geri donmussun sahalara; ben de aksam kardiyo ve ayrica fitness da yapacagim bakiyim insallah vaktim kalirsaEvet tatile gitmenin en kötü yanı valiz hazırlamak birde gelince yerleştirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?