- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.141
Hoppppp rakibem neler duyuyorum senden. Olmaz öyle şey hele bir evimize dönelim düzenimizi kuralım diyete spora tam gaz devam edeceğiz ve ben senin dibinde biteceğim haberin ola.o kadar emek verdin diskalifiye neymiş canım. Doğum sonrası kilonu şimdi verdin verdin sonra veremiyorsun vermen zorlaşıyor. Ben bebişim iki aylıkken başladım yani erken davrandığım için bu kadar kolay veriyorum. Sen daha da erteleyemezsin. Bırakmıyorsun canım bırakamazsın.Eğer benim durum bu şekilde devam ederse ben kendim diskalifiye olmayı isterim artık. Bu ara yapabildiğim tek spor kızımı alıp en fazla yarım saat yürümek ama takım için yeterli değil işte
Iyi yolculuklar & tatillerHello ben de menümü yazayım:
Sabah 8:
Kepek ekmeğine zeytin ezmeli,beyaz peynirli, marullu, domatesli sandviç
Ara 10: 2 hurma
Öğle 12.30:
Öğle yemeği işim çok karışık anlatayım.
Önden 1 dilim kepekli ekmek ile biraz zeytinyağı yedim.
Derken schnitzel söyledim, yanında patates salatası ile geliyor. Getirdiler yiyemedim, midem bulandı : 3-4 küp patates aldım sadece(küpler 1 kesme şeker kadardı) 3-4 çatal da schnitzel aldım derken yok dedim alın bunu geri yiyemeyeceğim. Ne getirelim dediler ama ben doymuştum o arada da neyse bari ızgara somonlu salata getirin dedim getirdiler, onu bitirdim sonra.
Ara: 1 hurma
Akşam 7:
3 yemek kaşığı yoğurt.
Çok acıkmamıştım sırf öğün atlamayayım diye yedim.
Gelelim spora 3 mil leslie + 600 rep leg challenge'ı var kayla'nın onu yaptım da allahım sana geliyorum dedim yine.
Toplamda 600 olacak şekilde ip atlama, squat, lunge, burpee, bacakları yukarı çekme, zıplama vs vs türlü türlü hareketler ve versiyonları var; geberdim diyebilirim.
Bu arada ben yarın Londra yolcusu, menü yazmam ama takip ederim, belki menü de yazarım ama malumunuz gitmişken biraz şarap, bira, ufak atıştırmalıklar tadarım az da olsa; yazmasam daha iyi. Bir de spor eşyalarımı da aldım yanımda sabah erkenden kalkıp yapacağım kayla programını inşallah, asla sporu bırakmam yani :)
Evet canım hamilelikte fark edildi ama ben düZenli ilaç kullanan biri değilimdir . Çok fazla kullanmadım da . Sen canını sıkma gönlünü ferah tut hamilelik olursa. Arkadaşlar gelmişti çocuk görmeye nasıl bir çocuk bu ne kadar bilinçli bakıyor. Tepki veriyor .Çok Zeki olacak maşallah. ... Daha neler neler. dediler. Ki gerçekten de öyle . Laf olsun diye demediklerini biliyorum. Oğluşum daha iki buçuk aylık mı neydi. Gönlünü ferah tut fıstıkBebekte zeka geriligine sebep olabiliyormus galiba.
Sende de mi var canim bu hastalik? Ben de hamilelik düşünüyorum deyince doktor ilaca baslayalim dedi. Persembe de ultrason falan çekilecek netlesecek durum.
Sagol tatlim ya bi nebze icimi rahatlattin :)Evet canım hamilelikte fark edildi ama ben düZenli ilaç kullanan biri değilimdir . Çok fazla kullanmadım da . Sen canını sıkma gönlünü ferah tut hamilelik olursa. Arkadaşlar gelmişti çocuk görmeye nasıl bir çocuk bu ne kadar bilinçli bakıyor. Tepki veriyor .Çok Zeki olacak maşallah. ... Daha neler neler. dediler. Ki gerçekten de öyle . Laf olsun diye demediklerini biliyorum. Oğluşum daha iki buçuk aylık mı neydi. Gönlünü ferah tut fıstık
ciddi sanmayin sakin ha benim basim bagli 4 takimdanim :)))ahhh canıııımm hoş geldin asıl ben seni korurum mor atmacalardan :)))
Şu anda ilaç kullanmıyorum canım. O zaman hamileyim diye kullandım. Yıllık ultrason çekilmesi gerekiyor. Şimdilik bir sıkıntım yok. Çok samimi olduğum bir arkadaşım da kullanıyor ilacını onun da bir sıkıntısı yok. Hastalık da seviye seviye değişiyordur tiroid olduğu için.Sagol tatlim ya bi nebze icimi rahatlattin :)
Ne guzel seni de etkilememis saglikli bir oglun olmuş, Allah uzun sağlıklı ömurler versin :)
Su anda da ilac kullaniyorsun ve takip mi ediliyorsun peki canim?
Anladim canimŞu anda ilaç kullanmıyorum canım. O zaman hamileyim diye kullandım. Yıllık ultrason çekilmesi gerekiyor. Şimdilik bir sıkıntım yok. Çok samimi olduğum bir arkadaşım da kullanıyor ilacını onun da bir sıkıntısı yok. Hastalık da seviye seviye değişiyordur tiroid olduğu için.
Hoppppp rakibem neler duyuyorum senden. Olmaz öyle şey hele bir evimize dönelim düzenimizi kuralım diyete spora tam gaz devam edeceğiz ve ben senin dibinde biteceğim haberin ola.o kadar emek verdin diskalifiye neymiş canım. Doğum sonrası kilonu şimdi verdin verdin sonra veremiyorsun vermen zorlaşıyor. Ben bebişim iki aylıkken başladım yani erken davrandığım için bu kadar kolay veriyorum. Sen daha da erteleyemezsin. Bırakmıyorsun canım bırakamazsın.
O dişler çıkınca bir şey kalmaz canım. Geçici bir süre bu dediğin rakibem.Ya takımı olumsuz etkilemek istemiyorum. Spor yapmaya vakit bulamıyorum. Diş sıkıntısı başladı benim minnak da
O dişler çıkınca bir şey kalmaz canım. Geçici bir süre bu dediğin rakibem.
Al benden de o kadar, sana da günaydın. Gece 2.30'ta kalktım pardon 2.25; Uçağımız 4'teydiGünaydın kızlar ay bu sabah gözlerimi açamıyorum çok uykum var...
Nerdesin şimdi anacım su yolu yaptın yurt dışınıAl benden de o kadar, sana da günaydın. Gece 2.30'ta kalktım pardon 2.25; Uçağımız 4'teydi
Neyse şimdi kahvaltımı yaptım gayet iyi hissediyorum ama dünkü bacak antrenmanı beni öldürmüş, zor yürüyorum :)
aynen ben üstüne mesaideyim şu anÇabuk geçer inşallah. Geceleri bile ağlayarak uynmaya başladı. Gece uykusuz falan kalmadı yani. Ben de çok yorgun hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?