Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

13.TAKIM 141. ETAP
ad1 (55.5 / 54.9 / 0.6 / 1.08&#37

dosba (67.9 / 67.8 / 0.1 / 0.15%)
melis08 (62.4 / 61.6 / 0.8 / 1.28%)
Nachtigall ( 61.4 / 62.4 / -1.0 / -1.63%)
bhr.87 (83.2 / 83.2 / 0.0 / 0.00%)
melzeyit (78.5 / 78.5 / 0.0 / 0.0%)
fikriye_bg (71.0 / 71.0 / 0.0 / 0.0%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (479.9 / 479.4 / 0.5 / 0.10%)

kallistecim bizim listemiz bu benim dışarıda biraz işim var. Eğer erken gelirsem buralarda olurum yine ama ne kadar sürer bilenmiyorum gecikirsem sen verirsen sevinirim. öpüyorum.

kardeş takım marhaba yeni arkadaşlara da merhaba diyemedim ne zamandır hoşgeldiniz hepiniz sağlıklı kilo vermeler. Rayhan ablacım aşağıda görüyorum seni de. öpüyorum.

5.TAKIM 141.ETAP
Pia ( 60.8 / 60.3 / 0.5 / 0.82% )
acıgül ( 66.0 / 66.0 / 0.0 7 0.00% )
_Mustang_ ( 65.9 / 65.9 / 0.0 / 0.00% )
tombili ( 90.5 / 87.0 / 3.5 / 3.87% )
mersa ( 81.0 / 81.0 / 0.0 / 0.00% )
bijoux ( 62.4 ) mezun oldu sayıyoruz :) 2 ay dışarıdan devam edip karne isteyecek...

5. Takım Toplam Kilo ( 364.2 / 360.2 / 4.0 / 1.10% )

Son düzenleme:
bijomun yaptığı çizelge gerçekten de şans getirdi bana teşekkür ederim bijom . bu arada ben de değiştirdim. şimdiki kiloma düzelttim. midem de hala kötü. kuzum bile 2 günde yarım kilo vermiş hemen yanakları söndü yavrumun

kilom ayni demis kallisim.. valla ben porto sarabi ictim kafam duman. portekiz porta sarabi getirmis ögretmen mafoldum cok acaip ber seymis bu yakafamçokkarıştı. aman allah. oglum almaya geliyor beni.

reyhan ablam kıskanıyoum baksempatiksalakcinni bende istiyorum o şaraptansempatiksalakcinni

ablam valla görmedim mersanın mesajının arasından seçememişim bugün felaket yoğundum gözlerim yanıyo sempatiksalakcinni

bijoux tesekkur ederım canım.ıns sag salım donerım.reyhan abla malıyet muh. ıcındı sanırım bu soru.ama anlamadıgım demırbaş yatırımı nıye 20 yılda ıtfa edıyosunuz.gıder yapmıyosunuz.gercı ben uygulamadakı durumlarını pek bılmıyorum.teorıde kaldı tum bılgıler.cok cok tebrık ederım sınav sonucunuda

tebrikler tombisim. valla harika bu verdigin kilo. mutlaka dereceye girersin bu hafta.a.s.
:)) aman dikkat et ablacım :)
ay melisim okulun son günüydü bugun. docentinde yasgününe rastlayincA kutlama yaptik okulda.sengözlerimebaksanab

merhaba canlar...

kötü haber :

yemekteyiz yarışmasında 2 birinci çıkmış,biri kardeşim biri de son yarışmacı imiş... kura çekilmiş ve kurada son yarışan kişi birinci olmuş.
bu kızın hiç şansı yok hiç... çok üzüldüm ben ya

tombili seni tebrik için gelmiştim ne yaptın anlatırmısın demeye. Ama geçmişe bir göz attım geçmiş olsun oğluna da sana da. Oğluşa üzülme çocuklar hemen toparlanıyorlar su kaybı olmuştur çok fazla odur basküle yansıyan canını sıkma.

ay inanmiyorum bu ne sanssizlik ya.mafoldumben kura cekmekte ne demek ikisi paylassalardiya offf yaaa:1no2:

aşkolsun o nasıl söz,daha güzeli olamaz. sen benim için emek verdin,saatlerini ayırdın ve ördün. bunun daha güzeli imkanı yok olamaz! güzel sözlerin için de çok teşekkür ederim canımm Şeniz

işte besleyince böyle beslemek,düşünmek lazım. kesinlikle sana katılıyorum,herkes bu sorumluluğu alamaz.evlat işte bir nevi...

hadi hayırlı olsun bijom,azmini hiç unutmayacağım. ama sakın aksatma burayı,seni görmeden olmaz!

canım çok geçmiş olsun ya , benim de başıma gelmek üzereyken son anda kurtulmuştum,sütlaç yapıyordum bir yandan.bir baktım süt kesildi,iğrenç oldu..neyse ki içmeden attım,halbuki hep bakarım son kullanım tarihine.bence sen bundan sonra aldığın sütü,minik bir cezvede kaynatarak test et..tekrar geçmiş olsun sana da yavrucuğuna da...

oburcuğum, bijomun yaptığı diyet emin ol senin yazacağın detoxtan farksızdır zaten :)

Allah analı babalı büyütsün canım... Gözünüz aydın

ay inanmiyorum bu ne sanssizlik ya.mafoldumben kura cekmekte ne demek ikisi paylassalardiya offf yaaa:1no2:

evet çok büyük şanssızlık, çok üzgünüm ben de..keşke paylaştırsalardı parayı,sonuçta o da birinci olmuş yani mafoldumben

mersa allah seni napmasın yaa gelip sohbet edip gitmiş hani kilo bildirimin yahu benmi göremedim ki :)
yazdım canım utandığım için 81 diyemedim aynı yazdım ama ben sana geçen hafta demiştim bu hafta 2 haftalık birden verdim kiloyu haftaya bekleme diye bak sözümü tuttum.ama bu hafta yine en az yarım kilo söz.

ayyyyy çok üzüldüm ya çok ta sinirlendim 2. 3. olsa böyle üzülmezdim 1. ol ve kurayla kaybet ne biçim kuralları varmış bölün işte ikiye nolur yani.neyse canım kendinizi üzmeyin allah sağlık versin hayatınızda değişik bir anı olarak kalacak .:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…