Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınnn canlarımbizim burda soğuklar iyice bastırdıpopomuz donuyor soğukdan
Sabah
Omlet peynirli
1 bardak diyet sütle ılık ılık içtim
Öğle
Yemeğimi unut evde cüzdanıds unut
Neysekiii kıymetli arkadaşım tavuklu kereviz salatası ısmarladı sonsuz teşekkürlerdedim kızaaa
Akşam
Hazır çorba vardı ondan bir kase bol limonlu içtim
3-4 tane köfte
2 tane fırında pişmiş patates
Bol bol acı biber yedim enemmmm ben varyaaa yandımkiii yandimmmm bu akşam
3 litre su
30 dk yürüdüm
Birazdan yine yürücem leslieyle 45 dk masayı toplayım

Kızlarrr kızlarrr yarın başka bir işde ilkgün denemem olcak diğer işten izin aldım şimdi çoookkkk heyecanlıyımazıcıkda korkuyorumpeki yapacağım iş ne derseniz bir okulda rehber öğretmenlik yapıcam yaptığım diplomaları referanslarımı tecrübelerimi yazdım yolladım 3 yer aradı biri 2 gün önce interview çağırdı tamam biz seninle çalışmak istiyoruz dedi önce bi deneme yapalım 2 hafta yarın saat 10 iş başı yapıcam 2,5 da bitircemayyy çok heyecanlıyımbide arkadaşım iş bulmuş ne olur gel diyor bende nayırrrrr ben yapamam dedim ne olur diyeeee ısrar ediyor sağlıklı yaşam için tanıtım yapacakmışız ayollll kim inanır bana dedimmmm arkadaşım çok ısrar ediyor gayet iyisin ne olur diyeee lafff aramızda parasıda iyibugün konuşdum firmayla resmimi gönderdim gayet iyisin tamam dedilerbilmiyorum onudamı yapsam karar veremedim

Selam hanımlar

Hemen uyarılarımı yapayım.
M melampusefe 29 - 30 Mayıs menülerini göremedim. Bugun de yazmazsan 1 uyarı alırsın. Bi yere gidecektin ama mazeretten sayılıyor mu o emin degilim
Ay Isigim senin mazeretin de yok ve 28-29-30 Mayıs menülerin olmadığı için 1 uyarı aldın. Önceden de 1 uyarın vardı, 2 etti

Bunun dışında takımın geneline uyarım: Hani her gün spor listesi tutulacaktı? inatettimolacak dışında dün kimse yazmamış sporunu???? Cidden motivasyon düsüklügü var, hadi canlanın hanımlar, cumaya az kaldı

Spor listesi ne ola ki?

Spor listesi ne ola ki?
Aşağıda kaptanın mesajını koydum. Onun da altında dünkü liste var örnegin. Dünkü liste zaten sadece Ozge'nin sporundan ibaret
30 Mayıs Spor listesi

1.inatettimolacak -> 3mile leslie -> 45dk

Ben çok fena artıdayım..Tamm menülerim kötü ama bu kadar almış olamam.
Belki dünün sporu şişirmiştir.

Cuma:57.7
Bugun:59.2
aferin güzelim helal sana inatettimolacak ilk ceza ebrunun 500 ip atlayacak ipli!!!! en geç yarına kadar yoksa bir uyarı alacak!!!

200 zıplama da bu arkadaşa patateslerden !!!!

tatlım şu menülerini günlük yazsan artık olmamı? ceza sistemi geri geldi böyle takip zor oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…