Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

reyhan ablacıgım soruda bır eksıklık oldugunu dusunuyorum ama
qx0.75=0.35x(300000-q)formulıze ettım ablacıgım.carpı ısaretı bulamadıgımdan carpı yerıne x koydum.q da bızım optımum mal adedımız.bunu bldukdan sonrada aylık masrafın kac adette cıkacagını hesaplar adetten cıkarırız.ins yardımcı olabılmısımdır.gercı depolama ınsaatının malıyetınınde bılınmesı gerekır ama

günaydın hanımlar
salı günü kayınvalidemin doktor kontrolü vardı gelememiştim oğluşa ben baktım sonra da bi cenazemiz oldu kayınvalidem oraya gitti. bu arada biz de oğluşla salı gecesi zehirlendik . içtiğimiz sütten olmuş . midemiz hala kötü ben nane limonla yatıltırıyorum da paşam hala kusuyor. hiç bişey yiyemedik. tabi tartıya da yansıdı bu . 3500 gram vermişim bu hafta kilom 87 oldu geçen hafta 90.5 ti. geldim hemen işlere baktım geçmişi falan okuyamadım. inşallah herkes iyidir.

gunaydın herkese yenı uyandım bol bol dınlenıyorum bugunlerde prenses gunlerı yanı.salı gunu gıdıyoruz almanya ya.donusde de buyuk gun gelıyor.dıyetıme cok dıkkat edıyorum.sadece fazla su ıcmıyorum .acılen bır 5 kılo vermem lazım .herkesı opuyorum gelıp okuyorum zaman zaman

Piacığım, Mersa'm günaydın....
Ayyy ne güzel kilo vermişsin.Darısı başımıza ne güzel kilo vermişsiniz.Ne kadar zamanda verdiniz?
Dediğiniz gibi bu soğuk havalarda insanın da kanı donuyor.Hareket edesi yok.Haftada 2 aerobik ,step karışık yapıyorduk.ıSMEK'in spor salonunda iyi oluyordu.Onlarda okullarla yarı yıl tatiline girdi.
Bijom........Hayatım ne zamandan beri diyettesin?Ve ne kadardır kilo vermeye çabalayıp veremiyorsun bilemiyorum.Ama ben 2 sene önce bir diyetistene gitmiştim.Dr. bana eğer kilo vermen durursa 1 hafta detox yap vucudu şöyle bir salla kendisine gelsin demişti.Eğer istersen sana detox listemi göndereyim.Ben 2-3 ayda 8-9 kilo vermişştim.Listeler elimde yapan yok.Ayrı mesele.

Arkadaşım geçmiş olsuuuun.Gerçi dr. söylemiştir ama yoğurtta iyi gelir.Yayla çorbası falan.Acil şifalar hayatım.a.s.

reyhan ablacım bu ne ya
.yok ben vazgeçtim 1 saattir çözmeye uğraşıyorum hiç bişey anlamadım hadi çöz reyhan ablam çatlattın bizi .

oy canım çok geçmiş olsun ne kötü günler geçirmişsin a.s.
iyi yolculuklar şimdiden cedric... hayırlısıyla git gel inşallah :1rolleyes:
canım ben mayıs başı başladım. temmuza kadar 14 kilo verdim. temmuzda tatile gittim eylül sonuna kadar ara verdim ( tatil ramazan derken) ama yine verdigim 14 ün üstüne almadım. eylül sonundan bu zamana kadar da 2 kilo verdim yani toplamda 78 den 61 e düştüm ama daha gitmiyor.. neler neler denedim olmadı malesef. ben bunu hareketsizliğe bağlıyorum. spor yapamıyorum bel fıtıgı ameliyatı oldum 1.5 yıl önce. evde kafama göre spor yapamam yani anca yürüyüş ya da spor salonunda hoca eşliği ile. spor salonumuz da saçmaladı kafayı yedi oraya gidemiyorum. anca stadımızda yürüyodum şimdi hava soguk onu da yapamıyorum. o yüzden ben de artık nisana yani yürüyene kadar bıraktım çabalamayı. sadece üzerine almamayı denicem.. amma yazmışım ha -tatlicadiarzu-

ama listeleri istiyorum ben zahmet olmazsa

teşekkür ederim arkadaşlar ama hiçbişey yiyemiyor ki oğluş tam yiyor oh diyorum geri çıkarıyor inşallah bu akşama kadar düzelir

