Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok kız bendeki yarım yağlı hem sen de 6 tane zeytin var onun yağını nedcen ben zeytin yemiyorum..salam da hindi füme ...yani o tabaktakiler dukana uygun...yımırta ve zeytini anca kapatıyolar.
Ay ay hemende bulurmuş bahane senin peynirlerin yanında benim zeytinler çok masum zeytinimi kendim yapıyorum ben

Günaydın kızlar ay bu sabah gözlerimi açamıyorum çok uykum var...

Günaydın kızlar...

Gunaydin kizlarrr,bugun de sinavim var benim aksama ugrarim dikkat edin kendinize..cumaya az kaldi kacamak yapmayin litfenn..bugunden yesilcay maydanoz suyu baslayabilirsiniz hatta,ben oyle yapicam aksama

Günaydın herkese.... Kaptanim kollontai ben sadece iki kere menü bildirmedim onda da banliydim zaten. Uyarı almam için 3 olması gerekmiyor mu?
Hepiciğinize günaydınn tatlişlerim.
Ayy ne zormuş ya
Allah yardıncın olsun.

günaydın ben neden uyarı aldım..

Günaydın kızlar
morordek geçmiş olsun canım. Inşallah ciddi bişeyler çıkmaz.

Dün gelemedim pek. Oğlumu tuvalete alistiriyorum da
Kolay gelsin canım.Ayy tam bir işkence ya
Benim görümcemin kızı 2.5 yaşındaydı.Yine bez tutuluyordu. Bizde 1 ay kadar kaldılar. O sürede alışsın annesine zorluk çıkarmasın diye ben klozete oturtup bekliyordum.Ama burnumdan döküyordu.Saçlarımı çekiyordu kalkalım diye
Çok edepsiz nazlı şeyy.
Çok özledin ya

Gunaydın hanımlar :)
Kızlar bugünden itibaren bende spor ve menü paylaşıcam lütfen benimlede ilgilenin...:)
Sanırım liste dışı kişilerle ben ilgileniyormusum organigim. Düstün gene elime
Günaydın kızlar
morordek geçmiş olsun canım. Inşallah ciddi bişeyler çıkmaz.

Dün gelemedim pek. Oğlumu tuvalete alistiriyorum da
Tesekkur ederim canım, sürekli takip altında olmayı gerektiren bir sey galiba :)

aaaa ben hep paylaştığımı düşünüyodumm..neyse..
dünkü sporum 5km yürüyüş 3 lt su..
Senin menülerinde eksik yoktu aslında ama kollontai farklı seyler yüzünden mi ceza yazdı bilmiyorum.

kollontai morordek nilsub parkbyull
Dünün menüsü
Kahvaltı:
2 közde biber
2 haş.yumurta
maydonoz domates salatalık
4 etli sarma
Öğle:
2 kaşık dondurma
1 elma
Ara:
1 elma ( elmalar küçücük)
1 elmayı rendeleyip pişirdim. sonra 6 kaşık yoğurda ekledim yedim.
Akşam: ızgara mantar
Su:
2.5 litre
Spor: 200 jj ceza için yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…