Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu uyarımı eve dönünce %2 gelerek sildireceğime eminim kızlar. Keşke izin hakkım olsaydı da izne ayrıldaydım. Böyle hiç içime sinmiyor menüler ve spor hem katılımım az oluyor.az kaldı eve dönmeme. Pazartesi itibariyle diyet tam gaz devam edecek.

canım ipe gerek yok ipsiz de zıplayabilirsin.. hatta jumping jack yapabilirsin.. bak örnek bi video da gönderiyorum sana

250 kere zipladim kaptanim

Betus kiz ben cok merak ettim seni bi islermi karistiriyon sen manita falanmi yaptin bana soyle kimseye demem bu yil buldun buldun bulamadin ben sana burdan bulucam birsuru cesit millet var kivanc tatlitugdan tut brad pitte kadarkara usakkk isterim dersen onlardanda cokkkk sec begen al datlummmmm

Yeni Sisteme Göre Uyarı Alanların Listesi
@deryalimm07 -
T tatlitambak -
@denhizx -
M melampusefe -
M minnakkelebekim -
[tr] [td] 5.TAKIM [/td] [td] Uyarı [/td] [td] Kınama [/td] [/tr]

5.takımın dikkatine
Kaptan yeni sistem getirmişti malum. Bundan sonra eksik menülerden,olmayan sporlardan,kaçamaklardan,yazılmayan mesajlardan eksık motıvasyondan ceza kesecek,ben de elımden geldıgınce kontrol etmeye çalışıcam - ben sadece listedekileri kontrol edıcem- Yukardakı tablo da uyarı alan arkadaslar daha rahat gorelım dıye yaptım. Bu kartlardan kurtulabılırsınız kızlar haftasonu güzel yüzdeyle gelırsenız yazmıstı kaptan zaten.
Ayrıca cezalarını kontrol edeceğim ben dahil 9arkadasımız var su anda lıstede.Kaptan ceza yazdıktan sonra yaptıklarına daır benı de etıketleyebılırlerse sevınırım Bu hafta listede olacak arkadaşları da aşağıda ekliyorum

1. ebrusonmez
  2. @deryalimm07
  3. T tatlitambak
  4. savurgan
  5. @denhizx
  6. M melampusefe
  7. parkbyull
  8. inatettimolacak
  9. M minnakkelebekim

oyyyyy T tatlitambak dikkat

o kadar hurma yersen kudurursun kızzz

Eki Görüntüle 1840344
Kızlar spor malzemelerim geldi :)
Step tahtam kargoda hala o gelmemiş
gün geçmiyor ki 5.takımdan bir çılgın daha çıkmasın kız ben de dün ağırlıklara bakıyodum.. bak şimdi sana siperiş geçiyorum o bilek ağırlıklarını,dambılları,twisterı ve pedometreyi aldığın linkleri benimle paylaşırsan sana kocaaaamaannn öpücük

Eki Görüntüle 1840345
Bugün bir suru tohumda aldım hahaha adam bu malzemelerle tohumlarla ebru şallı olursun artık diyor adama bak hayaller ebru şallı gerçekler Nilgün
diğerlerini ilk defa görüyorum ama keten tohumunu kullanıyorum ben de.. günde 1tk dan fazla tüketmemeye çalış bi de ben havanda biraz ezip yoğurta katıp yiyorum söyliym didim

ağırlıkları önce busso marka aldım sonra anam başka markanın 4,99 düşmüş hemen siparişi iptal ettim değiştirdim birde adım sayarıda değiştirdim çok ucuzları var birde çok pahalıları benimki 30 tl falandı galiba dur atıyım linklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…