Reyhan Mı desem, REyhan ablam mı Desem?Ay Yaşınne önemi varda hani saygısızlık etmeyeyim.Canım benim zamanında matematiğim pek iyi idi.Artık kafam durmuş halde.Ama 0,75-0,35 aradaki farkı bularak ,maliyeti( 30.000tl)de ne kadar maldan çıkardığımızı hesaplasak.Sanırım ne kadar maldan sonra kar edeceğimizi buluruz.Yolu buldum da uygulamasına kafam çalışmıyor.

canım ben mayıs başı başladım. temmuza kadar 14 kilo verdim. temmuzda tatile gittim eylül sonuna kadar ara verdim ( tatil ramazan derken) ama yine verdigim 14 ün üstüne almadım. eylül sonundan bu zamana kadar da 2 kilo verdim yani toplamda 78 den 61 e düştüm ama daha gitmiyor.. neler neler denedim olmadı malesef. ben bunu hareketsizliğe bağlıyorum. spor yapamıyorum bel fıtıgı ameliyatı oldum 1.5 yıl önce. evde kafama göre spor yapamam yani anca yürüyüş ya da spor salonunda hoca eşliği ile. spor salonumuz da saçmaladı kafayı yedi oraya gidemiyorum. anca stadımızda yürüyodum şimdi hava soguk onu da yapamıyorum. o yüzden ben de artık nisana yani yürüyene kadar bıraktım çabalamayı. sadece üzerine almamayı denicem.. amma yazmışım ha

ama listeleri istiyorum ben zahmet olmazsa
Ne zahmeti gönderirim tabi ki.Maşalllah ,vallaha 3-4 ayda 14kilo vermişsin.Bu zamana kadar bu kiloyu muhafaza da etmişsin.alkisalkisalkisDaha ne istiyorsun.Verdiğin kiloları ne kadar zamanda aldın.Yani müsade et vucudun biraz bu duruma alışsın.Ha diyeceksin ki 14 kilo gitti geriside böyle gitmeye devam etsin.El insaf et şöyle bir düşün 14 kilo et dediğin3-4yaşında çocuk.Az mı hayatım.Vucut tabiki kendini bir dönem alıştırması lazım.Dert etme illaki bir dönem sonra tekrar başlarsın vermeye.Ama buarada sakın geri alma verdiklerini.Yoksa x2 geri alıyorsun.
Listeleri bir yere yazmıştım bulup hemen göndereceğim arkadaşım.

arkadaşlar ben gittim. kallisim yazmıştı eltimin kızı doğum yaptı 2 gün önce. ordayım ben de hep. çok tatlı bir kızımız oldu, adı Efsa.. bugün gitmicektim ama aradı cagırdı eltimin kızı tabi canı sıkılıyor onun da.

Son düzenleme:
bu kiloları ben 2003 den gecen senye kadar yavas yavas almıştım..
aah ah çok azimliydim o zamanlar :) toplam 17 kilo gitti ama yorulmuşum.. şimdi 10 kiloluk deterjanı taşıyamıyorum 2 dk. cok haklısın arkadaşım resmen bir cocuk cıkmış.

Son düzenleme:
Arkadaşım liste excelde kayıtlı buraya kopyalayınca karman çorman çıkıyor.Düzenleyip göndereceğim.Birazdan gönderirim.

tatlislar.. fix masraf belli degilmi 30000 euro heryil bukadar masrafi var size kendi deponuzun. insaat masrafini 20 yila bölün isci ücreti makineleri sigortasi elektrik bilmemne masraflari hepsi yilda 30000 €

kendi deponuzun masrafi= 30000+(0,35*300000tane) 135000 €
yabanci deponun masrafi=(0,75*300000) 225000 € demekki kendi depomuz daha ucuza geliyor
kendi depomuz =yabanci depo
30000/(0,75-0,35)=75000 tane malimiz olsa yabanci ve kendi depomuzun fiyati ayni olacakti
75000den fazlasinda kara giriyoruz. bizim 300000 tane malimiz olduguna göre?

