Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay şekerim en kötü senin elime düşeyim Allah başka dert vermesin ... Geçinir gideriz:)

Gunaydinnnnn diyet arkadislerimmmm bugun ilk gunumdu is icin eneeemmm sen termosa yaptigim yesil kahvenin kapagini iyi kapatma ani fren yapinca sen termosdaki butun cay uzerime dokulbuz gibi havada pantalonum gol gibi islan arabanin koltugu halisi haliyi cikardim arka koltuga koydum isitici actim pantalonum kurusun diye daha direksiyonun oldugu yerden ben ise giderken sippp sippp damlatan cesme gibi damladi bacagimakaza olmus yol kapanmis bu neeee beee sanki bu ise gitmeyim diye biri tuzak kurmus dedim pesss etmedim her kotu baslayan sey guzellikle bitermis deyip yoluma devam ettim 1 dk kala kapidan girdim iceribasardimmmm islak donlada olsa
Sabah
Omlet peynirli
Domates
Salatalik
Ogle
Peynirli karisik yesillikli salata
Aksam
1 kase corba
Kiymayla yapilmis 4-5 tane sarma
Salatalik yedim kucucuk kucucuk
3 litre su
40 dk yuruyus

Ayy üzerine dökülünce yanmadın insallah Sıcak degil miydi yoksa?
Yok beni bu ara kimse takmıyor zaten izindeyim ya
Ben takarım bacım, gel bana takıl sen

Kizlar bugunkiii tanisdigim bayan ramazanda gecen yil 5 kilo vermis nasil nasil verdin hemen soyle dedim oda soyledi
Iftarda
Corbaa
Salata
7-8 kasik zeytinyagli herhangi bir sebze yemegi yedim dedi
Yagsiz makarnada yemis 1 kase kadar bazi aksamlar kollontai ya duymasin aramiszda ceza keser bize tamammi
3 litre su icmis 30 dk yurumus
Sahurda
Yumurta peynir 3-4 dilim kepek ekmegi yedim dedi enterasan
Domates
Salatalik
En cokda ispanakli omlet yedim dedi iste bunu tuttum2 litrede su icmis yatmis
Sizce nasil bize uyarmi

Sorma çok fena yanardın Allah korusun dikkat et eee herşey bu kadar işe gitmene karsıymış dönüp eve yatsaydın
Kiz coookkk memmun kaldim ama isten cocuklarin sorunlarinida dinlemek cok ekşınlıymış gitme diyen bile oldu kizzzzne dert varmis dunkuuu bebelerde anacim

Ne iş yapıyorsun bacım sen:)
Rehber ogretmenlikbende bir suru diploma var nilsubum cilgin gibi cok egitim yaptim herkes sasiriyor burda turklerin arasinda ben egitimimle meshurumgunduz baska bolume giderken aksam baska bolume gittim ayni anda ogretmenlik okurken 3 gun 2 gunde turizm bolumune gitmisligim var deluyum ben yahuuuu biri beni durdursunnngecen yil son 6 ay kala 1 gunde karar verip polislik egitimi aldim

Alemsin valla helal ama azim ve başarı artık okumakta kolay değil.... :)

Peki sen hep Avustralya'da mıydın ya? :) Sanki evlendikten sonra gittin gibi kalmıs aklımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…