- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.841
@deryalimm07 | | |
T tatlitambak | | - |
Y Yuppiyayye | | - |
M melampusefe | | |
M minnakkelebekim | | - |
ödüle sayılsın canım bugün bişey yiyesim yok haftaiçine de kalmasın ödül..ayrıca dün zaten normalden fazla yapmıştım sporu yanmıstır o kısır coktansen 700 zıpla bacıminatettimolacak
inatettimolacak 1 öğün güzel bi ödül sana :) T tatlitambak bir uyarısını silelim yani tatlıtambağın 2 uyarısı var kınaması yok şuan :)
200 zıpla sen bacıminatettimolacak
tatlım ya kısır için 2oo zıpla ya da onu hak ettiğin ödüle say zıplama :)
Ay sorma canım düşünüyorum ben de..ilk hafta gene biraz direncimiz olacaktır ama nasıl yapsak ki..ben okuldan dönünce 2mile 2mile denesem mi diyorum..hem cok sarsmaz hem parca parca da olsa hareket etmıs olurum..ucunda ölüm olmaz sonucta hem niyetlı olup hem aksama kadar dısarılarda calısanlar var Allah yardımcımız olsun hepımızın vallaKızlar yarın nasılsın yapacaksınız sporu ben oruç tutarken yapamamda sizler ne yapacaksınız birde metabolizmayı yavaşlatmamamız lazım....
yazdım bacım yazdım 1200 zıpzıpın var..hem 2gün spor yapma hem sasır..oyle guzel yuzdeyle gelınce beklentıler artıyor..motıvasyonunu bulduk bı daha elımızden kacırmamamız lazım seni rakibem o yuzden sana cezalar bıraz daha caydırıcıAnam benim ceza şimdi toplam da 1200 mu yoksa 700 mü beni aydınlatinatettimolacak
yettim ablacım yettim geliyom az kaldıAy ben müsait olunca kimse olmuyor
Ben akşam 10 gibi yaparım diyorum çocuklarda uyumuş olur hem:)Ay sorma canım düşünüyorum ben de..ilk hafta gene biraz direncimiz olacaktır ama nasıl yapsak ki..ben okuldan dönünce 2mile 2mile denesem mi diyorum..hem cok sarsmaz hem parca parca da olsa hareket etmıs olurum..ucunda ölüm olmaz sonucta hem niyetlı olup hem aksama kadar dısarılarda calısanlar var Allah yardımcımız olsun hepımızın valla
ayy sorma ben de ramazandan ümitliyim lazım bana o eksilerBu sabah iyi başladım bakalım canım tartılmadım bugün çarşamba 76.7 çıkmıştım ama artık çok sıkı asılıvam duğun var bayramın 3. gunu :) 68 leri görmem lazım yeşil çayımı demledim maden sulu kuru yapıcam birazdan yanlız senin sporlarda yakıyor bu ara bacım
Şimdi başlarsan sahura bitirmiş olursun ... Bu ne kızzzyazdım bacım yazdım 1200 zıpzıpın var..hem 2gün spor yapma hem sasır..oyle guzel yuzdeyle gelınce beklentıler artıyor..motıvasyonunu bulduk bı daha elımızden kacırmamamız lazım seni rakibem o yuzden sana cezalar bıraz daha caydırıcı
Hadi bakalım sıkı asılalım o zaman hep beraberayy sorma ben de ramazandan ümitliyim lazım bana o eksilermemlekettekiler bilmiyo hala diyette oldugumu 2aydır kamerayla konusmuyorum gormesınler dıye kocamaaann bır surprız olacak herkese ayrıca bayramdan sonra da bızım yakın bı arkadasın ablası evlenecek orda da çıkkk gizel olmalıyımmm
Hoş geldin :)yettim ablacım yettim geliyom az kaldı
sagol canım.. haftalık toplam dakıkayı tutmak aklıma gelmemıstı beni de motıve ettı valla dün baya yaptımAnam Özge 540dk spor nedir bacım ya 1. liğini kutlarım
ay kız aklıma dşürdün kahvaltıdan sonra yapayım guzel bı taneKızlar gün içinde sade Türk kahvesi içmeyi unutmayın çok çok faydası var diyettekiler için ....
kendi kaşındı yapsın zıpzıpları..hem lazım ona o zıplar artık kikosunun basında 8gormek ıstemıyorum onun yetr kac hafta oldu kurtulmak lazım onlardanŞimdi başlarsan sahura bitirmiş olursun ... Bu ne kızzz
bu hafta sen kaç oldun canım anam sen bana yetişicen bacım......kendi kaşındı yapsın zıpzıpları..hem lazım ona o zıplar artık kikosunun basında 8gormek ıstemıyorum onun yetr kac hafta oldu kurtulmak lazım onlardan
bu sabah tartılmadım daha dolap katlamaya gırdım kahvaltı etmedık henuz arkadasın da kalkmasını beklıyorumbu hafta sen kaç oldun canım anam sen bana yetişicen bacım......
Ayyy kızlar benimde temmuzda arkadaşımın düğünü var bende artık 65 lerde olmak istiyorum o zamannilsub kimin dugunu var canim. Bizimde gorumce evlenecek bayramin bittiği hafta. Benim de 75 leri görmem lazım. Senin le kaçamaksız bir Ramazan geçirelim ne dersin.
aboooooo 77 falanım galiba anammmmm yetişmişsin kız sen bana :)bu sabah tartılmadım daha dolap katlamaya gırdım kahvaltı etmedık henuz arkadasın da kalkmasını beklıyorumsabah-oğle karısık olacak yıne ama cuma günü 81dim..sen kacsın bakem sımdı
ay evet doğum gününde söyle güzel çiçekli bir elbise ne güzel olur :)Ayyy kızlar benimde temmuzda arkadaşımın düğünü var bende artık 65 lerde olmak istiyorum o zamanbirde bu sene doğumgünümde kilo sorunum olmasın istiyorum ağustos başı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?