cedricim sen cok bilimsel aciklamissin güzelim kafamin sakin bir zamaninda bakayim..kafam kazan oldu bugün
sonuclari aldik 100 üzerinden 99 puan aldim sonuca € yazmayi unutmusum yoksa 100 puandim

1.HAFTA
DETOX

SABAH 1 bardak çayş1kk peynirş1dlm kepekli ekmek ,bol domates salatalık
ARA 1 adet yeşil elma
ÖĞLEN Doyuncaya kadar domates çorbası Yağsız salata
ARA 1 adet yeşil elma
AKŞAM Pztesi:Yeşil salata üstüne haşlanmış 1 bardak kurubaklagil
Salı:150 gr tavuk bol yeşil salata
Çrşmba:Yeşil salata üstüne haşlanmış 1 bardak kurubaklagil
Prşmbe:150 gr tavuk bol yeşil salata
Cuma:Yeşil salata üstüne haşlanmış 1 bardak kurubaklagil
Cmtesi:150 gr tavuk bol yeşil salata
PazarYeşil salata üstüne haşlanmış 1 bardak kurubaklagil
ARA 1 adet yeşil elma

Domates çorbası yapımı;1 tatlı kaşığı sıvı yağda 1-2 domatesi rendeleyip kavuruyorsun üzerine 2 lt su ve 1/2 brd tel şehriye ile pişiriyorsun.Yerken bol limon ,kırmızı biber ,nane istediğini ekle doyana kadar yiyebilirsin.Ben yedikten sonra baştan aşağı terliyordum.Veee akşama kadar WC'den çıkamıyordum.
1.Hafta sonunda 3 kilo vermiştim.
2.HAFTA

SABAH 1 bardak çay,1kk peynir,1dlm kepekli ekmek ,bol domates salatalık
ARA 100 gr meyva(1 elma&1 portakal daha fazala değil.sadece 1 adet o kadar ediyor)
ÖĞLEN Haşlanmış sebze (veya salata)+1çay bardağı yoğurt+1 ince dlmkepekli ekmek öğlen dışarda olusan 1 kutu küçük süt +1/2 paket diyet biskuviSuntalardan
ARA 1/2 paket diyet biskuvi
AKŞAM Yağsız salata (&haşlanmış sebze) +3köfte &3baget tavuk& 100gr tavuk veya
(2kibrit kutusu peynir + 1 yumurta)
ARA 200gr meyva
Yasak Meyvalar;rmuz,üzüm,kavun,dut,taze,mısır,kayısı Akşam yemeğinde salata yerine haşlanmış sebze yiyebiliyorsun.
3 köfte yerine 3 adet baget tavuk yada 100 gr tavuk
3 köfteveya tavuk yerine 2 kibrit kutusu peynir+1yumurta
Sonuçta akşam yemeği olarak sebze ve protein alman gerekiyor.

3.HAFTA

ARA PAZARTESİ 200gr meyva
SALI Salatalık
ÇARŞAMBA 200gr meyva
PERŞEMBE Salatalık
CUMA 200gr meyva
CUMARTESİ Salatalık
PAZAR 200gr meyva
ÖĞLEN PAZARTESİ Yağsız salata + 4x30gr=120gr tavuk&balık
SALI 1tabak haşlanmış yağsız domatesli makarna veya
şekersiz çay +1simit
ÇARŞAMBA Yağsız salata + 4x30gr=120gr tavuk&balık
PERŞEMBE 1tabak haşlanmış yağsız domatesli makarna veya
şekersiz çay +1simit
CUMA Yağsız salata + 4x30gr=120gr tavuk&balık
CUMARTESİ 1tabak haşlanmış yağsız domatesli makarna veya
şekersiz çay +1simit
PAZAR Yağsız salata + 4x30gr=120gr tavuk&balık

