- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.281
günaydın arkadaşlar tartıldım geldim ama sonuç hiç iyi değil kilom aynı ufak tefek kaçamaklarım oldu ama elimden geldiğince dikkat ettim soğuklardan 1 haftadır sadece 1 gün yürüyüş yapabildim hareketimde çok azaldı soğuktan evde bile çok iş yapamıyorum galiba kilo veremememde bunlarında etkisi oldu .bu gün diyetisyen günümüz bakalım merviş ne durumda .
kilom ayni demis kallisim.. valla ben porto sarabi ictim kafam duman. portekiz porta sarabi getirmis ögretmen mafoldum cok acaip ber seymis bu yakafamçokkarıştı. aman allah. oglum almaya geliyor beni.
bijoux tesekkur ederım canım.ıns sag salım donerım.reyhan abla malıyet muh. ıcındı sanırım bu soru.ama anlamadıgım demırbaş yatırımı nıye 20 yılda ıtfa edıyosunuz.gıder yapmıyosunuz.gercı ben uygulamadakı durumlarını pek bılmıyorum.teorıde kaldı tum bılgıler.cok cok tebrık ederım sınav sonucunuda[/QUOTE
ŞenizŞeniz tesekkürlerrrrrr
tebrikler tombisim. valla harika bu verdigin kilo. mutlaka dereceye girersin bu hafta.bijomun yaptığı çizelge gerçekten de şans getirdi bana teşekkür ederim bijom . bu arada ben de değiştirdim. şimdiki kiloma düzelttim. midem de hala kötü. kuzum bile 2 günde yarım kilo vermiş hemen yanakları söndü yavrumun
ay melisim okulun son günüydü bugun. docentinde yasgününe rastlayincA kutlama yaptik okulda.sengözlerimebaksanab:)) aman dikkat et ablacım :)
ay melisim okulun son günüydü bugun. docentinde yasgününe rastlayincA kutlama yaptik okulda.sengözlerimebaksanab
merhaba canlar...
kötü haber :
yemekteyiz yarışmasında 2 birinci çıkmış,biri kardeşim biri de son yarışmacı imiş... kura çekilmiş ve kurada son yarışan kişi birinci olmuş.
bu kızın hiç şansı yok hiç... çok üzüldüm ben ya
canım benim bizde seni çok seviyoruz .çok yorgun olacağınızı ve buraya uğrayamayacağını tahmin etmiştim ama meraklı tazeleri çatlatmıyim demişsin çok ta iyi etmişsin .neyse geçmiş olsun atlattınız evide temizleyebildiyseniz yeter.inşallah emekleriniz de boşa gitmez kardeşin kazanır.
cadı demişsin ya orda öyle lazım. cadılık yapınca üstüne fazla gelemiyolar.
şala harika demişsin. kızlar görünce mahçup olacam .kızlar o çikolatamın güzel bakmasıyla alakalı öyle dediği gibi harika değil şimdiden söyliyim ama kendisi güzel olduğu için eminim benim şalda çok güzel görünmüştür sadece sevgimi katarak ördüm:hulya: keşke bol vaktim olsaydıda daha güzelini yapabilseydim .opuyorumnanaktan
ben spor filan yapamam :)) öyle bir yürüdük ki bugün hava soğuk değildi ankarada birde vaktimiz vardı karda çok güzeldi 1.5 saat filan durmadan gezdik....
çikolatım gönlünden geçirmen bile yeterli herkes besleyemez sorumluluğu çok büyük bak ben ablama gidecektim önce eşim bahane oldu izin alamadı ama sonra yırtık olmasa trenle giderdim dedim fakat kış günü sokakta durmuyor ehh sabahtan akşama eşim işteyken ev içinde bırakamam bağırır komşuları rahatsız eder çişi gelir bişey olur oturuyorum mecburen....
herkese selamlarrr
kilom: 62,4
ve ben artık listeden çıkıyorum.. mezun olmak istedigim kiloya gelirsem eğer belge isterim sanırım..
diyetime yürüyüş yapabileceğim mart sonu nisan başına kadar ara veriyorum.. boşa kürek çekiyorum gitmiyor.. biraz da usandım açıkçası.
ve tabi ki yine hep burdayım opuyorumnanaktan
günaydın hanımlar
salı günü kayınvalidemin doktor kontrolü vardı gelememiştim oğluşa ben baktım sonra da bi cenazemiz oldu kayınvalidem oraya gitti. bu arada biz de oğluşla salı gecesi zehirlendik . içtiğimiz sütten olmuş . midemiz hala kötü ben nane limonla yatıltırıyorum da paşam hala kusuyor. hiç bişey yiyemedik. tabi tartıya da yansıdı bu . 3500 gram vermişim bu hafta kilom 87 oldu geçen hafta 90.5 ti. geldim hemen işlere baktım geçmişi falan okuyamadım. inşallah herkes iyidir.
Piacığım, Mersa'm günaydın....
Bijom........Hayatım ne zamandan beri diyettesin?Ve ne kadardır kilo vermeye çabalayıp veremiyorsun bilemiyorum.Ama ben 2 sene önce bir diyetistene gitmiştim.Dr. bana eğer kilo vermen durursa 1 hafta detox yap vucudu şöyle bir salla kendisine gelsin demişti.Eğer istersen sana detox listemi göndereyim.Ben 2-3 ayda 8-9 kilo vermişştim.Listeler elimde yapan yok.Ayrı mesele.
arkadaşlar ben gittim. kallisim yazmıştı eltimin kızı doğum yaptı 2 gün önce. ordayım ben de hep. çok tatlı bir kızımız oldu, adı Efsa.. bugün gitmicektim ama aradı cagırdı eltimin kızı tabi canı sıkılıyor onun da.
ay inanmiyorum bu ne sanssizlik ya.mafoldumben kura cekmekte ne demek ikisi paylassalardiya offf yaaa:1no2:
yazdım canım utandığım için 81 diyemedim aynı yazdım ama ben sana geçen hafta demiştim bu hafta 2 haftalık birden verdim kiloyu haftaya bekleme diye bak sözümü tuttum.ama bu hafta yine en az yarım kilo söz.mersa allah seni napmasın yaa gelip sohbet edip gitmiş hani kilo bildirimin yahu benmi göremedim ki :)
merhaba canlar...
kötü haber :
yemekteyiz yarışmasında 2 birinci çıkmış,biri kardeşim biri de son yarışmacı imiş... kura çekilmiş ve kurada son yarışan kişi birinci olmuş.
bu kızın hiç şansı yok hiç... çok üzüldüm ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?