- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.201
Ay sorma onlar bana bakıyor ben onlara bakıyorum ne olcek bilmiyorum...Nilsub kız o kadar spor malzemeleri aldın rekor bekliyoruz senden
Ay şekerim en kötü senin elime düşeyim Allah başka dert vermesin ... Geçinir gideriz:)Gunaydın hanımlar :)
Sanırım liste dışı kişilerle ben ilgileniyormusum organigim. Düstün gene elime
Tesekkur ederim canım, sürekli takip altında olmayı gerektiren bir sey galiba :)
Senin menülerinde eksik yoktu aslında amakollontai farklı seyler yüzünden mi ceza yazdı bilmiyorum.
kollontai geri gelince beni mumla arar oldunuz di miiiiAy şekerim en kötü senin elime düşeyim Allah başka dert vermesin ... Geçinir gideriz:)
Kız çok güzel sadece peynir biraz fazla dedim azalt deyince tamam kaptanım dicen azaltıcan o kadar
Yok beni bu ara kimse takmıyor zaten izindeyim yakollontai geri gelince beni mumla arar oldunuz di miiii
Ayy üzerine dökülünce yanmadın insallahGunaydinnnnn diyet arkadislerimmmmbugun ilk gunumdu is icin eneeemmm sen termosa yaptigim yesil kahvenin kapagini iyi kapatma ani fren yapinca sen termosdaki butun cay uzerime dokul buz gibi havada pantalonum gol gibi islan arabanin koltugu halisi haliyi cikardim arka koltuga koydum isitici actim pantalonum kurusun diye daha direksiyonun oldugu yerden ben ise giderken sippp sippp damlatan cesme gibi damladi bacagima kaza olmus yol kapanmis bu neeee beee sanki bu ise gitmeyim diye biri tuzak kurmus dedim pesss etmedim her kotu baslayan sey guzellikle bitermis deyip yoluma devam ettim 1 dk kala kapidan girdim iceri basardimmmm islak donlada olsa
Sabah
Omlet peynirli
Domates
Salatalik
Ogle
Peynirli karisik yesillikli salata
Aksam
1 kase corba
Kiymayla yapilmis 4-5 tane sarma
Salatalik yedim kucucuk kucucuk
3 litre su
40 dk yuruyus
Ben takarım bacım, gel bana takıl senYok beni bu ara kimse takmıyor zaten izindeyim ya
Yok sicak degildi ilikdi esim cay icer isiticida kalanla alelacele yapar cikarim iyiki sicak degildiAyy üzerine dökülünce yanmadın insallahSıcak degil miydi yoksa?
Ben takarım bacım, gel bana takıl sen
Sorma çok fena yanardın Allah korusun dikkat et eee herşey bu kadar işe gitmene karsıymış dönüp eve yatsaydınYok sicak degildi ilikdi esim cay icer isiticida kalanla alelacele yapar cikarim iyiki sicak degildi
Geldim geldim hadi bakalım bugün menude sporda paylaşıcam:)Ayy üzerine dökülünce yanmadın insallahSıcak degil miydi yoksa?
Ben takarım bacım, gel bana takıl sen
Kiz coookkk memmun kaldim ama isten cocuklarin sorunlarinida dinlemek cok ekşınlıymışSorma çok fena yanardın Allah korusun dikkat et eee herşey bu kadar işe gitmene karsıymış dönüp eve yatsaydın
Ne iş yapıyorsun bacım sen:)Kiz coookkk memmun kaldim ama isten cocuklarin sorunlarinida dinlemek cok ekşınlıymışgitme diyen bile oldu kizzzzne dert varmis dunkuuu bebelerde anacim
temam kaptanımKız çok güzel sadece peynir biraz fazla dedim azalt deyince tamam kaptanım dicen azaltıcan o kadar
temam kaptanım
Rehber ogretmenlikNe iş yapıyorsun bacım sen:)
Alemsin valla helal ama azim ve başarı artık okumakta kolay değil.... :)Rehber ogretmenlikbende bir suru diploma var nilsubum cilgin gibi cok egitim yaptim herkes sasiriyor burda turklerin arasinda ben egitimimle meshurum gunduz baska bolume giderken aksam baska bolume gittim ayni anda ogretmenlik okurken 3 gun 2 gunde turizm bolumune gitmisligim var deluyum ben yahuuuu biri beni durdursunnn gecen yil son 6 ay kala 1 gunde karar verip polislik egitimi aldim
Peki sen hep Avustralya'da mıydın ya? :) Sanki evlendikten sonra gittin gibi kalmıs aklımda.Rehber ogretmenlikbende bir suru diploma var nilsubum cilgin gibi cok egitim yaptim herkes sasiriyor burda turklerin arasinda ben egitimimle meshurum gunduz baska bolume giderken aksam baska bolume gittim ayni anda ogretmenlik okurken 3 gun 2 gunde turizm bolumune gitmisligim var deluyum ben yahuuuu biri beni durdursunnn gecen yil son 6 ay kala 1 gunde karar verip polislik egitimi aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?