- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.181
Ay ay hemende bulurmuş bahane senin peynirlerin yanında benim zeytinler çok masumyok kız bendeki yarım yağlı hem sen de 6 tane zeytin var onun yağını nedcen ben zeytin yemiyorum..salam da hindi füme ...yani o tabaktakiler dukana uygun...yımırta ve zeytini anca kapatıyolar.
sen yapsan kaç yazar rabbimin zeytinin yağını sen mi ayarlıyon sankiAy ay hemende bulurmuş bahane senin peynirlerin yanında benim zeytinler çok masumzeytinimi kendim yapıyorum ben
31 mayıs ceza listesi
ebrusonmez --> 500 zıp -->200 yapıldı/ 300kaldı
@savurgan --> 200 zıp --> 250 zıp tamamladı
kollontai
Evet cuvalda kalın tuzda çok tutuyorum suyu ile birlikte yağıda akıyor canım hazır zeytinlere göre daha yağsız inankisen yapsan kaç yazar rabbimin zeytinin yağını sen mi ayarlıyon sanki
Günaydın kızlar ay bu sabah gözlerimi açamıyorum çok uykum var...
Günaydın kızlar...
Gunaydin kizlarrr,bugun de sinavim var benim aksama ugrarim dikkat edin kendinize..cumaya az kaldi kacamak yapmayin litfenn..bugunden yesilcay maydanoz suyu baslayabilirsiniz hatta,ben oyle yapicam aksama
günaydınlar
kollontai morordek nilsub ebrusonmez
dünkü menüm
sabah klasik kahvaltım dukan ekmeği misket peynir süzme peynir kokteyl domatescik dereotu maydonoz şekersiz çay
öğlen meksika soslu tavuk sote yedim ama mideyi bozduk mesai bitene kadar içimde eseri kalmadı
akşam tavada tavuk baget yağsız az suda pişti 4-5 tane ekmeksiz toplamda 2 yemek kaşığı kadar yoğurtla tüketebildim oğlum durmadı çünkü
su içtim baya limonlu hemde
yeşilçay limon soda tükettim 3 bardak kadar...
saygılarımla.
Hepiciğinize günaydınn tatlişlerim.Günaydın herkese.... Kaptanimkollontai ben sadece iki kere menü bildirmedim onda da banliydim zaten. Uyarı almam için 3 olması gerekmiyor mu?
Ayy ne zormuş yasabah ben mi hazırlanayım eşim evdeyse (ki bir gün evde bir gün iş yerinde bir gün gece komple yok ertesi gü karşılaşmıyoruz bir gün kapıdan bana anahtarı veriyor ben eve giriyorum o işe Polis olunca) önce oğlanın altını değiştiriyorum sonra mama getiriyorum sonra o bizim yüzümüzle az oynuyo sonra mızırdanıyor sallıyorum uyutmaya uğraşıyorum baktım olmadı saatte 7:30 olduysa oğlanı yatağına bırakıp eline yeşil bir araba var 15 dk oyalanabiliyor onu verip hemen eşarbımı ütüleyip üstümü giyinip oğlanın ceketini giydirip taksiyi çağırıp bakıcımızın evine gidiyorum ordan da yardır babam iş yerine.akşamda taksiye atla bakıcıdan oğlanı al eve gel iki kat merdiveni kucğıunda balık gibi kayan çocukla çık kapğıyı açmaya uğraş aç gir sıkıyosa sırtı yere değsin bağırır hemen yürüteçe koyarım ben hemen giyinir gelir oğluma sofra kurarım önce daha yemeği görünce bağırmaya başlıyor ver yiycem diye Allah affetsin bazen direkt mama veriyorum önce sussun sonra benim yediğimden de yesin diye..velhasıl kelam 00:30 da kıçım koltuğu görüyor artık horlar mıyım ağrılardan kıvranır mıyım sen hesap et.
Afiyet olsun canım.Çok güzel görünüyor.Eki Görüntüle 1840764 bu da benden..domatesler çeriden küçük kokteyl peynirlerde finduk ekmekte gece yaptım dukan .
günaydın ben neden uyarı aldım..Yeni Sisteme Göre Uyarı Alanların Listesi
[tr] [td] 5.TAKIM [/td] [td] Uyarı [/td] [td] Kınama [/td] [/tr]
@deryalimm07 - T tatlitambak - @denhizx - M melampusefe - M minnakkelebekim -
5.takımın dikkatine
Kaptan yeni sistem getirmişti malum. Bundan sonra eksik menülerden,olmayan sporlardan,kaçamaklardan,yazılmayan mesajlardan eksık motıvasyondan ceza kesecek,ben de elımden geldıgınce kontrol etmeye çalışıcam - ben sadece listedekileri kontrol edıcem- Yukardakı tablo da uyarı alan arkadaslar daha rahat gorelım dıye yaptım. Bu kartlardan kurtulabılırsınız kızlar haftasonu güzel yüzdeyle gelırsenız yazmıstı kaptan zaten.
Ayrıca cezalarını kontrol edeceğim ben dahil 9arkadasımız var su anda lıstede.Kaptan ceza yazdıktan sonra yaptıklarına daır benı de etıketleyebılırlerse sevınırımBu hafta listede olacak arkadaşları da aşağıda ekliyorum
Kolay gelsin canım.Ayy tam bir işkence yaGünaydın kızlar
morordek geçmiş olsun canım. Inşallah ciddi bişeyler çıkmaz.
Dün gelemedim pek. Oğlumu tuvalete alistiriyorum da
3 gün menü paylaşmadığın oldu mu canım.günaydın ben neden uyarı aldım..
Birde sen menülerinde kollontaiyi etiketlemiyorsun.O yüzden görmemişte olabilir.günaydın ben neden uyarı aldım..
Allah razı olsun canım tatlı dertler bunlar zor ama Rabbim eksikliğini göstermesinHepiciğinize günaydınn tatlişlerim.
Ayy ne zormuş ya
Allah yardıncın olsun.
aaaa ben hep paylaştığımı düşünüyodumm..neyse..3 gün menü paylaşmadığın oldu mu canım.
Sanırım liste dışı kişilerle ben ilgileniyormusum organigim. Düstün gene elimeKızlar bugünden itibaren bende spor ve menü paylaşıcam lütfen benimlede ilgilenin...:)
Tesekkur ederim canım, sürekli takip altında olmayı gerektiren bir sey galiba :)Günaydın kızlar
morordek geçmiş olsun canım. Inşallah ciddi bişeyler çıkmaz.
Dün gelemedim pek. Oğlumu tuvalete alistiriyorum da
Senin menülerinde eksik yoktu aslında amaaaaa ben hep paylaştığımı düşünüyodumm..neyse..
dünkü sporum 5km yürüyüş 3 lt su..
Canım sen bunları bir arada ve kollontaiyi etiketleyerek yaz.aaaa ben hep paylaştığımı düşünüyodumm..neyse..
dünkü sporum 5km yürüyüş 3 lt su..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?