ARA Salatalık 1/2 paket diyet biskuvi
AKŞAM PAZARTESİ Yağsız salata + 4x30gr=120gr tavuk&balık
SALI 400gr meyva+yağsız salata veya haşlanmış sebze
ÇARŞAMBA Yağsız salata + 4x30gr=120gr tavuk&balık
PERŞEMBE 400gr meyva+yağsız salata veya haşlanmış sebze
CUMA Yağsız salata + 4x30gr=120gr tavuk&balık
CUMARTESİ 400gr meyva+yağsız salata veya haşlanmış sebze
PAZAR Yağsız salata + 4x30gr=120gr tavuk&balık

ARA PAZARTESİ yok
SALI 200gr meyva
ÇARŞAMBA yok
PERŞEMBE 200gr meyv
CUMA yok
CUMARTESİ 200gr meyva
PAZAR yok

4.HAFTA

ARA 200gr meyva
ÖĞLEN 1çay brd süt veya yoğurt + 1 pkt diyet biskuvi + 200gr meyva
yada1tabak haşlanmış kabak +1 çay bardağı yoğurt + 1 pkt diyet biskuvi ARA 200gr meyva
AKŞAM Yağsız salata + 4x3=120gr tavuk yadaköfte
ARA 200gr meyva

5.HAFTA

SABAH PAZARTESİ 1 bardak çay,1kk peynir,1dlm kepekli ekmek ,bol domates salatalık
SALI 1 bardak çay,1 yumurta&1kk kaşar&1 adet sosis+1ince dlm ekmek&2 galeta&1/4 simit
ÇARŞAMBA 1 bardak çay,1kk peynir+1 yumurta,1dlm kepekli ekmek ,bol domates
PERŞEMBE 1 bardak çay,1kk peynir,1dlm kepekli ekmek ,bol domates salatalık
CUMA 1 bardak çay,1 yumurta&1kk kaşar&1 adet sosis+1ince dlm ekmek&2 galeta&1/4 simit
CUMARTESİ 1 bardak çay,1kk peynir,1dlm kepekli ekmek ,bol domates salatalık
PAZAR 1 bardak çay,1 yumurta&1kk kaşar&1 adet sosis+1ince dlm ekmek&2 galeta&1/4 simit

ARA 100gr meyva yada 2-3 adet kuru kayısı
ÖĞLEN PAZARTESİ: 2kibrit kutusu peynirle yağsız salata
SaLı: 2 köfte&80gr ton balığı yağsız&2baget tavuk+salata
ÇARŞAMBA:2köfte + salata
PERŞEMBE:2kibrit kutusu peynirle yağsız salata
CUMA: 2 köfte&80gr ton balığı yağsız&2baget tavuk+salata
CUMARTESİ:2kibrit kutusu peynirle yağsız salata
PAZAR: 2 köfte&80gr ton balığı yağsız&2baget tavuk+salata

ARA 1/2 paket diyet biskuvi
AKŞAM PAZARTESİ: 1kg sebzeyi 1 kaşık yağla haşla&domates çorbası doyuncaya kadar ye+1 su bardağı yoğurt
SaLı: 2 köfte&80gr ton balığı yağsız&2baget tavuk+salata
ÇARŞAMBA:4x30gr=120gr tavuk+salata
PERŞEMBE:1kg sebzeyi 1 kaşık yağla haşla&domates çorbası doyuncaya kadar ye+1 su bardağı yoğurt
CUMA: 2 köfte&80gr ton balığı yağsız&2baget tavuk+salata
CUMARTESİ:1kg sebzeyi 1 kaşık yağla haşla&domates çorbası doyuncaya kadar ye+1 su bardağı yoğurt
PAZAR: 2 köfte&80gr ton balığı yağsız&2baget tavuk+salata
ARA 200gr meyva
Şükür düzeltebildim.Şimdilik 5 haftasını yazabildim.İstersen dahası var.Anlamadığın birşey olursa sorabilirsin.Karışık oldu gibi geliyor.

Tebrikleeeeralkisalkisalkis

Allahım ne güzel olmuşsun.Sakın kendini bırakma .Diyet yapacağım diyede kafana takma.Yoksa sen daha iyi bilirsin insan daha fazla yiyor.KIzzlar darısı başımızaaa:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
bijom valla cok güzel oldun. simdi 3 kilo daha bile azsin.. böyle kal.. allahtan baskada birsey isteme.
iste iste birde 3 cocuk iste.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…