- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.161
aynen ben üstüne mesaideyim şu an
Mapusdaydı bunlar kaptanım silelim uyarılarınıGünaydın herkese.... Kaptanimkollontai ben sadece iki kere menü bildirmedim onda da banliydim zaten. Uyarı almam için 3 olması gerekmiyor mu?
Mapusdaydı bunlar kaptanım silelim uyarılarını
sabah ben mi hazırlanayım eşim evdeyse (ki bir gün evde bir gün iş yerinde bir gün gece komple yok ertesi gü karşılaşmıyoruz bir gün kapıdan bana anahtarı veriyor ben eve giriyorum o işe Polis oluncaSenin işin daha zor tabii. Bi de calissam ne yapardım bilmiyorum.
laaaaaaaaaaayn bende mi uyarı aldıydım görmedim bile mapıslıktık biz yeaaaaaaaaaaaMapusdaydı bunlar kaptanım silelim uyarılarını
Çok zor canım çalışan anne olmak biz evdeyken zor bitiyoruz işlerimizi Allah kolaylık versin canım :)sabah ben mi hazırlanayım eşim evdeyse (ki bir gün evde bir gün iş yerinde bir gün gece komple yok ertesi gü karşılaşmıyoruz bir gün kapıdan bana anahtarı veriyor ben eve giriyorum o işe Polis olunca) önce oğlanın altını değiştiriyorum sonra mama getiriyorum sonra o bizim yüzümüzle az oynuyo sonra mızırdanıyor sallıyorum uyutmaya uğraşıyorum baktım olmadı saatte 7:30 olduysa oğlanı yatağına bırakıp eline yeşil bir araba var 15 dk oyalanabiliyor onu verip hemen eşarbımı ütüleyip üstümü giyinip oğlanın ceketini giydirip taksiyi çağırıp bakıcımızın evine gidiyorum ordan da yardır babam iş yerine.akşamda taksiye atla bakıcıdan oğlanı al eve gel iki kat merdiveni kucğıunda balık gibi kayan çocukla çık kapğıyı açmaya uğraş aç gir sıkıyosa sırtı yere değsin bağırır hemen yürüteçe koyarım ben hemen giyinir gelir oğluma sofra kurarım önce daha yemeği görünce bağırmaya başlıyor ver yiycem diye Allah affetsin bazen direkt mama veriyorum önce sussun sonra benim yediğimden de yesin diye..velhasıl kelam 00:30 da kıçım koltuğu görüyor artık horlar mıyım ağrılardan kıvranır mıyım sen hesap et.
Eeeeee ders olsun size bir daha başka yerlerde sazanlık yapmayınlaaaaaaaaaaayn bende mi uyarı aldıydım görmedim bile mapıslıktık biz yeaaaaaaaaaaa
sabah ben mi hazırlanayım eşim evdeyse (ki bir gün evde bir gün iş yerinde bir gün gece komple yok ertesi gü karşılaşmıyoruz bir gün kapıdan bana anahtarı veriyor ben eve giriyorum o işe Polis olunca) önce oğlanın altını değiştiriyorum sonra mama getiriyorum sonra o bizim yüzümüzle az oynuyo sonra mızırdanıyor sallıyorum uyutmaya uğraşıyorum baktım olmadı saatte 7:30 olduysa oğlanı yatağına bırakıp eline yeşil bir araba var 15 dk oyalanabiliyor onu verip hemen eşarbımı ütüleyip üstümü giyinip oğlanın ceketini giydirip taksiyi çağırıp bakıcımızın evine gidiyorum ordan da yardır babam iş yerine.akşamda taksiye atla bakıcıdan oğlanı al eve gel iki kat merdiveni kucğıunda balık gibi kayan çocukla çık kapğıyı açmaya uğraş aç gir sıkıyosa sırtı yere değsin bağırır hemen yürüteçe koyarım ben hemen giyinir gelir oğluma sofra kurarım önce daha yemeği görünce bağırmaya başlıyor ver yiycem diye Allah affetsin bazen direkt mama veriyorum önce sussun sonra benim yediğimden de yesin diye..velhasıl kelam 00:30 da kıçım koltuğu görüyor artık horlar mıyım ağrılardan kıvranır mıyım sen hesap et.
O kadar kolay olsaydı bu topikte olmazdı bacım...Senin ayrı olarak spor yapmana gerek yok bence, ben okurken bile iki kilo verdim
laaaaaaaaaaayn bende mi uyarı aldıydım görmedim bile mapıslıktık biz yeaaaaaaaaaaa
bende onu diyorum işte bence spor yarışmalarının her türlü galibi belli ikinciyi seçsinlerSenin ayrı olarak spor yapmana gerek yok bence, ben okurken bile iki kilo verdim
O kadar kolay olsaydı bu topikte olmazdı bacım...
Eki Görüntüle 1840762
Kahvaltımı yaptım çok şükür ama yumurtamın birini eşim yedi :) kız dun geldi step tahtam ama bugün belim çok ağrıyor...
ne var desteklesen na şu balık gibi hissediyom seni şu an
Aboooo o peynirler kaç kalori bacım haberin varmı azalt biraz....:|Eki Görüntüle 1840764 bu da benden..domatesler çeriden küçük kokteyl peynirlerde finduk ekmekte gece yaptım dukan .
yok kız bendeki yarım yağlı hem sen de 6 tane zeytin var onun yağını nedcen ben zeytin yemiyorum..salam da hindi füme ...yani o tabaktakiler dukana uygun...yımırta ve zeytini anca kapatıyolar.Aboooo o peynirler kaç kalori bacım haberin varmı azalt biraz....:|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?