- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.061
Selam hanımlar
Hemen uyarılarımı yapayım.
M melampusefe 29 - 30 Mayıs menülerini göremedim. Bugun de yazmazsan 1 uyarı alırsın. Bi yere gidecektin ama mazeretten sayılıyor mu o emin degilim
@Ay Isigim senin mazeretin de yok ve 28-29-30 Mayıs menülerin olmadığı için 1 uyarı aldın. Önceden de 1 uyarın vardı, 2 etti
Bunun dışında takımın geneline uyarım: Hani her gün spor listesi tutulacaktı?inatettimolacak dışında dün kimse yazmamış sporunu???? Cidden motivasyon düsüklügü var, hadi canlanın hanımlar, cumaya az kaldı
Bu uyarımı eve dönünce %2 gelerek sildireceğime eminim kızlar. Keşke izin hakkım olsaydı da izne ayrıldaydım. Böyle hiç içime sinmiyor menüler ve spor hem katılımım az oluyor.az kaldı eve dönmeme. Pazartesi itibariyle diyet tam gaz devam edecek.@deryalimm07 T tatlitambak @denhizx M melampusefe M minnakkelebekim birer uyarınız oldu bilginize!!!!
@Ay Isigim mesaj atmış arkadaşlar kendi isteğiyle takımdan ayrıldı bilginize.
T tatlitambak bu ikinci uyarın oldu canım.
@morordek canım denhizx menülerden bu hafta muaf tutulacak bilgin olsun,
ben düzenli ceza yazıcam listedekilere, liste dışı olanlar sana emanet benim yazdığım cezaları sağolsun özge kabul etti yapılıp yapılmadığını takip edecek :)
canım ipe gerek yok ipsiz de zıplayabilirsin.. hatta jumping jack yapabilirsin.. bak örnek bi video da gönderiyorum sanaNerelerdeydin sen koca bulup kaçtın mı yoksam
Ooo kaptanım cezamı yazmış bile
Peti peti hemen atlıyorum ama benim ipim yok ki.
Burada bulamadım.Netten isteteyim hemen bundan sonrakilerini iple atlarım.
Olur mu??
Tabiki kaptanım.Bundan sonra çok daha dikkat edeceğim.
250 kere zipladim kaptanimaferin güzelim helal sanainatettimolacak ilk ceza ebrunun 500 ip atlayacak ipli!!!! en geç yarına kadar yoksa bir uyarı alacak!!!
200 zıplama da bu arkadaşa patateslerden !!!!
tatlım şu menülerini günlük yazsan artık olmamı? ceza sistemi geri geldi böyle takip zor oluyo :)
Betus kiz ben cok merak ettim seni bi islermi karistiriyon senarazi modu :))
@deryalimm07 | | - |
T tatlitambak | | - |
@denhizx | | - |
M melampusefe | | - |
M minnakkelebekim | | - |
oyyyyy T tatlitambak dikkatYeni Sisteme Göre Uyarı Alanların Listesi
[tr] [td] 5.TAKIM [/td] [td] Uyarı [/td] [td] Kınama [/td] [/tr]
@deryalimm07 T tatlitambak @denhizx M melampusefe M minnakkelebekim
5.takımın dikkatine
Kaptan yeni sistem getirmişti malum. Bundan sonra eksik menülerden,olmayan sporlardan,kaçamaklardan,yazılmayan mesajlardan eksık motıvasyondan ceza kesecek,ben de elımden geldıgınce kontrol etmeye çalışıcam - ben sadece listedekileri kontrol edıcem- Yukardakı tablo da uyarı alan arkadaslar daha rahat gorelım dıye yaptım. Bu kartlardan kurtulabılırsınız kızlar haftasonu güzel yüzdeyle gelırsenız yazmıstı kaptan zaten.
Ayrıca cezalarını kontrol edeceğim ben dahil 9arkadasımız var su anda lıstede.Kaptan ceza yazdıktan sonra yaptıklarına daır benı de etıketleyebılırlerse sevınırımBu hafta listede olacak arkadaşları da aşağıda ekliyorum
şu greçkayla pilavdan başka napılır benim eşimde getirmiş bir paket siyah fasulye ile beraberEki Görüntüle 1840345
Bugün bir suru tohumda aldım hahaha adam bu malzemelerle tohumlarla ebru şallı olursun artık diyor adama bak hayaller ebru şallı gerçekler Nilgün
oha küçük çaplı spor salonu Allahıma maliyeye bildiriciğim vergi kaçırıyor diye
o kadar hurma yersen kudurursun kızzzEbruscum baya faydasi oldu ya, artik hayatim boyunca devam ederim ben bu programa; instagramda oyle degisimler var ki inanilmaz.
Betus'u ozledim ben @btlbetul
Canim gordugum en guzel menun.
Ya smirnoff ice nereden buldun, bayilirim ben Amsterdam'da icmistim ama sadece; Turkiye'de hic gormedim.
Kendin yazdin, kendin oynadin desene. Valla annem de sagolsun bana 1.5 kilo hurma almis; yer yer dururum wc cikarim
Canim vitamin alma bosuna, butun uzmanlar bas bas bagiriyor saglikli beslenmiyorsaniz bosuna takviye almayin bir ise yaramiyor diye.
Saglikli besleneceksen al.
sorma biraz pahalı oldu set değil tek tek aldım çünkü eşi pek sevindi yaşasın sömürgeci kadınlaroha küçük çaplı spor salonu Allahıma maliyeye bildiriciğim vergi kaçırıyor diye
gün geçmiyor ki 5.takımdan bir çılgın daha çıkmasın
onu suda yumuşatıp az az salatalara katmak için aldım canım kinoa bulamadım ama ..şu greçkayla pilavdan başka napılır benim eşimde getirmiş bir paket siyah fasulye ile beraber
diğerlerini ilk defa görüyorum ama keten tohumunu kullanıyorum ben de.. günde 1tk dan fazla tüketmemeye çalış bi de ben havanda biraz ezip yoğurta katıp yiyorum söyliym didimEki Görüntüle 1840345
Bugün bir suru tohumda aldım hahaha adam bu malzemelerle tohumlarla ebru şallı olursun artık diyor adama bak hayaller ebru şallı gerçekler Nilgün
ağırlıkları önce busso marka aldım sonra anam başka markanın 4,99 düşmüş hemen siparişi iptal ettim değiştirdim birde adım sayarıda değiştirdim çok ucuzları var birde çok pahalıları benimki 30 tl falandı galiba dur atıyım linklerinigün geçmiyor ki 5.takımdan bir çılgın daha çıkmasınkız ben de dün ağırlıklara bakıyodum.. bak şimdi sana siperiş geçiyorum o bilek ağırlıklarını,dambılları,twisterı ve pedometreyi aldığın linkleri benimle paylaşırsan sana kocaaaamaannn öpücük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?